LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

cemre nasilsin... ben tam karin germe ve lipolari oldum.. sende incelme varmi bende odemler fena..

cemre nasilsin... ben tam karin germe ve lipolari oldum.. sende incelme varmi bende odemler fena..
cok gecmis olsun canim. bak atlattin bile en kötüsünü :) simdi beklicen artik... evet ödemler feci oluyo bendede öyleydi 9 hafta oldu hala ara ara cogaliyo ödemler... Doktor 3 ay sürer demisti zaten
. incelme var biraz daha tabiki tam istedigim gibi degil...üzülüyordum ama doktorla görüstüm cok erken dedi
6 ayda sonucun %80 i görülüyo dedi...ozaman rahatladim... simdi bol bol spor yapiyorum birazda diyet
ve masaj cok önemli peki sen bisey farkettinmi?? ama karin germede var sende zordur biraz

karnim sis olsada cikinti yok o bile beni rahatlatio :) hic kilo verebildinmi ? korse kullaniyormusun? bana doktor 1.5 ay yeterli dedi ama ben yaza kadar kullanirim sicakta tutuyo.. birde sende hissizlik varmiydi.. bende bazi yerlerde var.

Selam kızlar
bende fotolarınızı görmek istiyorum , bana da açabilirmisiniz benim tüm kilolarım göbeğimde toplanmış vaziyette bi orası gitse bana yeter bende çok ciddi bu işlemi düşünüyorum , fakat henüz doktara gidip fiyat almadım antalyada bu uygulamayı yaptıran var mı ? bende 4 sene önce sezeryan oldum bu konuda bi fikri olan ?
çok soru sordum şimdilik bu kadar ama lütfen bana öncesi ve sonrası fotolarınızı görme imkanı verin :)

bu arada canım memnunmusun operasyondan. bir çok kişi farklı şeyler söylüyor. ne kadar zaman oldu. şimdi daha iyidir umarım. istediğin sonuçları alabildinmi.
canim memnunum foto koydum oncesi sonrasi tabii onlari cekeli bayaa oldu her gun daha iyiye gidiyo sanki spora pek vakit ayiramadim ona da dogru duzgun bi baslasam cok iyi olcak insallah sen de en kisa surede biriktirirsin inan bu asla pisman olacagin bi ameliyat degil

Merhaba fotolarınızı görmeme izin verirmisiniz

Beni
beni izlermisin Cnm fotolarını görmek istiyorum

Merhabalar,
Yeni üyeyim. 1.71 cm boy 65 kiloyum şusn. normal kilom 58 59 ancak oldum olası basen sıkıntım var. Basen ve simit bölgeme lazer lipoliz düşünüyorum. Yaptıranlar doktor isimlerini ve fikirlerini psylaşırlarsa çok sevinirim. İstanbuldayım. Şimdiden teşekkürler

karnim sis olsada cikinti yok o bile beni rahatlatio :) hic kilo verebildinmi ? korse kullaniyormusun? bana doktor 1.5 ay yeterli dedi ama ben yaza kadar kullanirim sicakta tutuyo.. birde sende hissizlik varmiydi.. bende bazi yerlerde var.
ilk baslarda sislikten kilom dahada yukari ciktiydi ve acaip moralim bozulmustu...davul gibi geriliyodum aksama Dogru , 6 hafta sonra felan diyete basladim halanda devam ediyorum Kilo verdim ama diyetten ..zaten benim boyum 170 cm kilom 58 di, sadece ufak bir göbek hafif simit ve ic bacakta az sorun vardi büyük ihtimal normal insanlar sorun etmezdi ama ben pipirikligimden iste yaptirdim 1 kg Kadar yag alindi benden ama bugün olsa yine yaptiririm pisman degilim...o yüzden bende sonuc cok yavas ilerliyo , fark var tabiki göbegim düzlendi....ic bacak suan istedigim gibi degil tam ama Bikini bölgesine Dogru cikik bir yag birikintisi varda o gitti ve en önemlisi ic bacakta deri hafif gevsek ti o baya toparlandi gercektende gerildi yani...bide üst ic bölge biraz daha incelirse sevincem.
hissizlik bastan baya vardi suan kalmadi bende, ama bazilarinda 1 seneyi buluyo galba gecmesi zamanla geri geliyor his merak etme... hergün masaj mutlaka gerekli ve sporda sart. ben doktorumun dedigi herseyi uyguluyorum, bitek sabirli olma konusunda iyi degilim sabir sart , biz ameliyat olanlar biran önce sonuc belli olsun istiyorum ama icerden yaralar var ve haliyle iyilesmesi Zaman aliyo... benim sol diz bölgem cok asiri morarmisti...4 hafta sonra gecti morarma ama 10 uncu haftama girdim hala o bölgeye bastirinca icten aciyo yani icten hala tam iyilesmemis.... korseye gelince ...doktorum 6 hafta gece Gündüz sonrasi günde 12 Saat dedi..ama seninde dedigin gibi hava soguk sicakta tutuyo bende giyebildigim Kadar uzun giyeyim dedim ve hala gece Gündüz giyiyorum, sonucta zarari yok..

