LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

cancagizim ne zaman foto paylascan? cok merak ediyorum nasil oldun s8mdiden farkediliyormu
canim su an cok sis ve mosmor durumdayim insanlarin şevkini kirmamak icin paylasmiyorum :)) azcik etim kemigime yapissin paylasicam bi de su an korseyi cikarmak yasak dus bile 5 dk :s ben daha goremedim tam sadece korseyi cikarinca o his cok tuhafti onu icin zaten hic isime gelmio korseyi cikarmak :)

Zaten simdiden kirmiziyosun resim koysa bile fazla fark goremezsiniz odem dolu bide bacaklarin kendine gelmesi daha uzun baska bolgeye gore bir iki ay gecsin bakalim

canim sana da cok gecmis olsuunn Alper Bey cok tatli gercekten simdi nasilsin varmi agri sizi ?
Cok tesekkur ederım,dun cok ıyıydım,geceyı de rahat gecırdım,bugun bıraz sızlama oldu burnumda ama cok onemlı degıl,tek sıkıntım hapsuramamak yanı tampon varken sureklı hapsuruk ıstegı gelıyor ama korkudan hapsuramıyorsun,neyse aksamustu tamponu cektı Alper Bey sımdı burun delıklerım acıldı,rahat nefes te alabılıyorum.Senın nasıl gectı kontrol?

gecmis olsun cok iyi bari nefes alamamak zordur .. ben de gittim cok iyi dedi Alper Bey korsede sorun yok bu bizim sonucumuzu etkilemez dedi 3 hafta sonra tekrar cagirdi korsenin bedeni kuculcekmis xs simdi xxxs olur heralde dedi :))

bencede resim icin cok erken :)) malum i$kence görmüs gibiyiz heryer mor
gerce benim 4 hafta oldu tam hemen hemen gitti sayilir bi iki ufacik bi morluk kaldi
ve incelmede yeni yeni farkediliyo ama yinede kendimi ödemden damacana gibi hissediyorum özellikle aksama Dogru

bende biraz daha düzeleyim resim paylascam insallah...

Oooo. Demek 4 haftada ANCA geçiyor morlukları desene kısın daha iiii bu operasyon soğukta zaten çok gıyınıyoz saklaması kolay.

kizlar aklima bisey takildi normalde liposaction morarmalara sebep olur lakin yaglar cekilmeden once lazerle eritilip cekildiginde morarma hic olmamali yada az olmali.. sorum su , acaba yeterince lazer yapilmayipta liposactionlami yaglariniz direk olarak cekildi?

Oooo. Demek 4 haftada ANCA geçiyor morlukları desene kısın daha iiii bu operasyon soğukta zaten çok gıyınıyoz saklaması kolay.
sakınn sakınn yazin dusunmeyin bugun 1 hafta oldu ama hala alev alev yaniyo bacaklarim soba yakmislar gibi sanki icinde ... gece ayaklarim buz gibi bacaklari m yaniyo uyumak iskence ...

lazerle eritilen yaglar da sonucta bi kanulle cekiliyo yani uygulanan bi baski var sonucta yanlis mi dusunuyorum ?

vallahi canim oyle bi anlatiyorlarki yag sivisini cekiyorlar ne bileyim anlattiginiz kadariyla sizin morluklar bayagi var acaba diyorum olabilirmi? sonucta 2 is birden lazeri sok cikar sonra bide lipo aleti sok cikar 1 saatlik is 2 3 saate gelio zamandan tasarruf etmek icin yapilabilirmi? eger cukurlujlar olusursa bilinki oyle yapilmistir. ben bunu iyice konusmaliyim.

zaten 3 saat civari surdu ameliyatim benim sanmiyorum oole bisey yapacaklarini cunku cokme vs olursa herkes anlar zaten ..

Ben ilk baharda olucam ne soğuk ne sıcak
korseyi uzun sure kullanacagina gore hesapla zamani canim kolay kolay cikartamiosun korseyi :)) bi de cikardigim zaman sadece banyo icin sanki tansiyonum dusuyo bacaklarim hissiz korse olmadan cok rahatsiz inan :s korse kalkanin gibi derin gibi bisey sana ait gibi ama o yanma olayinin yazla kisla ilgisi yok bence vucudun tepki veriyo cunku alevler cikio bacaklarimdan benim ayaklarimsa buzzz ..

Sonbahar kış aylari en iyisi sıcakta bu korse cekilmez...hem yakar hem kiyafet konusunda zorlanirsin cnm..şuanda bile ödemden hersey giyilmiyo pantolonlarin dügmesi acik uzerine uzun kazaklar felan.. 2 hafta sonra kurtulcam korseden inşallah...
Heee morluk herkezde farkli oluyo benim nedense sol diz bölgem aşirı morardı 4 haftada gecti.. daha sonra resim paylasinca o morluklarida koycam

Arkadaslar merhabaa birsey sormak istiyorum bacaklarimin icinde soba yakilmis sanki alev alev yaniyo normalmidir bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…