- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
valla suan ne desem yalan ilk ikinci gün ayy cok inceldim diye cok sevindim...ücüncü günden itibaren bir ödem bir ödem ogün bugün 5 hafta olacak ödemlerle bogusuyorum göbek düzlendi baya ama simit ve ic bacakta cok bisey farkedemiyorum henüz ...ödemden diye umuyorum... tartiya cikamiyorum korkudan cünki görüntü olarak ameliyattan önce daha inceydim.isin icine karin germede girince bayagi heyecan sardi. allahim pisman etmedin insallah istedigimiz gibi olur hersey. sizlerde durum nasil .. agrilariniz varmi 8ncelme basladimi? tartida kilo farkediyormu?
ben henuz hic incelme goremiyorum ayaklarima kadar sisim:s agri diilde icten yanma ve igne batmasi var bi de morluklardan kaynaklanan aci var .. yanma cok kotu oburleri cok onemli degil ama cayir cayir yanio bacaklarim:s bi de korse rahatsizligi tabii cikacagi gunu iple cekiyorum bi yandan obur yandan da banyo icin 10 dk korseyi cikarinca derim sanki bosta kalmis gibi oluyo sanki kemiklerim ve derim birbirinden bagimsiz gibi :s hemen korseyi giymek istiyorum ... cok celiskili durumlar icindeyim ama herseye ragmen bugun olsa bugun yine yaptirirdim :))isin icine karin germede girince bayagi heyecan sardi. allahim pisman etmedin insallah istedigimiz gibi olur hersey. sizlerde durum nasil .. agrilariniz varmi 8ncelme basladimi? tartida kilo farkediyormu?
ancak kurutma makinen varsa çıkarabiliosun yarım saatte filan yıkayıp kurutman lazımmış :s o da zaten ilk haftalar değil .. sürekli üzerinde kalması gerekiomuş..ben yıkayamadım hiçvayyy anasini o neymis yaaa.. bende dedim acaba bi yedek alsammi.. dus alinca korseyi yikayip kurutma firsati oluyormu ilk gunde?
ancak kurutma makinen varsa çıkarabiliosun yarım saatte filan yıkayıp kurutman lazımmış :s o da zaten ilk haftalar değil .. sürekli üzerinde kalması gerekiomuş..ben yıkayamadım hiçinternetten baktım lipo sonrası korse diye 95 TL ye de var ama nedir ki bunlar arasındaki fark ? önemli olan baskı yapması değil mi zaten ?
evet az ama oldu sanki incelme :))disari cikabiliyorsan medicalcilere bi bak bence .. en iyisi ben aml. olmadan once medicalcilere bakayim fiyat alayim. hocayada sorayim alirken neye dikkat etmek lazim .. sen kucuk bedene ihtiyac duyduguna gore incelmeye basladin demekkiiiii
zaten ilk 3 gün hic cikartmiyorsun dus yasak.... cikarttigindada sonradan en fazla 20 Dakka korsesiz kalabiliyosun o 20 dakkada soyun yikan giyin anca yetiyo...zaten korseyi basta giymek bi olay cünki heryerin ödem ve mor olunca haliyle zor oluyo.vayyy anasini o neymis yaaa.. bende dedim acaba bi yedek alsammi.. dus alinca korseyi yikayip kurutma firsati oluyormu ilk gunde?
zaten ilk 3 gün hic cikartmiyorsun dus yasak.... cikarttigindada sonradan en fazla 20 Dakka korsesiz kalabiliyosun o 20 dakkada soyun yikan giyin anca yetiyo...zaten korseyi basta giymek bi olay cünki heryerin ödem ve mor olunca haliyle zor oluyo.
bence ucuz bisey alip digerini yikadiginda kuruyana Kadar ucuz olani giy derim..
korseler Cabuk kuruyo .
ben bugünden itibaren sirf geceleri korse giycem 7 hafta sonunda kurtuldum korseden ama baya bi tuhaf oluyomus nasilda icli disli olmusum korseyle
kendimi Ciplak gibi hissediyorum
incelme varmi bide foton varmi :) ben yarin bu saatler aml. olcam oyyy oyyyzaten ilk 3 gün hic cikartmiyorsun dus yasak.... cikarttigindada sonradan en fazla 20 Dakka korsesiz kalabiliyosun o 20 dakkada soyun yikan giyin anca yetiyo...zaten korseyi basta giymek bi olay cünki heryerin ödem ve mor olunca haliyle zor oluyo.
bence ucuz bisey alip digerini yikadiginda kuruyana Kadar ucuz olani giy derim..
korseler Cabuk kuruyo .
ben bugünden itibaren sirf geceleri korse giycem 7 hafta sonunda kurtuldum korseden ama baya bi tuhaf oluyomus nasilda icli disli olmusum korseyle
kendimi Ciplak gibi hissediyorum
bende incelme cok gec basladi tabiki biraz degisiklik var...suan henüz Foto cekmedim haftasonu cekicem sonra koycam buraya görürsün canim...sana simdicen cok gecmis olsun.... biran önce kurtul sende...insallah istedigin gibi olur hersey..incelme varmi bide foton varmi :) ben yarin bu saatler aml. olcam oyyy oyyy
heralde suanlarda hastanedesindirincelme varmi bide foton varmi :) ben yarin bu saatler aml. olcam oyyy oyyy
Kırmızıyosun nasıl oldun baya oldu amelyat olalı incelmelerin ne durumda birde acılar agrılar geçtimievet az ama oldu sanki incelme :))
Canım 27. günüm bugün :) incelme insanlar var diyo ama ben hala bi fark göremiyorum bi fırsat bulsam foto koycam ama bulamadım henüz :S yarın Alper Bey e kontrolüm var korse çok bollaştı :SKırmızıyosun nasıl oldun baya oldu amelyat olalı incelmelerin ne durumda birde acılar agrılar geçtimi
Ödemlerin de indiği için korse bol gibi geliyordur. Bende ilk başlarda kendim hiç anlamıordum herkes diyordu inceldin diye ne zamanki foto cekip karşılaştırdm gördüm ciddi incelme olduunu :)Canım 27. günüm bugün :) incelme insanlar var diyo ama ben hala bi fark göremiyorum bi fırsat bulsam foto koycam ama bulamadım henüz :S yarın Alper Bey e kontrolüm var korse çok bollaştı :S
Ben o bölgelerden olmadım ama dr um Alper Tuncel di. Bir görüş istersenmerhaba arkadaşlar, bende karın bölgesi alt karın mide sırt ve simitler için olmak istiyorum . yeni üyeyim. bu konuda uzun süredir araştırma yapıyorum. lütfen bu bölglerden operasyon geçirenler yardımcı olabilirlermi. birde fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba dediğin bölgelerden lazer lipo yaptırdım daha başka bölgelerede yaptırdım fiyatlar gerçekten cok değişken yapılan bölgeye doktora göre değişiyor. Amelyat sonrası 1 ay korse giyiliyor incelmelerde 1-2 ayda netleşiyor benim 14 günlükken olmuştu ama cogu kişide 1 ayı geçiyor ödemlerin inmesi karın bel simit kolayda diğer bölgelere göre. Sırt biraz zorluyormerhaba arkadaşlar, bende karın bölgesi alt karın mide sırt ve simitler için olmak istiyorum . yeni üyeyim. bu konuda uzun süredir araştırma yapıyorum. lütfen bu bölglerden operasyon geçirenler yardımcı olabilirlermi. birde fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?