Soran arkadaslar olursa vaktim bol 6. Ay kontrole geldim Istanbula. Dinlemek isteyen arkadaslara 6 aylik laserlipoliz tecrubelerimi aktarabilirim. Kisa ozet yapmak gerekirse cok zor degil ama insani biraz sikiyor

Soran arkadaslar olursa vaktim bol 6. Ay kontrole geldim Istanbula. Dinlemek isteyen arkadaslara 6 aylik laserlipoliz tecrubelerimi aktarabilirim. Kisa ozet yapmak gerekirse cok zor degil ama insani biraz sikiyor

Sonuclar nasil sende? Kac kilo alinmisti?
Benim uc ay oldu anca farki görebiliyorum...odemler nerdeyse 2.5 ay surdü bende...korseyi iki gün öncesine kadar 24 saat taktim....yani istenilenden fazlasini yaptim masajlar felan...
Incelme debam edicek dedi Alper bey

Merhaba ben dinlemeye hazirim tercrubenizi neler yapildi size ?

ben de meme protezi sonrası sütyeni aralıksız 7/24 takmıştım korse gibi, doktor bey bana meme şeklini alması için gerekli olduğunu en az 3 ay kesin takmam gerektiğini söyleyince ben daha iyi olsun diye daha uzun taktım. O nedenle lazerlipo sonrası da aynı şey sanırım

Ne kadar guzel ozetlemissin canim durumu,boyle islemler cok sabir gerektiriyor gercekten ama biz kadinlar biraz sabirsiziz hemen gormek istoyoruz sonucu,senin yazdiklarindan etkilendim cunku benim de cildimde gevseklik var,bu yontem benim icin en iyisi diye dusunuyorum.

daha önce mail üzerinden görüşmüştüm kısmette bu hafta yüzyüze gelmek varmış.

çok açıklayıcı bilgiler aldım yaptığı işleri gösterdi çokta başarılıydı. şu an aml olma durumum yok özel sebeplerden ancak lipo da görüştüğüm birkaç dr içinde en donanımlısı Alper Beydi takipteyim yine buraları :)

Hayirlisi olsun nasil gecti gorusmen neler onerdi sana cnm ? peki burundan vazmi gectin ?

Hayirlisi olsun nasil gecti gorusmen neler onerdi sana cnm ? peki burundan vazmi gectin ?
burun için gün almıştım şimdilik vazgeçtim ama olursam yine aynı dr a olurum.

görüşme iyiydi göbek için oda basit bi öneride bulundu tekrar yağ alıp koymak gibi. zaten burun ile birlikte göbeğimi düzeltecek olan dr da ona yakın şöyler söylemişti
iç bacak için mükemmel olmaz ama bundan iyi durur deri kaliten çok kötü değil lazer in sıkılaştırıçı etkisini kullanırız iki dalga boyuymuş birazcık toparlar ama üç ay korse giymen lazım dedi ben ameliyatımda birinçi haftada çıkartırmışlardı. .
fikir aldım konuştum gayet donanımlı soruları sormadan da cevap veriyor her türlü işlemi anlattı yaparız yaparız şeklinde geçiştirme yoktu asla.

tuttum yani :))

liposuction 5.5 tan başlıyormuş her bölge için bin bin artıyormuş ama bu yeni yılda zam yapılmamış fiyatı zam olabilirmiş.

Ooo fiyatta uygunmus desene :)) zam olmadan karar vermen lazim o halde :)) bu burun meselesi de zor bi karar yahu ben bile vazgectim kotu olur kahrolurum diye :) yeni teknoloji bekliyorum sansima saka bi yana rahatsizligim var nefes vs.. Ama ne kadar dayanabilirsem o zamana kadar beklicem burun icin ..
Korseye gelince cok onemli bence yani fransada en az iki ay takiyorlar ..
Sizin canli canli gorusmeleriniz benim icin cok onemli sizden bilgi gelince sanki ben gorusmusum gibi oluyor tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…