alt bacak için lütfen yazmayı unutmayın benim de sorunum özellikle alt bacakOzelliklekirmiziyosun a tesekkur etmek istiyorum.. Cumartesi gunu Alper Bey'i ziyaret ettim.. Kilo vs ile ilgili herhangi bir sorunum olmadıgından (nasıl kilo verdigimi ne siz sorun ne ben anlatayım.. hala doymuyorum o derece ac kaldım:) ) ve ust bacak da sarkma sorunlarım olabilecegini on gordugumuzden, ozellikle alt bacak icin operasyona giriyor olacagım. zaten oransal olarak degerlendirdigimizde temek sorunum orası.. Popo ve ust bacak pilates hocamın ellerinden opecek artık, zira yıllar yıllar once liposuction ile basenlerimi aldırmıstım zaten.. Mutlaka sizlere update geciyor olurum.
sdktm sonunda dun operasyon gerceklesti.. oncelikli olarak aci esigimin oldukca yuksek oldugunu belirterek baslamak istiyorum... sadece alt bacak olmasina ragmeb operasyon yaklasik 2 saat kadar surdu.. ancak soylenenlere gore Alper Bey'in oldukca hassas olmasi da bu konuda etmen. Ciktiktan sonrasinda oyle hemen yurumeniz falan cok mumkun olmuyor.. ama yine de tuvalet vs gibi ihtiyaclarim icin parmak uclarimda yuruyebildim.. agri-sizi mevcut degil. Doktorumun da uyardigi gibi akintilar ise devam ediyor ki bu gayet iyi birsey..
Ameliyata 38 cm ile girdim (boyum 170 cm bu arada). Toplan 1.2 kg yag alinmis... ilk odemli halinde bile 2 cm incelmistiz odemler sonrasi tahminimiz ise 4 cm gibi
Sevgiler
Her bir asamasini yaziyor olacagim.. kendim o kadar zorlandim ki birilerine ulasicam derken :))çokk geçmiş olsun, ben de çok hassas sayılmam başarabilirim sanırım çok merak ediyorum gelişmelerinizi, teşekkür ederim bu arada unutmadan yazdığınız için
ayyy nasıl beni anlatıyorsun şu an... birileri yazsın diye yalvarmadığı. dil dökmediğim kalmadı, inşallah sorunsuz geçer ben de ardından yaparım hemenHer bir asamasini yaziyor olacagim.. kendim o kadar zorlandim ki birilerine ulasicam derken :))
ne kadar güzel 3. gün ve evden dışarıdasınız çok sevindim adınıza, ben normalde de spor yapan biriyim ağrıları bilirim az çom ben de dayanırım herhalde o zaman :)Selamlar.. Alt bacak operasyonumun uzerinden an itibarı ile tam 3 gün gecti.. Bugun ofisteyim :) Dun aksam sargılarımı actım.. Sargılardan ziyade bacagıma yapıstırılmış pedler diyebiliriz aslında.. Varis corabı ve korsemi degistirdim.. Cok fazla olmasa da, elbette morarmalar mevcut.. Ancak cildimde oyle ciddi bir sarmna-en azından su asamada- cok gozlemlemedim... Genel olarak topuk basma ile ilgili bir sorunum var, ancak onu da Alper Bey odeme bagladı.. Odeminkasa baskı yapması sonucu olabilecegi ihtimali var ki oldukca mantıklı.. Bu arada bacaklarım dinlenme pozisyonunda iken asla bir agrı mevcut degil.. Yururken olan da daha ziyade agır spor yaptıktan sonra -et kırması- dedigimiz kıvamda bir şey.. İncelme ile ilgili henuz bir yorum yapamıyorum, zira fazlası ile odem var..sdktm
gecmis olsun :) umarim sonuclar cok güzel olurevet ama yine de benim operasyonumun 1 aylık surecini bekleyin derim.. olcu vs bir netleşsin en azından :)sdktm
Çok geçmiş olsun,çok sevindim adınıza,bende düşünüyorum yakın zamanda Alper Bey ile görüşmeyi,benim dürüstçe bana ne yapılabileceğini ve sonuçlarının nasıl olacağını söyliycek birine ihtiyacım var.Toz pembe yalanlarla olmayacak bir hayale inanıp hayalkırıklığına uğramak istemiyorum...sdktm sonunda dun operasyon gerceklesti.. oncelikli olarak aci esigimin oldukca yuksek oldugunu belirterek baslamak istiyorum... sadece alt bacak olmasina ragmeb operasyon yaklasik 2 saat kadar surdu.. ancak soylenenlere gore Alper Bey'in oldukca hassas olmasi da bu konuda etmen. Ciktiktan sonrasinda oyle hemen yurumeniz falan cok mumkun olmuyor.. ama yine de tuvalet vs gibi ihtiyaclarim icin parmak uclarimda yuruyebildim.. agri-sizi mevcut degil. Doktorumun da uyardigi gibi akintilar ise devam ediyor ki bu gayet iyi birsey..
