vet baldrlarAlt bacaktan baldiri mi kastediyorsun? Oraya yapilabildigini bilmiyordum
bel basende çok ödem olmuyormuş bacak çok odem yapan bir bölgeTeşekkürler:) Bugün 13. gün bitiyor. Aslında bir ay önce de meme toplama+implant, karın germe ve bel bölgesi liposuction olmuştum, onda bu kadar yoğun bi ödem sıkıntısı olmadı, tabi gerçi vücudun oturması 6 ayı bulacak diyor doktorum. Size de grçmiş olsun tekrar...
bel basende çok ödem olmuyormuş bacak çok odem yapan bir bölge
Bende düşünüyorum ancak karar veremiyorumaynen bel bölgesinde ödem oluyor. basenlerde ve bacak bölgesinde ama işlemden hemen sonra bile gözle görülen bir incelme oluyor. Ödemlerin geçmesi ile beraber asıl sonuç ortaya çıkıyor ama kilo almamak çok önemli kızlar maalesef ki ben kilo aldım
Ben 95 kiloyumaynen bel bölgesinde ödem oluyor. basenlerde ve bacak bölgesinde ama işlemden hemen sonra bile gözle görülen bir incelme oluyor. Ödemlerin geçmesi ile beraber asıl sonuç ortaya çıkıyor ama kilo almamak çok önemli kızlar maalesef ki ben kilo aldım
neden kararsizsiniz?? ben gecen sene yaptirdim lazer lipolizBen 95 kiloyum
Kilo almamak için ne yapılması gerektiği konusunda bilgi verilmiyor muBende düşünüyorum ancak karar veremiyorum
Kilo almamak icin derken ?? yani ameliyattan sonra yapilmasi gereken bütün bilgiler veriliyo Kilo almamak icin yürüyüsler sporlar ve hep bir dikkat gerek , lazer lipo olmak birdaha Kilo almicaz anlamina gelmiyo malesef eger abur cubur yenirse tabikide Kilo aliniyo , bende hep derdim lazer lipo yaptirayim diyetten kurtulayim ömrüm diyetle ve dikkat etmeyle gecti... tamam iyi oldu güzel oldu ama ama tabiki bi ara bi rahat takildim dikkat etmedim baktim hooopp almisim yine 3 kg... bünye müsaitse almaya , saglikli beslenme ve bazi seylerden uzak durmak sart.... veKilo almamak için ne yapılması gerektiği konusunda bilgi verilmiyor mu
Selamlar son durumunuz nedir? SevgilerTeşekkürler:) Bugün 13. gün bitiyor. Aslında bir ay önce de meme toplama+implant, karın germe ve bel bölgesi liposuction olmuştum, onda bu kadar yoğun bi ödem sıkıntısı olmadı, tabi gerçi vücudun oturması 6 ayı bulacak diyor doktorum. Size de grçmiş olsun tekrar...
V vishne80 selamlar su anda durumunuz nedir? Ozel mesaj da atamıyorum size ama cok meraktayım.. sevgilerTeşekkürler:) Bugün 13. gün bitiyor. Aslında bir ay önce de meme toplama+implant, karın germe ve bel bölgesi liposuction olmuştum, onda bu kadar yoğun bi ödem sıkıntısı olmadı, tabi gerçi vücudun oturması 6 ayı bulacak diyor doktorum. Size de grçmiş olsun tekrar...
Selam ben alper beye geçen kasımda oldum tüm bacak. Bence mutlaka git görüş o zaten sana söyler kilo vermen lazım veya gerek yok diye .. Bana o zaman ideal kilonun üstünde olsaydın kilo ver gel derdim demişti ama görüşmeden bilemezsin .. Tatlı bi doktor muhabbetide keyiflikızlar selam..Alper Bey le görüşmek istiyorum lipo için.daha önc karın germe aml ı oldum..ama kilo veremedim halen kilom 75-76..sizce kilo ver öyle mi gel der yoksa yapar mı?en çok karın bölgemden rahatsızım yan simitler çok canımı sıkıyor..basenlerde var ama elletmesem de olur düzenli spor yapıyorum basenler önemli değil..iyileşme süreci uzun mu oluyor?olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Evet ben varım çok büyük mü fark hayır ama iyikide yaptırmışımalt bacağta yaptırıp etki gören var mı
Genelde birçok dr sıcak bakmıo alper bey de bana ilk başta yapmıoruz çünkü beklentiyi karşılamıyo demişti ama ben ısrarcı oldum iyikide olmuşumAlt bacaktan baldiri mi kastediyorsun? Oraya yapilabildigini bilmiyordum
Sonunda birisi alt bacak ile ilgili yazmis :))) kac cm idi kac cm oldu... Bir de odem vs ne kadar devam ettiGenelde birçok dr sıcak bakmıo alper bey de bana ilk başta yapmıoruz çünkü beklentiyi karşılamıyo demişti ama ben ısrarcı oldum iyikide olmuşumBot çizme giymek işkenceydi şimdi çok daha iyi
Cm olarak ölçmedim pek aslında ödem çok uzun sürmedi bende ama ilk incelmeyi alt bacakta farkettim ben sana şimdi foto atıcam eski fotolarım burada sistemde var msjla göndericem son haliniSonunda birisi alt bacak ile ilgili yazmis :))) kac cm idi kac cm oldu... Bir de odem vs ne kadar devam etti
Arkadaşlar merhaba dün ameliyat oldum alper beyden ve ekibinden çok memnun kaldim daha ikinci günüm ve basenlerim resmen yok oldular uç ay sonrasini daha da çok merak ediyorum kafaniza takilan sorular varsa yanitlayabilirim
Selam ben alper beye geçen kasımda oldum tüm bacak. Bence mutlaka git görüş o zaten sana söyler kilo vermen lazım veya gerek yok diye .. Bana o zaman ideal kilonun üstünde olsaydın kilo ver gel derdim demişti ama görüşmeden bilemezsin .. Tatlı bi doktor muhabbetide keyifli
sağol cnm evet görüşmemde fayda var haklısın..muhtemelen bana kilo ver öyle gel diyecel.sen kaç kg ile girmiştin aml a?
bu arada kıyafetlerin ödemler yüzünden bi süre üzerine olmadı değil mi bana öyle söylüyorlar hep?kaç gün sonra işe dönebildin.mesela cuma gidip aml olsam p tesi işe dönebilir miyim sence ne dersin?teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?