arayabilrisiniz alper beyin kliniğiniPek fiyat bilgisi verilmemis. Tum sayfalari okumadim ama son mesajlardaki guncel fiyat bilgisine bakmak istedim. Ben levnt coskun tascidan fiyat aldim. alper beyin fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi? daha uygun oldugunu duymustum cunku. Bir umut ofise gidip ucuk fiyatlarla karsilasip hevesim kursagimda kalsin istemiyorum yine.
cok sekersiniz :) evet son update.. olcu asagı yukarı aynı yerlerde.. Odem fazlası ile devam ediyor ancak herhangi bir kalmadı artık :) sag bacagım soldan 1 tık daha kalın gibi ama malum araba kullanırken vs sag bacaga daha fazla yuk biniyor.. bu arada amerikada operasyonu yaptıranlarla da yazıstım sonuclar 9-12 ay arasını buluyormus gercekten de..sizin sürekli yazmanız beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam tüm iyi dileklerim sizinle umarım sütun gibi bir bacağa kavuşursunuz :) öncesi sonrası bekliyoruz sizden :)
sizin için çok sevindim :)cok sekersiniz :) evet son update.. olcu asagı yukarı aynı yerlerde.. Odem fazlası ile devam ediyor ancak herhangi bir kalmadı artık :) sag bacagım soldan 1 tık daha kalın gibi ama malum araba kullanırken vs sag bacaga daha fazla yuk biniyor.. bu arada amerikada operasyonu yaptıranlarla da yazıstım sonuclar 9-12 ay arasını buluyormus gercekten de..
sevgiler
izmiri bilmiyorum ama araştırmalarıma göre en güvendiğim dr alper tuncel oldu onu bir araştırın istersenizCevap anlamıyorum
siz nerelerden lipo olmuştunuz, ben istanbula yalnız gideceğim refakatçi lazım mıdır diye kararsız kaldım tüm bacak yapılacakBurasi ozgur bir platform evet ama suclama yasak bizi asistanlikla sucluyosunuz yalan yazilar diyosunuz
Butun yazan uyelere laf attiniz yalan kandiriyoruz diye !
Hakkiniz yok
Siz olumsuz bir ameliyat gecirdiniz onu yazmaya hakkiniz var tabi ama herkesi bu ise katmadan ameliyat olacak insanlarinin aklini karistirmadan
daha önce konuşmuştuk seninle, şimdi daha ayrıntılı sorayımcok tesekkur ederim canimm bildigin vicik vicik yagliymisim :) evet agri cok bazen bi tutuyo agliorum ama bugun olsa yine yaptiririm hic pisman degilim bende bu kadar alacagini beklemiodum ama ust taraf alta gore fazla ince olunca almistir o yagi :) ya da bana torpil yapti bilmiyorum :)) ama cok seviyorum dr umu dun 2 kere geldi :) yurudukce gercekten iyi gelio koridorda dolasiyorum wc ye cok gidiyorum zaten :)
Ben karin basen bel lipo olmustum ayni anda meme buyutme .. tek basima gittim beni en cok zorlayan meme olmustu yoksa lipo sadece kas agrisi gibi bir agri yapiyordu ve hastanede iki hun kaldim cikincada hemen alis verise gitmistim :)siz nerelerden lipo olmuştunuz, ben istanbula yalnız gideceğim refakatçi lazım mıdır diye kararsız kaldım tüm bacak yapılacak
çok sevimdim buna :)Ben karin basen bel lipo olmustum ayni anda meme buyutme .. tek basima gittim beni en cok zorlayan meme olmustu yoksa lipo sadece kas agrisi gibi bir agri yapiyordu ve hastanede iki hun kaldim cikincada hemen alis verise gitmistim :)
Alper beye bacak lipo olan cemrexxx var ve kirmiziyosun
Cemre de hastaneden cikinca gezip dolasmisti heryerikorkmayin inanin bana hic bir ameliyat ta refatcim yoktu ve hotelde kaliyordum
cemre yi göremedim, siz ismini etiketler misinizBen karin basen bel lipo olmustum ayni anda meme buyutme .. tek basima gittim beni en cok zorlayan meme olmustu yoksa lipo sadece kas agrisi gibi bir agri yapiyordu ve hastanede iki hun kaldim cikincada hemen alis verise gitmistim :)
Cemre de hastaneden cikinca gezip dolasmisti heryerikorkmayin inanin bana hic bir ameliyat ta refatcim yoktu ve hotelde kaliyordum
birde beni izlemeye alır mısınz albümünüzü görmek istiyorum ben de meme düşünüyorum ama kararsızım,Ben karin basen bel lipo olmustum ayni anda meme buyutme .. tek basima gittim beni en cok zorlayan meme olmustu yoksa lipo sadece kas agrisi gibi bir agri yapiyordu ve hastanede iki hun kaldim cikincada hemen alis verise gitmistim :)
Ben meme diklestirme ve buyutme oldum albumu olmayan uyeleri malesef izlemeye almiyorum guvenlik acisindan lutfen alinmayinbirde beni izlemeye alır mısınz albümünüzü görmek istiyorum ben de meme düşünüyorum ama kararsızım,
anladım alınmam tabi hakılısınzBen meme diklestirme ve buyutme oldum albumu olmayan uyeleri malesef izlemeye almiyorum guvenlik acisindan lutfen alinmayin
Meraba..Bana şimdiki halini atarmısın özelden...Ve doktorun kimdiAmeliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?