- Konu Sahibi _MedceziR_
-
_MedceziR_ katılıyorum sana. @PEGANUM bana çok ama çok yardım etti, hatta psikoloğum oldu burda. Allah senden razı olsun, sendende medcezirim.
Bugün nasılsın, baş ağrın gittimi hiç olmazsa. Kanaman durduğuna sevindim. Artık bildiğin sürece geçersin inşallah.
Geçmiş olsun_MedceziR_ Allahım şifa versin biran önce canım...
Bende varis ameliyaytını belden aşşagı uyuşturularak olmuştum.O lanet ilaç kokunç baş ağrısı yapmıştı bana.Sürekli karanlık bir yerde sırtüstü yatarak geçirdim.Bol bol su içtim vücuttan atmak için o ilacı...
Sende çok su iç,dikkat et kendine canım..Çok geçmiş olsun tekrardan..
Genel anestezide hiç olmadı bu tarz şikayetler.. Vâris Ameliatımı doktorumun tavsiyesi ile lokal oldum.Olmaz olaydım... Bazı kişilerde bu etkiler olabilir demişti,şans bana denk geldi.Gerçi annemde belden uyuşturma yöntemi ile doğum yapmış,onunda aynen böyle olmuş.Maalesef hala o korkunc basagrısı ve mide bulantısı devam ediyor canım..gece uykumdan uyanıp istifra ettim..cok sıkıntım var bugun de..
Arzumcum cok tesekkur ederim..acaba o ilacın yan etkisi mi dedigin gibi? Yani ilkini o kadar rahat gecirdim ki ben..sıkıntım cok..napıcam bilemiyorum..
Tekrar tesekkur ederim..
Maalesef hala o korkunc basagrısı ve mide bulantısı devam ediyor canım..gece uykumdan uyanıp istifra ettim..cok sıkıntım var bugun de..
Arzumcum cok tesekkur ederim..acaba o ilacın yan etkisi mi dedigin gibi? Yani ilkini o kadar rahat gecirdim ki ben..sıkıntım cok..napıcam bilemiyorum..
Tekrar tesekkur ederim..
Genel anestezide hiç olmadı bu tarz şikayetler.. Vâris Ameliatımı doktorumun tavsiyesi ile lokal oldum.Olmaz olaydım... Bazı kişilerde bu etkiler olabilir demişti,şans bana denk geldi.Gerçi annemde belden uyuşturma yöntemi ile doğum yapmış,onunda aynen böyle olmuş.
Senin büyük ihtimal o ilacın etkisi canım.Ya serum takılacak yada bol bol su içip tuvaletle o ilacı vücuttan atacaksın. Ben ayağa kalkamıyordum,ağlıyordum baş ağrısındanBir hafta sürdü bu etki..
Bol su iç canım.. Geçecek inşallah Allah yardımcın olsun..
8-9 sene önce canım.Benim ilerlemişti artık,ana damar alındı iki bacak.Diğer ufak tefeklere iğne tedavisi yapıldı yok edildiVaris ameliyati ne zaman oldu?? Benimde var 2 tane bu son zamanda agrim oluyor. Bizim burda almanyada lazer ile yakiyorlar!
Cok gecmis olsun canim bir an once duzelir yan etkilerin insallah ...Canımsın, çok teşekkür ederim canım benim..
Arkadaşlar benim bu operasyonum ilkinden çok daha ağır geçti..1.5 lt saf yağ çekildi ama ameliyat sonrası yan etkileri çok ağır yaşadım/yaşıyorum..
İlkinde genel olmasına rağmen hiç mide bulantısı baş dönmesi, kanama, sızma gibi şeyler yaşamamıştım..2.5 lt çekilmişti.
Bu operasyonda hepsini en ağır haliyle yaşadım, neden oldu bilemiyorum..Doktorum çok ilgilendi ama o da anlam veremedi.
Belki okuyanlarınız bilir, 2 ay önce rahim ağzım alındı benim..Yaklaşık 25 dakikalık bir genel anestezi aldım..
Ardarda olduğundan mıdır nedir, ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum..Müthiş bir baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı var şuan..
