bende göbek simit ve icbacak tan lazerlipo oldum... fiyati Doktor beyle görüsmen en dogrusu, bölgeye göre degisiyo cünki.. ödemler kisiye göre 3 aya Kadar azalip cogaliyo... korseyi bana 6 hafta 24 Saat tak dedi daha sonra günde en az 12 Saat ...merhaba arkadaşlar, bende karın bölgesi alt karın mide sırt ve simitler için olmak istiyorum . yeni üyeyim. bu konuda uzun süredir araştırma yapıyorum. lütfen bu bölglerden operasyon geçirenler yardımcı olabilirlermi. birde fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Uzun süre devam eder benim 5-6 ayı bulduBenim hissizliğim hala devam ediyor mesela :S bacağıma dokunduğumda bana ait bir organa dokunuyormuşum gibi değil..
teşekkür ediyorum cemre73, ben 160 boyunda 54 kiloyum yaşım41. Ama 10 sene evvel bir tane sezeryanım var. Ve bundan dolayı alt göbeğim ayva göbeği durumunda bir şekilde sezeryan dikişimden dolayı çıkık ve beni sinir ediyor ailede kalıtsal olduğu için üst midede hafif kilo var oturunca hafif katlanan. bel bölgem alt bölgeme göre daha kilolu bel çevrem 73 santim. düşün kalçamdan itibaren 36 beden pantolana sıgabiliyorken üstten 38 bedenim. bu artık beni iyice sinir etmeye başladı. hiçbir zaman incecik bir belim olamadı gitti.bende göbek simit ve icbacak tan lazerlipo oldum... fiyati Doktor beyle görüsmen en dogrusu, bölgeye göre degisiyo cünki.. ödemler kisiye göre 3 aya Kadar azalip cogaliyo... korseyi bana 6 hafta 24 Saat tak dedi daha sonra günde en az 12 Saat ...
incelmede kisiye göre fark ediyo bende 8 haftada bile az bisey farkedildi ama Doktor bey bunun normal oldugunu 6 ay sonra sonucun %80 i görülüyo dedi
%100 sonuc 1 seneyi bulurmus... sonucta icten yaralar var ve onlarin iyilesmesi dokunun tamamen iyilesmesi 6 ay 1 sene sürebiliyomus..
tboz, teşekkür ederim. benim sezeryanım var 10 sene evvel umarım fazla acı beni zorlamaz. çünkü çalışıyrumda cumartesi dahil. evet fiyatlar değişkenlik gösteriyor. bir doktordan fiyat aldım aslında. ilk bölge için3200, diğer her bölge de 1000 tl artıyor. toplamda 6000 tl rakam çıktı bana. normaldir heralde. forumlarda okuduğum fiyatları duyunca.Merhaba dediğin bölgelerden lazer lipo yaptırdım daha başka bölgelerede yaptırdım fiyatlar gerçekten cok değişken yapılan bölgeye doktora göre değişiyor. Amelyat sonrası 1 ay korse giyiliyor incelmelerde 1-2 ayda netleşiyor benim 14 günlükken olmuştu ama cogu kişide 1 ayı geçiyor ödemlerin inmesi karın bel simit kolayda diğer bölgelere göre. Sırt biraz zorluyor
saol canım, kirmiziyosun, alper tuncelin asistanıyla konuştum başka bir doktorda 6000, alper tuncelde 7500 rakam çıktı. umarım o parayı biriktirebiliirm. şubat yada mart gibi olmak istiyorum.Ben o bölgelerden olmadım ama dr um Alper Tuncel di. Bir görüş istersen
bu arada canım memnunmusun operasyondan. bir çok kişi farklı şeyler söylüyor. ne kadar zaman oldu. şimdi daha iyidir umarım. istediğin sonuçları alabildinmi.saol canım, kirmiziyosun, alper tuncelin asistanıyla konuştum başka bir doktorda 6000, alper tuncelde 7500 rakam çıktı. umarım o parayı biriktirebiliirm. şubat yada mart gibi olmak istiyorum.
