Lazer Lipolizin Liposuctiondan ne farkı var ? Bende Aydında yaşıyorum. En fazla İzmirde bir doktora gidebilirim. İzmirde iyi bir doktor önerisi olan var mı ?
Ayrıca lipomatik denen yeni bi cihaz çıkmış yaglari alıp aynı anda kalca dolgunlastirabiliyorlar anestezi yok istegramda gördüm ataşehir de bi kılınig uyguluyor çok ilgimi çekti tel konuştum fiyatlar normal istersen bi görüş konuş
Arastirdigim ve bildigim kadariyla liposuction isini lazerlerle yapiyorlar bu sayede hem iyilesmen daha kolaylasiyor hem operasyon sonrasi cok daha rahat geciyor. Birde bicogu seni tamamen bayiltmiyor bile. Yani liposuctinda cok daha guvenli ve kolay. internette videolarini ve doktor videolarini izlersen daha saglikli bilgi edinirsin. Ama izmirdeki doktor konusunda bir fikrim yok malesef. Yeni bir konu acip bilen arkadaslara sor istersen:)
Nasil yani ihtiyacina gore derken bolgeye gore mi?Ben kişinin ihtitacına göre karar veriyor diye biliyorum canım.
burun için gün almıştım şimdilik vazgeçtim ama olursam yine aynı dr a olurum.
görüşme iyiydi göbek için oda basit bi öneride bulundu tekrar yağ alıp koymak gibi. zaten burun ile birlikte göbeğimi düzeltecek olan dr da ona yakın şöyler söylemişti
iç bacak için mükemmel olmaz ama bundan iyi durur deri kaliten çok kötü değil lazer in sıkılaştırıçı etkisini kullanırız iki dalga boyuymuş birazcık toparlar ama üç ay korse giymen lazım dedi ben ameliyatımda birinçi haftada çıkartırmışlardı. .
fikir aldım konuştum gayet donanımlı soruları sormadan da cevap veriyor her türlü işlemi anlattı yaparız yaparız şeklinde geçiştirme yoktu asla.
tuttum yani :))
liposuction 5.5 tan başlıyormuş her bölge için bin bin artıyormuş ama bu yeni yılda zam yapılmamış fiyatı zam olabilirmiş.
alper tunceldi görüştügüm hangisini soruyorsunuzbahsettiğiniz doktor kim acaba
alper tunceldi görüştügüm hangisini soruyorsunuz
burun için başka dr du gittiğim onun ismini veremiycem devlet hastanesinde kendisi.burnunuzla birlikte yaptırmayı düşündüğünüz
hani bir kere 2 saat boyunca burnunuzu konuşmuşsunuz o dktr alper bey mi başka doktır mu
ben de burun ve yağ aldırmayı düşünüyorum
Bende karın germe oldum kendisine,çok araştırmıştım zamanında çok daha yüksek fiyatlar veren de oldu,altında veren de oldu,bence ortalama fiyatları.Kızlar alper beyin fiyatları nasıl acaba bilgisi olan varmi
Alper beybahsettiğiniz doktor kim acaba
Ameliyat fiyatini etkileyen en onemli sey hastane secimi sanirimKızlar alper beyin fiyatları nasıl acaba bilgisi olan varmi
Merhaba resimleriniz varmi merak ettim alper beyin germesiniBende karın germe oldum kendisine,çok araştırmıştım zamanında çok daha yüksek fiyatlar veren de oldu,altında veren de oldu,bence ortalama fiyatları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?