ben tek basima gittim 1 gece hastanede kaliyosunuz, zaten zorda olsa yürümeniz gerekli acilmaniz icin sürekli yatmak iyi degil, ben gece sürekli kalktim hastanede merdiven indim ciktim yürüdükce aciliyosunuz... aci esiginize bagli birazda,ben hala yaptıramadım hep bir aksilik çıkıyor
tek başıma gitsem halledebilir miyim bilmiyorum
tüm bacak olacak benim
kaç günde yürüyebikirim
ben tek basima gittim 1 gece hastanede kaliyosunuz, zaten zorda olsa yürümeniz gerekli acilmaniz icin sürekli yatmak iyi degil, ben gece sürekli kalktim hastanede merdiven indim ciktim yürüdükce aciliyosunuz... aci esiginize bagli birazda,
biraz yürümekte zorlanicaksiniz kesinlikle , ben göbek simit ic bacak olmustum oturup kalkarken zorlandim ama herkeze belim tutuldu dedim cünki kimse bilmiyodu kimsede anlamadi zaten.
Alper bey smart Lipo ile yaptı değil mi operasyonunuzu? Ben Ankara'da ayni makineyle olmayı düşünüyorum. Yazdıklarınızda büyük merakla okuyorum! Çok yardımcı oluyor çok teşekkürlerSelamlar.. Alt bacak operasyonumun uzerinden an itibarı ile tam 3 gün gecti.. Bugun ofisteyim :) Dun aksam sargılarımı actım.. Sargılardan ziyade bacagıma yapıstırılmış pedler diyebiliriz aslında.. Varis corabı ve korsemi degistirdim.. Cok fazla olmasa da, elbette morarmalar mevcut.. Ancak cildimde oyle ciddi bir sarmna-en azından su asamada- cok gozlemlemedim... Genel olarak topuk basma ile ilgili bir sorunum var, ancak onu da Alper Bey odeme bagladı.. Odeminkasa baskı yapması sonucu olabilecegi ihtimali var ki oldukca mantıklı.. Bu arada bacaklarım dinlenme pozisyonunda iken asla bir agrı mevcut degil.. Yururken olan da daha ziyade agır spor yaptıktan sonra -et kırması- dedigimiz kıvamda bir şey.. İncelme ile ilgili henuz bir yorum yapamıyorum, zira fazlası ile odem var..sdktm
ben hala yaptıramadım hep bir aksilik çıkıyor
tek başıma gitsem halledebilir miyim bilmiyorum
tüm bacak olacak benim
kaç günde yürüyebikirim
teşekkür ederim cevap içincanım kesinlikle bir iki gün dinlenmen gerekiyor fakat lazer lipoliz öyle diğer operasyonlar gibi değil ben geçirmiş biri olarak söylüyorum çok çabuk atlattım.. Hiç korkacak bir şey yok gayet konforlu tabiki doktorunuzdan daha iyi bilgiler alacaksınız.
Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunum
Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunum
teşekkür ederim cevap için
siz hangi bölgelerden oldunuz
canım alper bey'e mi oldun sen de kaç kg ile girdin? ben de sadece karın bölgeme istiyorum bacaklar için korkuyorum açıkçası.tek başıma gidip olsam sabah akşam eve gidebilir miyim acaba ve ben de kimsenin anlamasını istemiyorum..
Ben Alper Bey e bacak lazer lipoliz yaptırdım.Hiç memnun kalmadım. zaten birkaç santim inceldi sadece. Sonra diyet yapmadım yine eski haline döndü. Diyet yapabilseydim zaten ameliyat acısına katlanmazdım. Aynı tas aynı hamam bence boşunuza sağlığınızla oynamayın. İlla da yaptırcam diyorsanız bence Alper Tunçeli tercih etmeyin. E pek incelme olmadı dediğinizde ödeminiz daha inmemiş diyor geçiyor.