tboz, tekrar meraba ne zaman oldun operasyonu şimdi nasılsın bana bilgi verebilrimisin .Merhaba dediğin bölgelerden lazer lipo yaptırdım daha başka bölgelerede yaptırdım fiyatlar gerçekten cok değişken yapılan bölgeye doktora göre değişiyor. Amelyat sonrası 1 ay korse giyiliyor incelmelerde 1-2 ayda netleşiyor benim 14 günlükken olmuştu ama cogu kişide 1 ayı geçiyor ödemlerin inmesi karın bel simit kolayda diğer bölgelere göre. Sırt biraz zorluyor
sırtta daha fazlamı ağrı acı oluyor. artık bu operasyonu olacaksak inşallah acıyada katlanırım umarım.tboz, teşekkür ederim. benim sezeryanım var 10 sene evvel umarım fazla acı beni zorlamaz. çünkü çalışıyrumda cumartesi dahil. evet fiyatlar değişkenlik gösteriyor. bir doktordan fiyat aldım aslında. ilk bölge için3200, diğer her bölge de 1000 tl artıyor. toplamda 6000 tl rakam çıktı bana. normaldir heralde. forumlarda okuduğum fiyatları duyunca.
ırtta daha fazlamı ağrı acı oluyor. artık bu operasyonu olacaksak inşallah acıyada katlanırım umarım.tboz, tekrar meraba ne zaman oldun operasyonu şimdi nasılsın bana bilgi verebilrimisin .
Ben tam 1 sene önce oldum bende başka operasyonlarda oldugu için aynı anda atlatmak cok zor oldu ciddi bi incelme yaşadım kısa sürede ama bu incelmeye güvenip hiç acımadan kendime lipo öncesinden daha fazla yemek yemeye başladım ve bünyen kilo almaya müsaig olduugu için 7-8 kg aldım tabi o incelmeler kalınlaşmaya başladı ama lipo öncesi kilomdan daha fazla kiloda olmama ragmen lipo öncesi kilolu cıkıntılı görüntüm yok ve haftaya perşembe tekrar lipo olcam o zaman da iç bacaklarımdan pek mutlu değildim hepsini olmuşken tekrar olcam sırt oturup kalkmada baya zorluyor ilk başlarda davul gibi şişiosun ödemlerden sonra ödemler gittikçe incelmeler ortaya cıkıyor cok da basit bi operasyon değil baya bi süre bazı bölgeler hissiz oluyor zor ama sonucları genelde güzel olan bi operasyon bencetboz, tekrar meraba ne zaman oldun operasyonu şimdi nasılsın bana bilgi verebilrimisin .
Benim doktorum asla bu fiyata yapmaz zaten 6000 lazer lipo için ucuz bi rakam bence istanbulda mı aldın bu fiyatı istanbul dışında daha uygun olabiliyor çünkütboz, teşekkür ederim. benim sezeryanım var 10 sene evvel umarım fazla acı beni zorlamaz. çünkü çalışıyrumda cumartesi dahil. evet fiyatlar değişkenlik gösteriyor. bir doktordan fiyat aldım aslında. ilk bölge için3200, diğer her bölge de 1000 tl artıyor. toplamda 6000 tl rakam çıktı bana. normaldir heralde. forumlarda okuduğum fiyatları duyunca.
Ben tam 1 sene önce oldum bende başka operasyonlarda oldugu için aynı anda atlatmak cok zor oldu ciddi bi incelme yaşadım kısa sürede ama bu incelmeye güvenip hiç acımadan kendime lipo öncesinden daha fazla yemek yemeye başladım ve bünyen kilo almaya müsaig olduugu için 7-8 kg aldım tabi o incelmeler kalınlaşmaya başladı ama lipo öncesi kilomdan daha fazla kiloda olmama ragmen lipo öncesi kilolu cıkıntılı görüntüm yok ve haftaya perşembe tekrar lipo olcam o zaman da iç bacaklarımdan pek mutlu değildim hepsini olmuşken tekrar olcam sırt oturup kalkmada baya zorluyor ilk başlarda davul gibi şişiosun ödemlerden sonra ödemler gittikçe incelmeler ortaya cıkıyor cok da basit bi operasyon değil baya bi süre bazı bölgeler hissiz oluyor zor ama sonucları genelde güzel olan bi operasyon bence
evet istanbulda yaşıyorum ataşehirde bir hastane burası. ucuz etin yahniside ucuz olur. o halde biraz daha araştırmam gerekiyor sanırımBenim doktorum asla bu fiyata yapmaz zaten 6000 lazer lipo için ucuz bi rakam bence istanbulda mı aldın bu fiyatı istanbul dışında daha uygun olabiliyor çünkü
Sendeki cesareti tebrik edıyorumBenim doktorum asla bu fiyata yapmaz zaten 6000 lazer lipo için ucuz bi rakam bence istanbulda mı aldın bu fiyatı istanbul dışında daha uygun olabiliyor çünkü
canım sen operasyonundan memnun kaldınmı ne kadar süre önce oldun. ve iyileşme sürecin nedir.saol canım, kirmiziyosun, alper tuncelin asistanıyla konuştum başka bir doktorda 6000, alper tuncelde 7500 rakam çıktı. umarım o parayı biriktirebiliirm. şubat yada mart gibi olmak istiyorum.
