LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

2 hafta öncesi bırakmak için kötü bir zaman değil bence anestezi açısından bir sorun olmasın diye bıraktırıyorlar zaten 2 hafta önce veya 3 hafta önce çok farketmez gibi geliyor bana .. Ama direkt sordukları kullandığınız bir ilaç var mı oluyordu gerçi görüşme şansın olmadı değil mi senin o yüzden akla gelmedi sormayınca herhalde :S ama önceki ameliyatlarımda 1 hafta önce bırakmak yeterliydi o yüzden bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten çok büyük sıkıntı olsa ilk başta hemen onu söylerlerdi. Sigarayı bırakabildin mi bari? Ben bırakabilecek gibi durmuyorum çünkü her gün bir gün daha yaklaşmanın heyecanı içindeyim 1 ay olmasına karşın ve bırakmam gerekiyor ya daha çok çekiyo beni sigara

canim asiri sigara icmiyorum zaten ama ameliyat öncesi günd 3 sigarayla idare ediyorum... gecenki ameliyatta harfi harfine herseye uydum o yüzdendir heralde hicbir sorun yasamadim ameliyat sonrasi..
ama gercektende yasaklaninca dahada cok icesi geliyo insanin

yaa ewet yeni söndürdüğümde bile hiç içmemiş gibi hissediyorum daha çok daha çok içesim var yetmiyo sanki bana ama bakalım 1-2 güne stresim geçer bi müddet şimdi haftasonu daha yeni görüştüm yaa heyecanı gitmedi daha üstümden 1-2 güne gelirim kendime

ama ben sana diyim o heycan gittikce cogaliyo azalmiyo...ben suan deli danalar gibi dolaniyorum ortada... heycan korku birbire karisti.... biran önce olsun bitsin istiyorum sadece

ama ben sana diyim o heycan gittikce cogaliyo azalmiyo...ben suan deli danalar gibi dolaniyorum ortada... heycan korku birbire karisti.... biran önce olsun bitsin istiyorum sadece

Yaa bi de sen hiç görüşmedin fln yaa daha berbat neyle kimle karşılaşacağını bilmiyosun Allah yardımcın olsun canım yaa tahmin edebiliyorum ben şimdiden böyleysem offf napcaz yaaa

Yaa bi de sen hiç görüşmedin fln yaa daha berbat neyle kimle karşılaşacağını bilmiyosun Allah yardımcın olsun canım yaa tahmin edebiliyorum ben şimdiden böyleysem offf napcaz yaaa
sen nereden sin?? istanbuldanmi?? eger öyleyse cok sanslisin :)

sen nereden sin?? istanbuldanmi?? eger öyleyse cok sanslisin :)

Ewet İstanbul :) Hakikaten şanslıyım en azından müdehale gerektiğinde bişey olduğunda hemen ulaşma şansımız var sizin çok zor yaa :S Bütün dr lar en korktuğumuz hasta şehir dışı hatta o da değil yurtdışındakiler diyo :S ne kadar kalacaksın burada ?

ben 10 gün istanbuldayim sonra dönüyorum...bidada anca seneye ilkbaharda gelirim

ben 10 gün istanbuldayim sonra dönüyorum...bidada anca seneye ilkbaharda gelirim
En azindan 10 gun kalabilmen guzel ama kontrolleri fln nasil yapacaksin ki sadece fotoyla mi ? gerci elinde degil sonucta ama insallah hicbir sorun yasamadan mukemmel bi sekilde gecer sonraki zamanda :) ve ilk operasyonun degil tecrubelisin olur olur cok guzel olur hersey insallah :)

bu arada ilk korse ucrete dahilmis ameliyatta giydiriolarmis ama sonra 2. korseye ihtiyac varmis onu almam gerekiomus voe gibi bisey soyledi ama anlamadim tam 200-300 tl fln dedi biz size numaralarini veriyoruz irtibata geciosunuz dedi bu korseler arasinda ciddi anlamda bi fark mi oluyo ? cunku ben D denizer in soyledigine baktim gayet guzeldi 95 lira da ucuz degil ki :s

bende ikinci bir korse siparis ettim ama burdan tesadüf internette buldum Uygun bi fiyata dün geldi ve gercekten cok güzel okadar iyi gelecegini tahmin etmedim
korsenin iyi olmasi ameliyatin sonuclarinida etkiliyo diye biliyorum o yüzden iyi bisey olmali... ne Kadar rahatsiz ederse okadar iyi galiba

Markasını bi de nerden aldığını bana da gönderebilir misin ? Korse adı topluyorum resmen bir de ücreti neydi?
Bu arada seni izlemeye aldım :)

Markasını bi de nerden aldığını bana da gönderebilir misin ? Korse adı topluyorum resmen bir de ücreti neydi?
Bu arada seni izlemeye aldım :)
canim ben Almanyadan aldim...internette biri özel satiyodu kendiside ameliyat olmus ve ilk basta 3 tane korse almis birini hic giymemis.... o yüzden normal fiyati 150 Euro iken bana 40 Euroya Verdi... ama markasini bakip yazabilirim istersen....

çok sevinirim canım en azından marka bulunsun elimde :)

aynısı benimde basıma geldi hercekten her doktor aynı degil sana katılıyorum benim vucudumda eskisinden daha kötü oldu zaten kendise dava actım

Anlamadigim bisey var I istanbuldabulburcu taaa birinci sayfadan beri yaptirmayin ettirmeyin yaziyosunuz
hep bi kötüleme ama Kim sorduysa hangi Doktor diye cevap vermiyosunuz?? sebep??
bide noldunuda yazmiyosunuz sadece memnun degilsiniz felan filan...
bi aydinlatsanizda bizde bilsek noldu ?? kim yapti?? sorun ne??

bende aynı fikirdeyim amacınız ne en azından yazın biz de bilelim... varsa yardımcı olabileceğimiz bişey yardımcı olalım ama bir derdinizi anlayalım -
yaptırmayın bence
-neden?
-çünkü ağrılı geçiyo ee bunu göze alıyo zaten herkes
-neden
-dr iyi değil ee bu forum o yüzden var zaten deneyimleri paylaşmak için hani gerçek sorun ne gerçekten merak ediyorum ... ??? I istanbuldabulburcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…