LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

ben hala yaptıramadım hep bir aksilik çıkıyor
tek başıma gitsem halledebilir miyim bilmiyorum
tüm bacak olacak benim
kaç günde yürüyebikirim

tüm bacak olacak benim
kaç günde yürüyebikirim
ben tek basima gittim 1 gece hastanede kaliyosunuz, zaten zorda olsa yürümeniz gerekli acilmaniz icin sürekli yatmak iyi degil, ben gece sürekli kalktim hastanede merdiven indim ciktim yürüdükce aciliyosunuz... aci esiginize bagli birazda,
biraz yürümekte zorlanicaksiniz kesinlikle , ben göbek simit ic bacak olmustum oturup kalkarken zorlandim ama herkeze belim tutuldu dedim cünki kimse bilmiyodu kimsede anlamadi zaten.

canım alper bey'e mi oldun sen de kaç kg ile girdin? ben de sadece karın bölgeme istiyorum bacaklar için korkuyorum açıkçası.tek başıma gidip olsam sabah akşam eve gidebilir miyim acaba ve ben de kimsenin anlamasını istemiyorum..

kirmiziyosun merhabalar. Okuduğum kadarıyla tüm bacak liposuction yaptırmışsınız. Ben de bütün bacağa yaptırmayı düşünüyorum. Sizin durumunuz nedir puan ve tavsıye ediyor musunuz? Düzensizlik falan kalıyor mu?

Alper bey smart Lipo ile yaptı değil mi operasyonunuzu? Ben Ankara'da ayni makineyle olmayı düşünüyorum. Yazdıklarınızda büyük merakla okuyorum! Çok yardımcı oluyor çok teşekkürler

tüm bacak olacak benim
kaç günde yürüyebikirim

canım kesinlikle bir iki gün dinlenmen gerekiyor fakat lazer lipoliz öyle diğer operasyonlar gibi değil ben geçirmiş biri olarak söylüyorum çok çabuk atlattım.. Hiç korkacak bir şey yok gayet konforlu tabiki doktorunuzdan daha iyi bilgiler alacaksınız.

teşekkür ederim cevap için
siz hangi bölgelerden oldunuz

Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunum

mrb basende en korktugum sey dalgalanma ve çukurlaşma, memnunsunuz dimi böyle bı sorun olusmadı sızde? birde ne kadara oldunuz acaba istanbul dışındayım araştırma yapıyorum tskler

Merhabalar, ben Alper beye oldum ameliyati benden 1 kg Kadar yag Aldi aslinda cok degil ama göbek simit ve ic bacak tan alindi yaglar, normalde bir gün hastanede kaliniyo ama sen tek göbek istiyosan bir konus alper beyle belki aksama cikabilirsinde onu bilemicem hani narkozla uyuttuklari icin bir gece kaliyorsun sanirim.. ama lokal anestesi ilede yapilabiliyo tek bölge diye biliyorum.
kimse anlamaz merak etme yani oturup kalkarken biraz zorlanirsin basta ama artik belim tutuldu felan diye yalan atarsin ben öyle yaptim :) gerci benim bacaklarda zorluyordu biraz. ama bu gün olsa yine yaparim :)

Ben Alper Bey e bacak lazer lipoliz yaptırdım.Hiç memnun kalmadım. zaten birkaç santim inceldi sadece. Sonra diyet yapmadım yine eski haline döndü. Diyet yapabilseydim zaten ameliyat acısına katlanmazdım. Aynı tas aynı hamam bence boşunuza sağlığınızla oynamayın. İlla da yaptırcam diyorsanız bence Alper Tunçeli tercih etmeyin. E pek incelme olmadı dediğinizde ödeminiz daha inmemiş diyor geçiyor.

Merhaba geçmiş olsun canım bende alper beye oldum çok memnun kaldım. Tabiki doktorumun her dediğini yaptım hiç dışına çıkmadım acaba siz ne zaman oldunuz operasyonu eğer yeni ise tabiki ödem oluyor. Bendede oldu bu vücudun operasyona verdiği bir tepki sonra ödemler inince gözle görülür fark hemde bir hayli fark oluyor. Doktorum bana yatma demişti tabiki sigarada kullanmıyorum bunlar operasyona çok etki eden şeyler

Ben de dediklerini yaptım. Taytı bir ay giy demişti. 2 ay bile giydim ama kaç ay geçti pek bir fark yok bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum

Ben de dediklerini yaptım. Taytı bir ay giy demişti. 2 ay bile giydim ama kaç ay geçti pek bir fark yok bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum

Şu anda bedenleriniz nedir ? Ben kendinizle çeliştiğiniz, düşünüyorum çünkü ameliyat sonrası yukarıda çok iyi bir doktor demessiniz. Sonrasında mutlaka birşey olmuş ve bizden gizlediğiniz birşeyler var sanki ?

Basen bölgesinden lazer lipoliz uygulamasi ile kaç beden incelme sağlaniyor? Benim baldirlarim ve basen bölgemde sorunum var

Basen bölgesinden lazer lipoliz uygulamasi ile kaç beden incelme sağlaniyor? Benim baldirlarim ve basen bölgemde sorunum var

2-3 beden incelme sağlanabiliyor fakat bu vücut yapınızla çok çok ilgili en doğru kararı doktorunuz muayene sonrasında verecektir sevgi hanım.

O zamanlar ödem inince zayıflayacağımı düşünüyordum. Ödemler indiği halde basenlerim duruyor

Canım çok geçmiş olsun umarım çok iyi sonuçlarla karşılaşırsın inan pişman olmayacaksın çünkü küçümsenen 3-5 cm incelmeyle istediğin botu çizmeyi giyebiliyorsun
Merhabalar, ben de yeni üye oldum sanırım siz de alt bacaktan lipo olmuşsun bende de genetik ve bi türlü kurtulamadığım baldırlarım ve kalın ayak bileklerim var şuanki sonuçtan memnun musunuz iyileşme süreçleri ve dalgalanma vs nasıl oldu? pek fazla baldırdan olan yok sanırım. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

Ameliyat olalı baya olmuş sanırım sizde de kaç cm incelme oldu acaba baldırlarınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…