Kesinlikle hayır neresi gerekiyorsa oraya yaptır tek seferde cek kurtul ben hiç pişman değilim nerdeysefull lipo meme büyütme selülit ve labioplasti aynı anda oldum ve kurtuldumAyy canım şimdi korktum işte. acaba hiç sırta girmeden sadece üst karın alt karın ve belemi girsem. sonraki aylar boyuncada spor yapıp daha dengeli beslenip birazda öylemi takviye etsem.
bisey degil tatlim hepimiz Burda yardimlasmak icin variz, seni cok iyi anliyorum..eminim sende yaptirinca herkez gibi mutlu olursun tabiki uzun bir sürec ve sabir gerektiyor...heee ben simit ve göbege yaptirirken belimi neden yaptirmadim diye cok pisman oldum orasi ayri bir bölge ..ben simitlerle birlikte belde yapiliyordur diye düsündüm ve nedense hic sormak gelmedi aklima... senin aklinda olsun belin incelsin istiyosan bi sor onuda.. ama aldigin fiyat cok ucuz hangi doktorla görüstün....?teşekkür ediyorum cemre73, ben 160 boyunda 54 kiloyum yaşım41. Ama 10 sene evvel bir tane sezeryanım var. Ve bundan dolayı alt göbeğim ayva göbeği durumunda bir şekilde sezeryan dikişimden dolayı çıkık ve beni sinir ediyor ailede kalıtsal olduğu için üst midede hafif kilo var oturunca hafif katlanan. bel bölgem alt bölgeme göre daha kilolu bel çevrem 73 santim. düşün kalçamdan itibaren 36 beden pantolana sıgabiliyorken üstten 38 bedenim. bu artık beni iyice sinir etmeye başladı. hiçbir zaman incecik bir belim olamadı gitti.sırtımdada hafifde olsa yağ mevcuttur sütyen askısında ufak bir bağırma olmuyo deil. Sporda yapsam hiç bir zaman incecik bele sahip olamadım. hele bideee kilo vereyim 3,4 kilo direk alt bacaklar çırpıya dönüyor yüzüm hemen zayıflıyor.of ki ne of. malietlerde pahalı artık napıcam edicem para biriktirecem ve bu operasyonu olacam taktım kafaya. çokda korkmam heralde sezerayn acısını çekmiş biri olarak.
bisey degil tatlim hepimiz Burda yardimlasmak icin variz, seni cok iyi anliyorum..eminim sende yaptirinca herkez gibi mutlu olursun tabiki uzun bir sürec ve sabir gerektiyor...heee ben simit ve göbege yaptirirken belimi neden yaptirmadim diye cok pisman oldum orasi ayri bir bölge ..ben simitlerle birlikte belde yapiliyordur diye düsündüm ve nedense hic sormak gelmedi aklima... senin aklinda olsun belin incelsin istiyosan bi sor onuda.. ama aldigin fiyat cok ucuz hangi doktorla görüstün....?
Kesinlikle hayır neresi gerekiyorsa oraya yaptır tek seferde cek kurtul ben hiç pişman değilim nerdeysefull lipo meme büyütme selülit ve labioplasti aynı anda oldum ve kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?