Söylediklerine göre ameliyat esnasında kendimi çok kastığımdan dozu yüksek vermek zorunda kalmışlar..Yani genele kaymış sedasyon..Ben hiç bişey hatırlamıyorum tabi. (bu arada ben panikatağım, bu yazdıklarım sizi korkutmasın, büyük çoğunluk kolay geçiriyor operasyonu)
Doktorum devamlı telefon ediyor..Benim gidemeyeceğimi anlayıp ben gelip kontrol ve müdahale edeyim dedi..Bu kadar da düşünceli, ince bir adam..Ama ailemin haberi olmadığından kabul edemedim :)
Sabaha kadar bekleyeceğiz..
Şu an mithiş şişim haliyle..Ağrılarım var ama dayanılmayacak kadar değil..bir kaç güne geçer..
1 ay sonra fotoğraflayıp isteyenlere atacağım..Tanıdıklarıma veya aşina olduklarıma tabi.
Sizleri seviyorum, operasyonu olan, olmak isteyen herkese şimdiden gelmiş geçmiş olsun..Çok güzel sonuçları alırız umarım hepimiz..
Doktorum Nejdet Şişman, seni ve o fıstık eşin Gülçini de çok seviyorum
(Ameliyatta gülçinin bacaklarını takın bana diye sayıklayıp tüm ekibi koparmışım, siz anlayın nasıl bi fıstık olduğunu)
Ah canim ya gizli de zormus nasil dayaniyosun disini SIKIYORSUNdur simdi belli etmemek icin allah yardimcin olsunValla sorma..Evdeklerin haberi yok..Onlara göre safinazım, sorsan 40 kilo falanım
Annem duysa yemin ederim bayılır..Bizde hiç yoktur böyle şeyler..Yok estetikmiş yok botoksmuş bilmemneymiş..Psikolojik linçe uğrarım valla
Düşün bir de gizli saklı yapıyorum, ay fenalaştım dışarda falan diye girdim eve..Nasıl yatağa attığımı bilemedim kendimi.
Canımsın, çok teşekkür ederim canım benim..
Arkadaşlar benim bu operasyonum ilkinden çok daha ağır geçti..1.5 lt saf yağ çekildi ama ameliyat sonrası yan etkileri çok ağır yaşadım/yaşıyorum..
İlkinde genel olmasına rağmen hiç mide bulantısı baş dönmesi, kanama, sızma gibi şeyler yaşamamıştım..2.5 lt çekilmişti.
Bu operasyonda hepsini en ağır haliyle yaşadım, neden oldu bilemiyorum..Doktorum çok ilgilendi ama o da anlam veremedi.
Belki okuyanlarınız bilir, 2 ay önce rahim ağzım alındı benim..Yaklaşık 25 dakikalık bir genel anestezi aldım..
Ardarda olduğundan mıdır nedir, ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum..Müthiş bir baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı var şuan..
Söylediklerine göre ameliyat esnasında kendimi çok kastığımdan dozu yüksek vermek zorunda kalmışlar..Yani genele kaymış sedasyon..Ben hiç bişey hatırlamıyorum tabi. (bu arada ben panikatağım, bu yazdıklarım sizi korkutmasın, büyük çoğunluk kolay geçiriyor operasyonu)
Doktorum devamlı telefon ediyor..Benim gidemeyeceğimi anlayıp ben gelip kontrol ve müdahale edeyim dedi..Bu kadar da düşünceli, ince bir adam..Ama ailemin haberi olmadığından kabul edemedim :)
Sabaha kadar bekleyeceğiz..
Şu an mithiş şişim haliyle..Ağrılarım var ama dayanılmayacak kadar değil..bir kaç güne geçer..
1 ay sonra fotoğraflayıp isteyenlere atacağım..Tanıdıklarıma veya aşina olduklarıma tabi.
Sizleri seviyorum, operasyonu olan, olmak isteyen herkese şimdiden gelmiş geçmiş olsun..Çok güzel sonuçları alırız umarım hepimiz..
Doktorum Nejdet Şişman, seni ve o fıstık eşin Gülçini de çok seviyorum
(Ameliyatta gülçinin bacaklarını takın bana diye sayıklayıp tüm ekibi koparmışım, siz anlayın nasıl bi fıstık olduğunu)
Valla sorma..Evdeklerin haberi yok..Onlara göre safinazım, sorsan 40 kilo falanım
Annem duysa yemin ederim bayılır..Bizde hiç yoktur böyle şeyler..Yok estetikmiş yok botoksmuş bilmemneymiş..Psikolojik linçe uğrarım valla
Düşün bir de gizli saklı yapıyorum, ay fenalaştım dışarda falan diye girdim eve..Nasıl yatağa attığımı bilemedim kendimi.
