LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Cemre 73 sana yazmışım gibi olmuş ama etiketlemiştim Allahtan

Alper Tuncel lemı bu sorunu yasadınız.. yaa bı cevap verınde bızde ona gore karar verelim..

Ben inanmiyorum Alper Tuncel ile yasandigina bu sorunun yaa adam resmen eliyle buldu alt bacaktaki yaglarimi gozlerime inanamadim isin tuhafi yapmak istemedigi icin dr lar onlar kas bisey farketmez yapilsa da dediler

Ben de kendisinin hastası olduğumdan inanmıyorum. Zaten doktor ismi vermeden bu konu başlığı altına bu üyenin yazması da garip arkadaşlar.

kızlar bende kasım ayının sonunda Alper hocaya karın sımıt ve ust bacak lazerlıpo yaptırıcam.. gorusmeye gıttıgımde cok cana yakın ılgılı bı doktor gıbı gorundu ıns oylede devam eder. benım korkum yeterince yağın alınmaması yada bı tarafın fazla alınması sekıl bozukluğu falan olması .. butun aıle estetıge karsı vallahı amelıyttn sonra sıkayet edebılcegım bısey duyarlarsa cenelerınden kurtulamam ıns hocam ıı bı sekılde cıkartırda pişman olmam.. sıgara alkol kullanmıyorum zaten başka nelere dıkkat edeyım tecrubelerınızı paylasırmısınız.. bırde sızler yaptırdıysanız oncesı sonrası fotolarınız varmı?

Evet Alper Tuncel e lipo yaptıranlardan öncesi sonrası foto bende hiç görmedim. Özellikle bacak bölgesine yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Evet Alper Tuncel e lipo yaptıranlardan öncesi sonrası foto bende hiç görmedim. Özellikle bacak bölgesine yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz ?
gorusmeye gıttıgımde hıc sormak aklıma gelmedı .. acaba doktorda böyle bı arsıv mevcuttmudur? bazı doktorlarda var bazıları hasta mahremıyetı dıe gostermıyor bazıları ızınlı olarak gosterıyor pcden.. sen sordunmu?

Evet asistan göstermişti bana inanılmaz değişimler vardı ..

Kizlar bugun ameliyat oluyorum...birazdan Alper beyle görüşcem sonra hastaneye... ayyyy cok heycanliyim hic uyumadim gece dua edin lütfen iyi gecsin...gelişmeleri yazicam

Kizlar bugun ameliyat oluyorum...birazdan Alper beyle görüşcem sonra hastaneye... ayyyy cok heycanliyim hic uyumadim gece dua edin lütfen iyi gecsin...gelişmeleri yazicam

Ayyyy hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gidecek :) haberlerini bekliyoruz. kendine geldiğin zaman ne durumdasın bildir lütfen ve dediğim gibi bi ihtiyacın olursa ara lütfen ...

eveeettt arkadaslar dun ameliyatimi oldum
Once doktor bey muayene etti..herşeyi anlatti A dan Z ye cizimler yapildi resimler cekildi sonra hastaneye gectik..
Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapiyolar valla nasil biseyse iceri girdik hemsire nasilsiniz dedi...cevap verdim gerisini hatirlamiyorum yani daha narkoz felan verilmeden gittim ben.. neyse odamda uyandim kotseti felan giydirmisler hayal meyal doktor beyi gordum iyi gectini ve
1 kg kadar yag alindiğıni söyledi...aslinda azima geldi...ama özel istemistim cikan yagi görmeyi baya cokmuş 1 kg bise ben 58 kg ile girdim ameliyata ve boyum 1.70.
O yüzden ideal hastaymisim..
Hmm gelelim sonrasina...ilk hafif agrim oldu ama agri kesici veriyolar serum o yüzden gecti...zaten sarhos gibi epey uyudum...sonra lavoboya kalkmak gerekti
Sunuda belirtiyim benim refakatcim yoktu
Kalktim tabiki orurup kalkmak zorluyo baya bunlar agri değil...sanki feci şekilde cik spor yapmis gibi yada sopayla dayak yemiş gibi biraz yüruyunce acılıyosunuz yani öyle yatip kalmayin..ben bütun aksam kalktim asagi sokaga ciktim...sonra su almak icin hep alt kata indim merdivenle indim maksus...
en kötüsu tuvalet ihtiyaci..korse kasıyo zaten oturmakta dert..ben en son plastik bardak aldim wc de onun icine yaptim cunku korsenin alt kisimdaki aciklik az...zaten sişsiniz korseyi mahvetmek istemiyosaniz bu yontem harika..ilk defa erkeklere özendim
Kendimi iyi hissediyorum bikac gune yürurken hic zorlanmam heralde.
Göbek ve sumit bolgesi cok rahat diyebilirim
Asil ic bacak zorluyo...şimdiluk bukadar kizlar..sormak istediniz bisey olursa yanitlayabilirim

Olduda bitti masallah sana asagi knip su almalar merdivenlerle bide daha ne olsun cabuk toparlanacaksin belli hateket ettikce zaten acilacaksin canim con sevindim iyi olduguna
Korse sinir bozucu evet baya ugrastiriyor insani wc de

Olduda bitti masallah sana asagi knip su almalar merdivenlerle bide daha ne olsun cabuk toparlanacaksin belli hateket ettikce zaten acilacaksin canim con sevindim iyi olduguna
Korse sinir bozucu evet baya ugrastiriyor insani wc de

Cok teşekkurler cnm...sanda büyuk gecmis olsun sende zıpkın gibisin masallah
Iyiyiz biz iyiyiz hersey güzel olacak

canım pekı ınceldıgın bellı oluyormu? gercı herhalde o dar korseyı bende gıysem bende ınce gorunurum hocanın ılgısı nasıl ? bende ıc bacak yaptırcam .. mesela ıc bacak yaparken popo altındakı yaglarıda alırmı yoksa sırf ıc bacaklamı uğraşır.. yanı ne kadar ekmek okadar köfte hesabımı yapar?

Canim bugun 3.uncü gunum cok iyiyim aksam gezmedeydim simdide kahvaltiya gidicem demin korsenin icindeki akintiyi tutsun diye koyduklari pamuklu bezleri cikardim bi baktim aynada ödem olduğu halde göbek felan gitmiş dumdüz tabiki o korse diyet icinde super cunki fazla yiyemiyosun tikanip kaliyosun...
Doktor ilgili guzel anlatiyo herseyi cevapliyo...ic bacak gercekten ic bacak yani poponun altindan almiyo bende almadi yani ama gerekmedigindende olabilir ama taa dize kadar istiyosan o ayri bi bolge ic bacak ust kisim haberin olsun...

C cemrexx canım çok geçmiş olsun hafta sonu çok yoğundu hiç bakamadım :S iyi olduğuna çok çok sevindim umarım herşey böyle yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…