Lazer Liposuction Ameliyatım

Çok saol canim hepsinde vücuttan yag aliyorlarsa ozaman yöntem mi farkli
Hayir hemen hemen ayni yontem sanirim ama klasik lipoda dalgalanma olabiliyor mesela
Lazer ve vaser lipoda cildi SIKILASTIR ma ozeligi var
Lazer ve vaser de kanuller daha ince
Istersen lazer lipo ile klasik lipoyla destekliyebilirsin doktorun en iyi teknigi uygular bolgeye gore once lipo yapan iyi doktor bulmak onemli bence

ya arkadaşlar ben hiç birşey anlamadım kavramlar karıştı bende smart,silimlipo,liposuction,lazer liposuvtion,lipoliz bunlar birbirinden farklımı yada nasıl valla kafam karıştı yardım edin lütfen

en iyisi hangisi ya da bende düşünmeye başladım araştırıyorum yardımcı olun lütfen

Çok saol canim hepsinde vücuttan yag aliyorlarsa ozaman yöntem mi farkli

Bu yöntemlerin klasik lipodan farkı, yağların lazer enerjisi ile eritilerek dışarı alınmasıdır.
Yani klasik lipoyu manuel, lazer/vaserlipo bilgisayar sistemi gibi düşünebilirsiniz.

Klasik lipoda bu yüzden çökmeler, tümsekler, dalgalanmalar v.s çok olur..Ayrıca kanlı yağ çekilir..Lazer/vaser lipoda ise eritilen saf yağ çekilir.

Vaser lipoda verilen enerji sınırsız olduğundan daha fazla miktarda yağ dışarı alınabilir..Lazerin enerji miktarı biraz daha sınırlı..Doktorunuz en uygun yöntemi sizi gördükten sonra karar verir.

İzmirde Nejdet Şişman lazer liposakşında çok başarılı bir isim..Benim doktorum da kendisi..
Ama vaser lipo yapmıyor, lazerlipo yapıyor..Bir görüşün kendisiyle, görüşmeler ücretsiz.

Son düzenleme:
Sagol canim ben senin gibi anlatamadim bir turlu:))

lazerlipo da da kanli yag cekiliyor, ama yaglari ceken bir makina var onu press ediyor, ozaman saf yagin orani ortaya cikiyor, mesela ben bu yaglari özel istek üzeri odama istetmistim. 2 saat sonra yag ve kan nasil ayrildigini görebilirsin.

O doktora kalmış bir şey. Benim doktorum kanlı yağ geldiği vakit duruyor. Bu yüzden benim vücudum için 2.5-3 ltden fazla çekmem demişti. Ama haklısın, lazer ile 4-5 ltreye kadar çeken var.

_MedceziR_ nasıl oldun? Istanbuldaydım kk ye giremedim ama aklımdaydın. Sıkıntıları atlatmışsın çok sevindim. Artik bekleme sürecin başlamış.

Bende oldum bittim evime bugün döndüm. Vaser lipo yapildi, yanliz karnimi luzümsüz gördü dr. yapmadi, sadece simit ve basen (ve dış bacak) toplam 1,6 litre çekildi. Yarın konumu açar albüm yaparım sonuçtan çok memnun kaldım. Istediğim sonucu aldım bile sayılır. Daha ödemler gidince ne olur bilmem. Şimdi bile mutluyum. Bugün yol yorgunuyum, seni merak ettim ve haber edeyim dedim. Yarın inşallah zamanım olur yazışırız.

Aaa canım belli miydi bu sıralar olacağın? inan hiç haberim yoktu?
Ben iyiyim şükür, bırak beni sen nasılsın? Epey az çekilmiş, ama en güzel sonuç alınan yerler..simit ve basenlerdir..
Ağrıların yarın öbür gün epey hafifler..
Hadi hayırlısı canım, atlattın bitti..Umarım çok güzel sonuçlar alırsın

Canım evet oldum bittim, çok hızlı gelişti, Istanbula zaten gelecektim, görüşme ayarladım, dr.uda beğendim içime sinince ani karar ve çok iyi netice aldım. Ben şu halimden bile çok mutluyum, yanin ödemler gitmese bile. Ben amelyattan çıktım, çok uzun narkoz aldiğimdan (meme büyütmede olduya) ilk günümü pek hatırlamıyorum. Memeden dolayı ağrılarım oldu, hatta arkadaşıma dedim "bu vaser nekadar basit bişeymiş böyle" ertesi gün saat 12 de hastaneden çıktık, Istanbulu gezdik gezdik dolaştık akşam saat 23 e kadar. Bi yattım, sabah farkettim, vaserde pek basite alinacak bi amelyat değil, böyle odunlarla dövülmüş gibiydim. Gün boyu yine geze geze iyileştim, sabah yine aynı. Dr.a pazartesi kontrole gittiğimde "beni niye bukadar dövdünüz" dedim, güldü. Çok abartı gezdim dedim, hiç oturmadım dedim, en iyisini yapmışsınız dedi, bu yüzden çok hızlı iyileştiniz dedi. Kazağımı çıkartırken bile "durun siz napıyorsunuz böyle çok kullanmayın kollarınızı" dedi, demekki bi bilse benim alış veriş torbaları taşıdığımı ve kaç tane olduğunu görseydi, birdaha fırça atardı. Uçağınıza 11 saat kalmış dedi, hadi hadi devam alış veriş yapın dedi veda etti. Anlican çok iyi geçti ağrı kesicilerde sağolsun tabii.

Konumu açtım, vaser albümuü yükledim. Bakabilirsin canım.

Masallah sana istanbulu alt ust etmissin kiz ay imrendim valla doktorun eli hafifmis yada senin agri esigin dusuk canim insallah bende senin gibi ertesi gun turlarim istanbulu :)) nazar deymesin kiz burdaki yazinlardan sonra korkuyordum ama sen yazinca icim rahatladi bak simdi :) ozelden doktorun bilgilerini verirmisin canim bana :)

Tsk ederim C ChAneL81
Bilmiyorum artık, pekte mız mız biri değilim. Ama sürekli hareket etmem bence çok iyi geldi. Dr.unda katkısı vardır sanırım.

Canım benim tekrar çok geçmiş olsun..Maşallah ameliyattan sonra ne güzel toparlamışsın. Ben bu sefer 3 gün kendime gelemedim.
Kesinlikle basite alınacak bir ameliyat değil dediğin gibi.
Ama sen maşallah hem gezmişsin, hem yolculuk etmişsin..Umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer canım

Sağol canım, seninde ilki daha rahat geçmişti, demekki hep öyle yada böyle diye bişey yok. Ama şükür seninde geçti bitti artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…