LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Bende bir hafta sonra Lazer lipoliz yaptiriyorum...Alper Tuncele...heycan dorukta.. birazda korku... olup biteni paylasicam sizlerle
Sanirim siz yaptirdiniz Cemre73, nasil gecti kontrolleriniz ne zaman? Agri cok oluyor mu? Bizimle paylasir misiniz?

Sanirim siz yaptirdiniz Cemre73, nasil gecti kontrolleriniz ne zaman? Agri cok oluyor mu? Bizimle paylasir misiniz?

Bir önceki sayfada uzunca yazdim ilk gun nasil gectigini bugün 6 inci gunum cok iyiyim.. tabiki biraz agri oluyo aslinda agri değil oturup kalkarken zorlanmak...çünki dayak yemiş gibi oluyosun.. ben ilk gunden itibaren kendimi sokaklara attim gezdim doktor demisti fazla yorma ilk üc gun kendini diye nede olsa vucuttan parca alindi alışmasi gerek...ama ben gezdim agri ile sorunum yoktu sadece yorgun düsüyosunuz ve bas dönmesi oluyo yani ilk gunler dinlenmek daha iyi...ben hala geziyorum tatile geldiğim icin sayili gun... 3-4 gün ödemler cok daha fazla oluyo...ilk gunler inceciktim simdi şiş baya...ve mor tabiki ama hic zorlamiyo artik...yarin kontrole gidicem bakalim ne dicek doktor...

Canım bu sürecin iyi geçmesine çok sevindim ben de hasta oldum 7 Kasım tehlikeye girdi biraz ama iyileşicem diye canım çıkıyo inşallah düzelirsem benim de çok az bi zamanım kaldı operasyona:) Nasılsın şimdi hala istanbuldamısın döndünmü? Ne dedi Alper Bey ?

gecmis olsun canim, ben pazar döndüm..bugün ise basladim yine
kontrole gittigimde Alper bey cok Cabuk iyilesecegimi söyledi heralde morluklari felan kastetti, cok güzel sonuc olacagini söyledi...bakalim henüz bisey demek icin cok erken. tabiki fark var. ama ödemde var ve ödemin gitmesi 3 ayi bulur dedi.
cok su icerek ödemi atmaya calisiyorum gerci Alper bey bendeki ödemin olmasi gerektiginden az oldugunu söyledi... ama yinede pantolonlarim kapanmiyo
zoru atlattim ben darisi sizlerin basina diyim...ama sunu diyebilirimki...gögüs ameliyatim cok cok daha rahat ve kolay gecti... Doktor bey dedi bu biraz daha zorlar diye... öylede oldu... agrilar felan bana viz gelir....Antibiyotik bana cok agir geldi.
birde önceden mide zari iltehaplanmasi vardi bende tatillde oda nüksetti...korsede mideye bastirinca hooopppaaaa hic iyi olmadi...ama ben yinede hergün sokaklardaydim birgün bile evde yatmadim....

Ohhh sefan olsun en iyisini yapmışsın :) yürümede filan sıkıntı olmadı mı 1 gün evde durmamışsın zaten ama ne biliyim zorladı da sen mi aldırmadın yoksa hareket ettikçe zorlama azalıyor mu ? işe bile başlamışsın ne güzel yaa inşallah ödemler de gidecek vee harika bi sonuç olacak :) konuştukça heyecanım artıyo :)

canim yürüdükce aciliyosun, sakin bütün gün yatayim deme öyle daha kötü...ben ameliyat oldugum gün hastanede bile sürekli kalktim yürüdüm su almaya merdivenden indim maksus , disari ciktim hava aldim... hastaneden ciktim otele geldim, bikac Saat dinlendim aksam Suada Club ta yemege gittim dolastim tabi ilk 2-3 gün cik gez ama abartma arada dinlen... benim yürümeyle agriyla siziyla hicbir problemim olmadi, tabiki oturup kalkarken biraz sizliyo ama öyle abarti degil. benim dedim midemdeki sorundu dedimya bide korse SIKIYO o yüzden yemek yiyince zorlandim...bide ben ilk 4 gün agri kesici hic almadim....cünki agrim yoktu ...
bide zaten antibiotik agir geldi...Doktorla konustum birak dedi antibiotigi, agri kesici mutlaka al dedi...daha sonra basladim almaya sen o hatayi yapma...illaki agri kesiciyi al... cünki vucuttan parca eksiliyo beynin ve vucudun buna alismasi gerek vucudum agrimiyodu ama arada beynim zonkluyodu... megerse bastan agri kesici almazsan sonradan kafana vuruyo agri

Midendeki sorun için de çok geçmiş olsun yaa normalde sıkı birşey giydiğinde bile bütün hareketlerin kısıtlanıyor :S korseyi tahmin etmek zor değil :S

