Lazer Liposuction Ameliyatım

Maalesef hala o korkunc basagrısı ve mide bulantısı devam ediyor canım..gece uykumdan uyanıp istifra ettim..cok sıkıntım var bugun de..

Arzumcum cok tesekkur ederim..acaba o ilacın yan etkisi mi dedigin gibi? Yani ilkini o kadar rahat gecirdim ki ben..sıkıntım cok..napıcam bilemiyorum..

Tekrar tesekkur ederim..

Genel anestezide hiç olmadı bu tarz şikayetler.. Vâris Ameliatımı doktorumun tavsiyesi ile lokal oldum.Olmaz olaydım... Bazı kişilerde bu etkiler olabilir demişti,şans bana denk geldi.Gerçi annemde belden uyuşturma yöntemi ile doğum yapmış,onunda aynen böyle olmuş.
Senin büyük ihtimal o ilacın etkisi canım.Ya serum takılacak yada bol bol su içip tuvaletle o ilacı vücuttan atacaksın. Ben ayağa kalkamıyordum,ağlıyordum baş ağrısından Bir hafta sürdü bu etki..
Bol su iç canım.. Geçecek inşallah Allah yardımcın olsun..

Gecmis olsun... Bas agrisi ve mide bulantisi bende de oluyor/oldu. Doktorum hem narkoz, hem kan kaybi birde beden bir nevi travma geciriyor dedi... Ananas, maydanoz ve hergün birtane Limon SIK 1 l suya karistir ve gün boyunca ic!

Tekrar gecmis olsun...

Varis ameliyati ne zaman oldu?? Benimde var 2 tane bu son zamanda agrim oluyor. Bizim burda almanyada lazer ile yakiyorlar!

Varis ameliyati ne zaman oldu?? Benimde var 2 tane bu son zamanda agrim oluyor. Bizim burda almanyada lazer ile yakiyorlar!
8-9 sene önce canım.Benim ilerlemişti artık,ana damar alındı iki bacak.Diğer ufak tefeklere iğne tedavisi yapıldı yok edildi Hepsi hamileliklerin sonucu işte :)

Cok gecmis olsun canim bir an once duzelir yan etkilerin insallah ...
Umarim istedigin gubi olmustur hersey bir an once iyilesirsin insallah

Ah canim ya gizli de zormus nasil dayaniyosun disini SIKIYORSUNdur simdi belli etmemek icin allah yardimcin olsun
Gerci bende gizli yapiyorum esim cocuklarim biliyor ve kardesim ama anneme babama soylemedim gorumcelerde bilmiyor

Medom çok geçmiş olsun telden aradım canlı diyeyim diye ama uyuyorsun galiba normal şişmen bebem inş bu sefer senin istediğin çalı bacaklara sahip olun seviyorum seni kendine iyi bak

Benim anne baba hacı bide medommm ah ahhhh son ameliyatları hep sağlık sorunu gösterdim ben:) ben olsam bacıma bakardım oyyy iyi dinlen bol su al

Canım doktorum devamlı arıyor, bugün o da söyledi serum bağlayalım diye..Sanırım o ilacın yan etkisi..Ama yine de baş ağrısı ve bulantı bu kadar sürmemesi lazım dedi..Bir arkadaşın 1 hafta sürmüş dedim şaşırdı..Demek dediğin gibi bazı bünyelerde olabiliyor..
Sağolasın, inan çocuk gibi ağlıyorum..Devamlı uyuyorum zaten..

Çok teşekkür ederim

Cok gecmis olsun canim bir an once duzelir yan etkilerin insallah ...
Umarim istedigin gubi olmustur hersey bir an once iyilesirsin insallah

Sağolasın canım, inşallah geçer yarın öbürgün..Bu sefer çok sıkıntı oldu..

Medom çok geçmiş olsun telden aradım canlı diyeyim diye ama uyuyorsun galiba normal şişmen bebem inş bu sefer senin istediğin çalı bacaklara sahip olun seviyorum seni kendine iyi bak

Jelom devamlı uyuyorum kuzum..Arıcam seni birazdan..Biraz kendime gelmem lazım..

Benim anne baba hacı bide medommm ah ahhhh son ameliyatları hep sağlık sorunu gösterdim ben:) ben olsam bacıma bakardım oyyy iyi dinlen bol su al

Yerim seni

Seni en iyi ben anlıyorum.Bu yaşadığım durumdan sonra lokal işlem dediklerimde asla diyorum zaten.Bizim bünyeye göre değil açık ve net!
Benim bir hafta sürdü,inşallah senşn o kadar sürmez.Serum çok daha iyi gelir tabi ama gidemiyorsan bol bol su içeceksin dediğim gibi.Uyumak istiyorsun sürekli,birde ben gözlerimin üzerine tülbent kapatıp yatıyordum.Ne ses ne ışığa tahammül edemiyordum.Allah acil şifa versin canım benim...

Çok geçmiş olsun umarım Bi an önce ağrıların geçer panik atak olduğundan kaygın daha çok olmuştur zoru başarmışsın sıkıntısız operasyonun bitmiş bende ameliyata girerken olum korkusuyla giriyorum hep

Amin canım teşekkür ederim..Umarım yarına daha iyi olurum

Çok teşekkür ederim..Operasyon bitti de sıkıntılar bitmedi henüz :) İnşallah geçer bir kaç güne..

Çok teşekkür ederim..Operasyon bitti de sıkıntılar bitmedi henüz :) İnşallah geçer bir kaç güne..

medim nasılsın bebem bugün? Sık dişini hepsi geçecek soracağım yine bugün bacıma dün yazmadı cevap aklımda; ha ben foto koydum bak iyi olunca karın meme kaldırcam sonra

Arkadasim cok gecmis olsun uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum en son carsambadan beri hic birsey yazmamamissiniz insallah iyisinizdir bir sey olmamistir

ya arkadaşlar ben hiç birşey anlamadım kavramlar karıştı bende smart,silimlipo,liposuction,lazer liposuvtion,lipoliz bunlar birbirinden farklımı yada nasıl valla kafam karıştı yardım edin lütfen

en iyisi hangisi ya da bende düşünmeye başladım araştırıyorum yardımcı olun lütfen

Internette hersey yaziyor canim lipoliz slimlipo yada lazer lipo hemen hemen ayni
Ben vaser lipo yaptiracagim oda daha baska bir sey vaserle daha cok yag alabiliyorlar lazere gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…