LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Ben göbek simit bölgesinden oldum alt bacağı doldurdum memnunum şimdide kalçamin daha dolgun olmasını istiyorum o yüzden üst bacakta nda lazer lipo olmak istiyorum alper bey için güzel konuşuyorlar ama bilmiyorum kararsizim ayrıca lokal anestezi olursa olurum bu sefer genel olmam şu an araştırma aşamasındayım üst bölgeden zaten yarım kalmadı basen de yok sadece üst on bacaklarımda varr alper beye gidip konuşmak istiyorum ama şu an değil

Ayrıca lipomatik denen yeni bi cihaz çıkmış yaglari alıp aynı anda kalca dolgunlastirabiliyorlar anestezi yok istegramda gördüm ataşehir de bi kılınig uyguluyor çok ilgimi çekti tel konuştum fiyatlar normal istersen bi görüş konuş

Lazer Lipolizin Liposuctiondan ne farkı var ? Bende Aydında yaşıyorum. En fazla İzmirde bir doktora gidebilirim. İzmirde iyi bir doktor önerisi olan var mı ?

Arastirdigim ve bildigim kadariyla liposuction isini lazerlerle yapiyorlar bu sayede hem iyilesmen daha kolaylasiyor hem operasyon sonrasi cok daha rahat geciyor. Birde bicogu seni tamamen bayiltmiyor bile. Yani liposuctinda cok daha guvenli ve kolay. internette videolarini ve doktor videolarini izlersen daha saglikli bilgi edinirsin. Ama izmirdeki doktor konusunda bir fikrim yok malesef. Yeni bir konu acip bilen arkadaslara sor istersen:)

Ay cok sevinirim. Arastirim ben ama klinik adini ogrenebilirmiyim? Ayrica bacak dolgunlastirma islemini nerde ve kime oldun? Alper bey ve Coskun Levent bey biraz pahali ama yuzyuze daha gorusmedim ikisiylede. Yazin tr ye doner donmez goruscem insallah. Sende gorusebilirsen bizimle paylas. Cok sevinirim:)

Royal cilinig mıdır öyle bisi yazıyo konuş istersen onunda fiyatları çok ucuz değil genelde

Çok teşekkür ederim. Tamamdır.

Tüm bacak lipoliz yaptıran var mı arkadaşlar? Ne yaparsam yapayım bu basen bacak kalınlığından kurtulamıyorum. Artık tek çare lipoliz kaldı.

bahsettiğiniz doktor kim acaba

alper tunceldi görüştügüm hangisini soruyorsunuz

burnunuzla birlikte yaptırmayı düşündüğünüz
hani bir kere 2 saat boyunca burnunuzu konuşmuşsunuz o dktr alper bey mi başka doktır mu
ben de burun ve yağ aldırmayı düşünüyorum

burnunuzla birlikte yaptırmayı düşündüğünüz
hani bir kere 2 saat boyunca burnunuzu konuşmuşsunuz o dktr alper bey mi başka doktır mu
ben de burun ve yağ aldırmayı düşünüyorum
burun için başka dr du gittiğim onun ismini veremiycem devlet hastanesinde kendisi.

Alper bey lipo konusunda iyiydi ben durumum gereği çok dr ile görüştüm benimki revizyon olacaktı lipo olacak olsam Alper beye olurum. gerçekten.

Kızlar alper beyin fiyatları nasıl acaba bilgisi olan varmi

Kızlar alper beyin fiyatları nasıl acaba bilgisi olan varmi
Bende karın germe oldum kendisine,çok araştırmıştım zamanında çok daha yüksek fiyatlar veren de oldu,altında veren de oldu,bence ortalama fiyatları.

Bende karın germe oldum kendisine,çok araştırmıştım zamanında çok daha yüksek fiyatlar veren de oldu,altında veren de oldu,bence ortalama fiyatları.
Merhaba resimleriniz varmi merak ettim alper beyin germesini

Buradan resim paylasimi yapan arkadaslara cok tesekkur ederim. Inanin sizler tecrube paylasarak cok buyuk is yapiyorsunuz. Ozellikle benim gibi kili kirk yaranlar icin yeriniz cok degerli. Ben arastirmanin faydasini gorecegime eminim. Bir de ismi cok cikmis doktorlar burnundan kil aldirmiyorlar. En azindan islerini sizler sayesinde gorebiliyoruz

Alt bacaktan baldiri mi kastediyorsun? Oraya yapilabildigini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…