Selam ben yeni üye oldum sıteye,bugun Alper Beyle görüştüm slimlipo ıcın,okuduklarım ve duyduklarımla görüşmem de birleşince ıcım rahatladı,Alper Bey'den emin oldum,ama aynı zamanda rınoplastı de olmak ıstıyorum,baska iki defa konuştum ama gösterdikleri sonuçları pek doğal bulmadım,sonra bugün Alper Beyin kontrole gelen bir hastasını gordum sızdemı slimlipo oldunuz diye sorunca rınoplastı olduğunu söyledi ama o söylemeden ben anlamamıstım,cok dogal ve güzel olmuştu burnu,gıtmısken onu da konustum,aynı and olmamı pek önermedı Dr bey,kafam karıştı çok pazartesiden sonra 10 gün iznim var,alcı vs olacağı için önce rınoplastı olsam daha mantıklı gibi gelıyor,slımlıpo olan arkadaşlar aynı anda olmayı onerırlermı??

ca
canim ben sadece lazer lipo olucam o yuzden soruna cevap veremem ama lipo ile ilgili yasadiklarimi yazacagim zaten buraya ameliyatim yarin :)

Benim buyuk gunum geldi :) simdi yoldayiz gelismelerden haberdar ederim sans dileyin bana

merhaba herkese ameliyatimi oldum :)) once muayenehaneye gittik cizim yapti Alper Bey fotograf cekti. Sonra hastahaneye geldik ustumu degistirdim bi igne yaptilar asansorde gitmisim zaten :) 2. bucuk saat civari surmus 4,8 ltre yag alinmis igrenc gozukuyorlarodaya getirmisler onlari odaya ilk cikarildigimda cok usuyodumtitriyosun resmen ilk yarim saate yakin ..yasadiklarima gelince tum bacak oldugu icin zor bildigin yataktankalkmak iskence
Korseyi tam takmayi becerememisler yamuk duruyo ama ilk 3-4 gun korseyi cikarmak yasak o yuzden duzeltemiyorum da korsenin altinda cocuk bezi gibi pedler var sizintiyi korseye gecirmesin diye. ilk yataktan kalkmak zor ama yurudukce de aciliosun wc olayi sorun bayaa ben cok ciktim wc ye ve boyle 2-3 dk akio su gibi ya plastik bardak kullanmalisin ya da ben daha degisik bisey buldum bacaklarimi klozetin iki yanina dogru aciyorum oole yapiorum cunku cok fazla aktigi icin ped bardakla batirabiliosun ustunu basini gercekten kolay degil ne acisi ne agrisi mosmor oldu bacaklarim ama bu acilara ragmen yine olsa yine yaptiririm bi de bunlarin olacagina dair hazirlikli girdigin zaman direncin daha fazla oluyo sanirim 3. gunu banyo yapabilecekmisim tek istegim o pedlerden kurtulmak su an ..

C
cok gecmis olsun canim baya yag almis alper bey senden ohh bence guzel sonuc alirsin simdi sen sadece bacaklari mi yaptirdin ?
Lipo yerleri baya agrir canim dayan yurudukce acilacaksin ..
Benimde germeyle lipo yapildi ama ped yoktu hic zaten toplam 3 kilo yag ve doku almisti benden cok az aslinda
Wc olayi sikintili evet hele bacaklarin agri yapiyosa daha da zor senin icin
Ameliyattan once olctun insallah bacaklari sonucu gorebilmen icin !?
Tekrar gecmis olsun

cok tesekkur ederim canimm bildigin vicik vicik yagliymisim :) evet agri cok bazen bi tutuyo agliorum ama bugun olsa yine yaptiririm hic pisman degilim bende bu kadar alacagini beklemiodum ama ust taraf alta gore fazla ince olunca almistir o yagi :) ya da bana torpil yapti bilmiyorum :)) ama cok seviyorum dr umu dun 2 kere geldi :) yurudukce gercekten iyi gelio koridorda dolasiyorum wc ye cok gidiyorum zaten :)

Masallah sana pismanlik ilk gun oluyor ama sonra mutlu oluryorsun insallah cabucak sonuclarini gorursun

Masallah sana pismanlik ilk gun oluyor ama sonra mutlu oluryorsun insallah cabucak sonuclarini gorursun
insallah canim benimm ilk cok usudugumde hep oyle kalicak cok aci cekeceksin saniosun ama sonra yavas yavas agrilar azalmaya baslio cok sukur bugun agri yok sadece biraz aci var ve robot gibi yuruyorum tum bacak yaa cok sisti ama soylemisti Alper Bey cok sisicek diye ayaklarim fln bayaa sis :s olsun sonu guzel olucak ben tavsiye ediorum valla cok guzel olcak inaniorum boyle dusundugum zaman acim bile azalio :))

Çok ıyı görünüyor sonuçların maşallah çok beğendim bu karın germe baya bı zor bi ameliyatmışş. Goz kapakların çok guzel olmuş Göğüs dikleştirmemi oldun ???

Çok ıyı görünüyor sonuçların maşallah çok beğendim bu karın germe baya bı zor bi ameliyatmışş. Goz kapakların çok guzel olmuş Göğüs dikleştirmemi oldun ???
Tsk ederim canim hayir karin germe en kolay atlattigim ameliyat oldu diyebilirim ne usume oldu ne kusma ameliyattan ciktigimda cok sukur memeden daha kolay oldu
Goz kapaklarinda hic agri sizi olmadi hemen televizyona bile baktim
Gogusleri diklestirdim haziranda canim 5 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…