Ben de dediklerini yaptım. Taytı bir ay giy demişti. 2 ay bile giydim ama kaç ay geçti pek bir fark yok bu saatten sonra da olacağını sanmıyorumMerhaba geçmiş olsun canım bende alper beye oldum çok memnun kaldım. Tabiki doktorumun her dediğini yaptım hiç dışına çıkmadım acaba siz ne zaman oldunuz operasyonu eğer yeni ise tabiki ödem oluyor. Bendede oldu bu vücudun operasyona verdiği bir tepki sonra ödemler inince gözle görülür fark hemde bir hayli fark oluyor. Doktorum bana yatma demişti tabiki sigarada kullanmıyorum bunlar operasyona çok etki eden şeyler
Ben de dediklerini yaptım. Taytı bir ay giy demişti. 2 ay bile giydim ama kaç ay geçti pek bir fark yok bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum
Kizlar ben de dun alper tuncelden tum bacak lazer lipoliz yaptirdim. 166boyunda 71 kiloydum.basen cevrem 63 cm baldi4 cevrem 41 cm geldi.Kendisi epey ilgili bir doktor. Baska doktor aramaniz gerek yok.yaptigi konusmalarla insana guven veriyor iyice bilgilendiriyor.ama su agrisiz muhabbeti tamamen yalan.ayagimin ustune basamiyorum.ameliyattan ilk ciktigimda baldirlarimda kramp girmis gibi bir agri vardi.uzun sure gecmedi.yattigim yerde idrarimi yapamadigim icin de epey zorlandim. Kesiklere dikis atilmiyor butun gece ayak bileklerimden ve belimden kan sizdi.verdikleri korsenin ag kismi acik yani korseyi indirmeden tuvaletiniz yapabiliyorsunuz.korseden gorebildigim kadariyla morluklar var. Yani o klasik liposuctiondan farki agrisiz olmasi ve morarma olmamasi bence yalan. Bir de ben ameliyat sirasinda uyanmaktan cok korkuyordum.sedyeyle ameliyathaneye giderken ansorde bir igne yaptilar 5-10 saniye icinde gittim.ameliyathaneye girdigimi bile hatirlamiyorum. Benim bolgelerim cok oldugu icin (basen ic bacak baldir diz ayak bilegi) saat 14:30 dan 19:30 a kadar tam 5 saat ameliyathanede kalmisim. Odama nasil cikarildigimi bilmiyorum cok usuyerek uyandim. 5Lt yag cikmis benden. Siskinligim var fakat fark gorebiliyorum. Kenara cikinti seklinde olan basen gitmis duzgun bir siskinlik var yani. Fiyat olarak da tek bolge 5500 ilave olarak istediginiz her bolge 1000 tl istiyorlar.benim tum bacak 8500 tuttu. Hastane olarak da levent esthetica hastanesinde ameliyat olup o gece orada kaliyorsunuz. Odalar cok guzel tek kisilik .refakatci icin yatak var hemsireler cok ilgili odalar temiz ve yemekler guzel.
Basen bölgesinden lazer lipoliz uygulamasi ile kaç beden incelme sağlaniyor? Benim baldirlarim ve basen bölgemde sorunum var
O zamanlar ödem inince zayıflayacağımı düşünüyordum. Ödemler indiği halde basenlerim duruyorŞu anda bedenleriniz nedir ? Ben kendinizle çeliştiğiniz, düşünüyorum çünkü ameliyat sonrası yukarıda çok iyi bir doktor demessiniz. Sonrasında mutlaka birşey olmuş ve bizden gizlediğiniz birşeyler var sanki ?
Merhabalar, ben de yeni üye oldum sanırım siz de alt bacaktan lipo olmuşsun bende de genetik ve bi türlü kurtulamadığım baldırlarım ve kalın ayak bileklerim var şuanki sonuçtan memnun musunuz iyileşme süreçleri ve dalgalanma vs nasıl oldu? pek fazla baldırdan olan yok sanırım. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirimCanım çok geçmiş olsun umarım çok iyi sonuçlarla karşılaşırsın inan pişman olmayacaksın çünkü küçümsenen 3-5 cm incelmeyle istediğin botu çizmeyi giyebiliyorsun
Ameliyat olalı baya olmuş sanırım sizde de kaç cm incelme oldu acaba baldırlarınızda?cok sekersiniz :) evet son update.. olcu asagı yukarı aynı yerlerde.. Odem fazlası ile devam ediyor ancak herhangi bir kalmadı artık :) sag bacagım soldan 1 tık daha kalın gibi ama malum araba kullanırken vs sag bacaga daha fazla yuk biniyor.. bu arada amerikada operasyonu yaptıranlarla da yazıstım sonuclar 9-12 ay arasını buluyormus gercekten de..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?