Ameliyata 38 cm ile girdim (boyum 170 cm bu arada). Toplan 1.2 kg yag alinmis... ilk odemli halinde bile 2 cm incelmistiz odemler sonrasi tahminimiz ise 4 cm gibi
Sevgiler
evet genel olarak yorumlar bu şekilde Alper Tuncel hakkında,ben İstanbul'da yaşamadığım için henüz görüşemedim kendisiyle ama mailleştiğimde yaklaşımını anladım az çok biraz kilo verirsem ilk kapısını çalacağım doktor olacak kendisi.bu konuda Alper Bey'in dogru secim oldugunu dusunuyorum.. sonuclar acısından bunu soylemek icin erken olsa da, uslup olarak kesinlikle beklentinizi karsılayacaktır. Ust bacagıma birsey yapmak istememesi bile bunun sonucu A aykalsuzan
Canım çok geçmiş olsun umarım çok iyi sonuçlarla karşılaşırsın inan pişman olmayacaksın çünkü küçümsenen 3-5 cm incelmeyle istediğin botu çizmeyi giyebiliyorsunbu konuda Alper Bey'in dogru secim oldugunu dusunuyorum.. sonuclar acısından bunu soylemek icin erken olsa da, uslup olarak kesinlikle beklentinizi karsılayacaktır. Ust bacagıma birsey yapmak istememesi bile bunun sonucu A aykalsuzan
iç bacak da saglam acır sanırımgecmis olsun :) umarim sonuclar cok güzel olur
bir ayda tam ölcüler belli olmaz bence eger simdiden böyle ödem varsa 3 ay sürüyo ödemin gitmesi zaten incelme 1 seneye Kadar devam ediyo.. bende ameliyattan sonra ertesi gün sokaklara attim kendimi agrilar tabiki odunla dayak yemis gibi vardi, bide benim göbek simit ve ic bacak...oturup kalkmak baya zordu herkezi bel Fitigim tuttu diye kandirdim :) ama zaten sürekli hareket etmek daha iyi ozaman agrim var diye yatarsaniz daha kötü oluyor :) ödem attirici caylar icin bol bol...bende asiri ödem olmustu bastan...ama hepsi gecti bitti bu hafta tam 1 senem doldu..
umarim sonuclardan sizde cok memnun kalirsiniz :)))
ich bacak sadeece 2 cm bir incelme oldu , daha fazla olmasini isterdim ama Bikini bölgesinde yani bacagin ön kismindaiç bacak da saglam acır sanırımgerci bu benim ilk tecrubem degil.. ama insan gercekten yasadıklarını unutuyor sanıyorum.. ornegin bacak cevrenizde ne kadarlık bir incelme oldu.. ameliyat sonrası odemli hali ile ameliyat oncesindeki olculer birbirine yakın mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?