LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

arayabilrisiniz alper beyin kliniğini

sizin sürekli yazmanız beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam tüm iyi dileklerim sizinle umarım sütun gibi bir bacağa kavuşursunuz :) öncesi sonrası bekliyoruz sizden :)
cok sekersiniz :) evet son update.. olcu asagı yukarı aynı yerlerde.. Odem fazlası ile devam ediyor ancak herhangi bir kalmadı artık :) sag bacagım soldan 1 tık daha kalın gibi ama malum araba kullanırken vs sag bacaga daha fazla yuk biniyor.. bu arada amerikada operasyonu yaptıranlarla da yazıstım sonuclar 9-12 ay arasını buluyormus gercekten de..
sevgiler

sizin için çok sevindim :)
bu arada alper beyin güncel ücreti ne kadar, uzun zaman önce görüşmüştüm bacak 4 bölge olarak hesaplamıyordu sanırım

İzmir de bildiğiniz Dr var mı arkadaşlar bende çok istiyorum olmayı ocak ayında olacağım bir Dr buldum ama çok fikrim yok Dr hakkında nejdet şişman diye bir Dr bunu bilen tanıyan deneyimi olan var mı.ben iç bacak iç diz karından olacağım lütfen cevap yazarsanız sevinirim öğretmen olduğum için şubat tatilinde olacağım bu forma çok yazı yazdım ama cevap alıyorum ve çok korkuyorum

kesin karar verdim alper beye sömestr tatilinde alper beye liposection yaptıracağım tüm bacak

siz nerelerden lipo olmuştunuz, ben istanbula yalnız gideceğim refakatçi lazım mıdır diye kararsız kaldım tüm bacak yapılacak

daha önce konuşmuştuk seninle, şimdi daha ayrıntılı sorayım
amelşyattan çıkınca ilk yürümen ne zaman oldu
ertesi gün yürüyerek mi çıktın hastaneden

siz nerelerden lipo olmuştunuz, ben istanbula yalnız gideceğim refakatçi lazım mıdır diye kararsız kaldım tüm bacak yapılacak
Ben karin basen bel lipo olmustum ayni anda meme buyutme .. tek basima gittim beni en cok zorlayan meme olmustu yoksa lipo sadece kas agrisi gibi bir agri yapiyordu ve hastanede iki hun kaldim cikincada hemen alis verise gitmistim :)
Alper beye bacak lipo olan cemrexxx var ve kirmiziyosun
Cemre de hastaneden cikinca gezip dolasmisti heryeri korkmayin inanin bana hic bir ameliyat ta refatcim yoktu ve hotelde kaliyordum

çok sevimdim buna :)

cemre yi göremedim, siz ismini etiketler misiniz

birde beni izlemeye alır mısınz albümünüzü görmek istiyorum ben de meme düşünüyorum ama kararsızım,

birde beni izlemeye alır mısınz albümünüzü görmek istiyorum ben de meme düşünüyorum ama kararsızım,
Ben meme diklestirme ve buyutme oldum albumu olmayan uyeleri malesef izlemeye almiyorum guvenlik acisindan lutfen alinmayin

Ben meme diklestirme ve buyutme oldum albumu olmayan uyeleri malesef izlemeye almiyorum guvenlik acisindan lutfen alinmayin
anladım alınmam tabi hakılısınz
ama ben senelerdir buraya üyeyim
albüm yapacak henüz bir şeyim yok isterseniz özelden kendi fotoşarımı gönderiyim size inandırıcı olsun diye, tabi albümü görebilmem için değil benim ben olduğumu anlamanız için :) yine de teşekkür ederim :)

Meraba..Bana şimdiki halini atarmısın özelden...Ve doktorun kimdi

Lazerlipoliz konusunda derya deniz bir plastik cerrah. 12 yildir hastalarina sadece lazerlipoliz uyguluyor. Simdi de ABD den yeni bir lazer getirtmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…