Genel anestezide hiç olmadı bu tarz şikayetler.. Vâris Ameliatımı doktorumun tavsiyesi ile lokal oldum.Olmaz olaydım... Bazı kişilerde bu etkiler olabilir demişti,şans bana denk geldi.Gerçi annemde belden uyuşturma yöntemi ile doğum yapmış,onunda aynen böyle olmuş.
Senin büyük ihtimal o ilacın etkisi canım.Ya serum takılacak yada bol bol su içip tuvaletle o ilacı vücuttan atacaksın. Ben ayağa kalkamıyordum,ağlıyordum baş ağrısındanBir hafta sürdü bu etki..
Bol su iç canım.. Geçecek inşallah Allah yardımcın olsun..
Gecmis olsun... Bas agrisi ve mide bulantisi bende de oluyor/oldu. Doktorum hem narkoz, hem kan kaybi birde beden bir nevi travma geciriyor dedi... Ananas, maydanoz ve hergün birtane Limon SIK 1 l suya karistir ve gün boyunca ic!
Tekrar gecmis olsun...
Cok gecmis olsun canim bir an once duzelir yan etkilerin insallah ...
Umarim istedigin gubi olmustur hersey bir an once iyilesirsin insallah
Medom çok geçmiş olsun telden aradım canlı diyeyim diye ama uyuyorsun galiba normal şişmen bebem inş bu sefer senin istediğin çalı bacaklara sahip olunseviyorum seni kendine iyi bak
Benim anne baba hacı bide medommm ah ahhhh son ameliyatları hep sağlık sorunu gösterdim ben:) ben olsam bacıma bakardım oyyy iyi dinlen bol su al
Seni en iyi ben anlıyorum.Bu yaşadığım durumdan sonra lokal işlem dediklerimde asla diyorum zaten.Bizim bünyeye göre değil açık ve net!Canım doktorum devamlı arıyor, bugün o da söyledi serum bağlayalım diye..Sanırım o ilacın yan etkisi..Ama yine de baş ağrısı ve bulantı bu kadar sürmemesi lazım dedi..Bir arkadaşın 1 hafta sürmüş dedim şaşırdı..Demek dediğin gibi bazı bünyelerde olabiliyor..
Sağolasın, inan çocuk gibi ağlıyorum..Devamlı uyuyorum zaten..
Çok teşekkür ederim
Sağolasın canım, inşallah geçer yarın öbürgün..Bu sefer çok sıkıntı oldu..
Jelom devamlı uyuyorum kuzum..Arıcam seni birazdan..Biraz kendime gelmem lazım..
Yerim seni
Seni en iyi ben anlıyorum.Bu yaşadığım durumdan sonra lokal işlem dediklerimde asla diyorum zaten.Bizim bünyeye göre değil açık ve net!
Benim bir hafta sürdü,inşallah senşn o kadar sürmez.Serum çok daha iyi gelir tabi ama gidemiyorsan bol bol su içeceksin dediğim gibi.Uyumak istiyorsun sürekli,birde ben gözlerimin üzerine tülbent kapatıp yatıyordum.Ne ses ne ışığa tahammül edemiyordum.Allah acil şifa versin canım benim...
Çok geçmiş olsun umarım Bi an önce ağrıların geçer panik atak olduğundan kaygın daha çok olmuştur zoru başarmışsın sıkıntısız operasyonun bitmiş bende ameliyata girerken olum korkusuyla giriyorum hep
Amin canım teşekkür ederim..Umarım yarına daha iyi olurum
Çok teşekkür ederim..Operasyon bitti de sıkıntılar bitmedi henüz :) İnşallah geçer bir kaç güne..
Arkadasim cok gecmis olsun uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum en son carsambadan beri hic birsey yazmamamissiniz insallah iyisinizdir bir sey olmamistirAmin canım teşekkür ederim..Umarım yarına daha iyi olurum
Çok teşekkür ederim..Operasyon bitti de sıkıntılar bitmedi henüz :) İnşallah geçer bir kaç güne..
Arkadasim cok gecmis olsun uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum en son carsambadan beri hic birsey yazmamamissiniz insallah iyisinizdir bir sey olmamistir
Gercekten cok sevindim iyi oldugunuza tekrar gecmis olsunİyiyim çok şükür, ilk 3 gün epey kötüydüm, şimdi bir şeyim kalmadı :)
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?