LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

ca

canim ben sadece lazer lipo olucam o yuzden soruna cevap veremem ama lipo ile ilgili yasadiklarimi yazacagim zaten buraya ameliyatim yarin :)
Canım çok geçmiş olsun,bende bugün oldum burun estetiği Alper Beye,cok rahatlatıyor ınsanı,son ana kadar vazgecebılırdım korkudan ama doktorum sağolsun çok motıve etti benı,hiç ağrım yok şu anda bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak

Eklentiler

• IMG_20151110_183115_edit1_edit.webp
    7 KB · Görüntüleme: 78
inceldiginizi ne zamandan sonra gorebiliyorsunuz? mesela 90cmlik karin ölcusu lazelipodan sonra ne kadar surede 90 nin altina inmeye baslar?

inceldiginizi ne zamandan sonra gorebiliyorsunuz? mesela 90cmlik karin ölcusu lazelipodan sonra ne kadar surede 90 nin altina inmeye baslar?
Kişiden kişiye değişiyor genelde 2 ay sonunda yüzde 70-80 değişim belli oluyor deniyor ama ben 15 gün sonra foto cektiğimde ciddi bi incelme görmüştüm kendimde ve günden günede devam etti incelmem

bend3 insallak araligin ilk haftasi olucam.. alper beyle gorusmustum aml. olmadan 15 gun oncede gidip gorusmem gerekiyormus acaba ozaman ne yapiliyor? on odeme falan yapiliyornu kizlar? anestezi doktoru falan aml. gunumu goruyor?

bend3 insallak araligin ilk haftasi olucam.. alper beyle gorusmustum aml. olmadan 15 gun oncede gidip gorusmem gerekiyormus acaba ozaman ne yapiliyor? on odeme falan yapiliyornu kizlar? anestezi doktoru falan aml. gunumu goruyor?
Her dr un uygulaması farklıdır ben kendi dr uma amelyattan 2 gün önce gittim fotolarımı cekti son kez ne yapılacak üzerinden tekrar geçtik amelyat günüde dr gelene kadar anestezi dr u geliyor görüyor seni zaten en son dr gelip çizimlerimi yaptı sonrada amelyat zaten :)

Güzel olur merak etme 15 günden sonra ödemler gitmeye başlıo önce şişiosun sonra sönüosun :)
Sönmeye bi baslasam artik cok sabirsizlaniyorum :) yaa bi de dun dus aldim boyle korseyi cikarinca bi bosluk hissi vardi size de olmusmuydu hani sanki disin hava alir ya temizlettikten sonra fln oole bi his gibi sanki kemigim ve derim arasinda ucurum varmis gibiydi cok degisikti .,,

canim sana da cok gecmis olsuunn Alper Bey cok tatli gercekten simdi nasilsin varmi agri sizi ?

on odeme fln yok ameliyat gunu odeniyo hersey derinizin sıkılıgına fln bakacaktir yapmaniz gerekenleri soyleyecektir sigara iciyorsaniz birak diyecektir :)

arkadaslar bir de aklinizda olsun benim gibi alt bacakta da yag sorunu olanlar gittigim her dr alt bacakta bi fayda gormezsin biz yapmiyoruz alt bacaga dedi Alper Bey ve Hasan Findik haric. Fakat bu şiş halime ragmen en ince gorunen yerim alt bacaklarim drlarin sizi istediginiz seyden vazgecirmesine izin vermeyin gercekten ...

Aynen tarif ettiğin şey vardı korse benim koruyucumdy sanki onsuz kendimi kıyafet bile giysem çıplak hissediyodun hatta 1 aydan sonra ben bikaç hafta daha ondan vazgeçemediim için giymeye devam etmiştim

korseyle olmak daha guzel ewet zor ama dun dus icin cikarinca sanki derimin altinda biseyler eksik gibiydi ic giciklayici bi histi sadece bana mi oldu boyle acaba yaa ?
Ben bacaklardan yaptirmadigim icin oyle hic olmadi ama karnimda oldu evet ve korseden derim pul pul dokuluyorsu normal yani

Aynen tarif ettiğin şey vardı korse benim koruyucumdy sanki onsuz kendimi kıyafet bile giysem çıplak hissediyodun hatta 1 aydan sonra ben bikaç hafta daha ondan vazgeçemediim için giymeye devam etmiştim
ayy iyi bari canim yaa tuhaf hissettim kendimi cok bi tek bana oldu sandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…