- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
rica ederim. burun konusunda görüştügüm dr a ben çok güvendim nerdeyse üç aydır görüşüyoruz tomografi bile çekilmiştim inceledi yapılması gereken sadece burun ucu bi de deviasyon yan profile dokunmayaçaktı bile. şu anlık vazgeçtim .Ooo fiyatta uygunmus desene :)) zam olmadan karar vermen lazim o halde :)) bu burun meselesi de zor bi karar yahu ben bile vazgectim kotu olur kahrolurum diye :) yeni teknoloji bekliyorum sansimasaka bi yana rahatsizligim var nefes vs.. Ama ne kadar dayanabilirsem o zamana kadar beklicem burun icin ..
Korseye gelince cok onemli bence yani fransada en az iki ay takiyorlar ..
Sizin canli canli gorusmeleriniz benim icin cok onemli sizden bilgi gelince sanki ben gorusmusum gibi oluyor tsk ederim
Icine sinmesi iyi 10 dr dan sonra bu iyi haber :)rica ederim. burun konusunda görüştügüm dr a ben çok güvendim nerdeyse üç aydır görüşüyoruz tomografi bile çekilmiştim inceledi yapılması gereken sadece burun ucu bi de deviasyon yan profile dokunmayaçaktı bile. şu anlık vazgeçtim .
aklıma yine eserse kapısını çalarım.
korse cidden önemliymiş Alper beyin dediklerinden sonra anladım ama insan dr ne derse onu yapıyo
bu kaçıncı dr görüşmem oldu sanırım 10. düşün yani :)) içime sindi benim
Icine sinmesi iyi 10 dr dan sonra bu iyi haber :)
Evet dr ne derse uygulamaya calisuyoruz tabi her dr un farkli teknikleri var.. Ama hani lipo yapilinca birden yag gidince korseyi de uzun sure takmazsak deri deforme olabilir .. Bana mantikli geliyor uzun sure korse takmak
Burun icin sevindim adina guven cok onemli
Korse ile tayt arasinda daglar kadar fark var aslinda neyse bu sefer korseni alper beyin dedigi gibi uzun sure takarsin ve insallah duzelir cokuk yerlerburnumu yaptıracağım dr da çok çok çok iyi otur iki saat konuş ki ben totalde dört kez gittim her seferinde en az 30 dk kaldım bi keresinde abartmıyorum 2 saat görüştük burun için bili tomografimi açtı oturup tek tek açıkladı şu var bu var diye. insan daha ne ister ki dimi
Alper Bey de çok açıklayıcı bilgilendiriciydi ee daha ne olsun :))
benim diğer aml ta korse yi bi hafta giymem sonrasında ise sıkı bi tayt giymemi istediler. Alper bey korse ile tayt aynı işlevi katiyen görmez dedi önlenebilir bir sorunmuş aslında
Ben kişinin ihtitacına göre karar veriyor diye biliyorum canım.Arkadaslar Alper hoca 3 d mi 4 d mi lazerlipo yapiyor? Bir de selulaz hakkinda bilgisi olan varsa bana yardimci olsun lutfennnnn
Fotoğrafları nasıl görebilirim? Ben de full bacak lipo oldum bugün tam bir hafta oldu...canim memnunum foto koydum oncesi sonrasi tabii onlari cekeli bayaa oldu her gun daha iyiye gidiyo sanki spora pek vakit ayiramadim ona da dogru duzgun bi baslasam cok iyi olcak insallah sen de en kisa surede biriktirirsin inan bu asla pisman olacagin bi ameliyat degil
Sizin 1 hafta oldu sanirim. Ben ancak kendime gelebilmistim 1 haftada. Iyileşme sürecini kolay atlatirsiniz umarim :)Bence gayet şyi, benden 4,5 lt yağ aldı tüm bacak ve basenden, şimdi ameliyata girdiğim kilodan 4 kg fazlayım ödemden:)
Teşekkürler:) Bugün 13. gün bitiyor. Aslında bir ay önce de meme toplama+implant, karın germe ve bel bölgesi liposuction olmuştum, onda bu kadar yoğun bi ödem sıkıntısı olmadı, tabi gerçi vücudun oturması 6 ayı bulacak diyor doktorum. Size de grçmiş olsun tekrar...Sizin 1 hafta oldu sanirim. Ben ancak kendime gelebilmistim 1 haftada. Iyileşme sürecini kolay atlatirsiniz umarim :)
Canım tabiki normal,ilk başta ödemden dolayı daha fazla kiloda bile olabilirsin diye uyarmıştı Alper Bey beni,yediklerimize dikkat etmemiz şartıyla Zamanla azalacak,geçmiş olsun bu arada:)Merhaba herkese. Ben de 3 hafta once gobek simit basen ve diz üzerinden lazer lipo oldum. 4 lt yağ alindı. Şu an kilom ameliyat öncesinden 1 kg düşuk gibi. Normal mi? Kilo aldim diye ödüm kopuyor
İlk bir hafta bende epey zorlandım ama doktorum ve yardımcıları çok destek oldular bu dönemde,bu işte de çok önemli hem çok güvenmek gerekiyor hemde çok iyi iletişiminiz olması gerekiyor ,ben bu anlamda doktorumdan çok memnun kaldım,umarım ameliyat sonucumdan da memnun kalırım:)Sizin 1 hafta oldu sanirim. Ben ancak kendime gelebilmistim 1 haftada. Iyileşme sürecini kolay atlatirsiniz umarim :)
Bende merak ediyorumMerhaba arkadaslar,
Alper beye lazer lipo ile birlikte yag transferi olan arkadaslar varmi? Varsa deneyimlerini paylasabilirlermi?
Canım heryerim yağlı olduğu için yağ transferine hiç ihtiyacım olmadı,ama Alper Bey öncesi sonrası resimleri gösterirken bazı hastalarının aynı anda yağ enjeksiyonu da olduklarından bahsetti,alt bacak,kalça ve yüzüne yaptıranlar olmuş,bana da çok mantıklı geldi bir taşla iki kuş,benim yüzümde alnımda biraz çizgiler var ama onun için yağ enjeksiyonuna gerek yok,botoxla hallederiz dedi:)Merhaba arkadaslar,
Alper beye lazer lipo ile birlikte yag transferi olan arkadaslar varmi? Varsa deneyimlerini paylasabilirlermi?
Canım heryerim yağlı olduğu için yağ transferine hiç ihtiyacım olmadı,ama Alper Bey öncesi sonrası resimleri gösterirken bazı hastalarının aynı anda yağ enjeksiyonu da olduklarından bahsetti,alt bacak,kalça ve yüzüne yaptıranlar olmuş,bana da çok mantıklı geldi bir taşla iki kuş,benim yüzümde alnımda biraz çizgiler var ama onun için yağ enjeksiyonuna gerek yok,botoxla hallederiz dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?