LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

hoşgeldiniz. aslında iyileşme dönemleri ve etkiler kişiden kişiye değişiyor mutlaka gözle görülür fak edilecek bir incelme gerçekleşiyor.

Lazerlipoliz konusunda yeni araştırma yapmaya başladım. Biraz kafam karışık. En iyi yöntem slimlipo mu Smartlipo mu çözemedim. Bir de 3D diye birşey okudum ama ondan çok emin olamıyorum. Lazer teknolojisi sürekli yenileniyor sanırım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim.

Slimlipo smartlipo karıştırıyor herkes bu konuda net bir açıklama yapacak var mı

Merhaba bacak basen kollar ve karin bolgesi icin fiyatlar nasil degisiyor acaba fiyat bilgisi verebilirmisiniz

17-18 gün geçti sanırım artık ve normale sonunda dönmeye başladım incelme var mı alt bacakta 1 cm çekilen acıya değer mi kesinlikle hayır ve en kötüsü dizlerimde sarkma oldu hemde lazer lipolizle ne yapicam hiç bilmiyorum bu ameliyatı istanbulda olmayı düşünüyorsanız 10 bin tl yi gözden cikarticakdiniz daha unlu yerlerde superplast arif eroğlu gibi 15 bin tl yi gözden cikarticakdiniz fiyat merak edenlere sarkma gevşeme merak edenler için yazıyorum dizlerimde sarkma var toparlar mi bilmiyorum ve tekrar söylüyorum bu öyle programlarda anlatıldığı gibi yaptırıp eve gidersin hemen hayatına geri dönersin bi ameliyat değil yaptirmamanizi tavsiye ederim

hoşgeldiniz. aslında iyileşme dönemleri ve etkiler kişiden kişiye değişiyor mutlaka gözle görülür fak edilecek bir incelme gerçekleşiyor.
Merhaba siz Alper Beye mi ameliyat Oldunuz?bende önümüzdeki hafta görüşeceğim kendisiyle,aklımdaki iki doktordan biri kendisj

Merhaba hangi bölgemizin yaptırdınız Alper Beye, bende ameliyat olmak istiyorum,önümüzdeki hafta görüşeceğim kendisiyle,instagram hesabında gördüm yaptığı ameliyatlar çok başarılı, önceliğim basen ama karnımdan da rahatsızım, birkaç Dr germe önerdi, Alper Beyin germeden yaptığı işlemler çok iyi görünüyordu ama herkesin cildi farklı tabi

selam ameliyat oldunuz mu alper beye?ben de görüştüm çok kararsızım uçuk rakamlar söylüyor ve ağrılardan korkuyorum..vazgeçeceğim sanırım

Bir insanın alper beye ameliyat olup memnun kalması beni çok düşündürüyor açıkçası gerçekten olan birisi mi ????acaba bence olmak isteyenler burdakilere özellikle çok övenlere pek güvenmesinler ben de oldum tüm denilenleri yaptım bir sürü para verdim şimdi keşke eski halime dönsem diyorum ben streç pantolon bile giyemiyorum artık eski halime bile razıyım ve liposaksin olmadan çok ii düşünün ölen bir kadın oldu daha yeni ve ben de ilk gece ölüme baya yaklaştım bayıldım lavaboda klozetin üstünde ağrıdan 2 hafta uyuyamadım.dertsiz başınıza dert bulmayın.

Merhaba sizi düşündüren üye kim Alper beye olanlardan memnun kalanlardan yazabilirmisiniz bende onu merak ettim? Siz kime oldunuz lipomu oldunuz memnun kalmadınız? Evet ağrılı zor bana göre de ama geçiyor ağrısı morluğu ihtiyacı olan iyi ellerde yaptırsın tabi ama iyi araştırıp çökme sarkma olmadan yapılması önemli

Sayın site yönetimi ve sevgili kadinlar kulubu kullanicilari; 19 nisan 2017 tarihinde girmiş olduğum kadinlar kulubu forum sitesi vücut estetiği üst başlığı altındaki yazmış olduğum mesajlarımın bazılarında örneğin; 23 temmuz 2017 tarihli yazımda yazdıklarım ileri gidilmiş ve Doktor Alper beyin itibarını zedeleyici nitelikte ise kendisinden özür dilerim.Sonucta benim ameliyat olup memnun kalmamam başkasının da memnun kalmayacağı anlamına gelmez memnuniyet kişiye özgüdür.Tüm yazılarım ve yorumlarım nedeni ile ameliyat olmak isteyip vazgeçenler olduysa kendilerinden özür dilerim.Hastanede bayılmam kusmam bunlar da bana özgü olabilir aynı şekilde liposaksinda izmitte yasanan ölüm de bunlar sizin de başınıza gelecek diye bir durum yok lazer lipoliz ve liposaksin gibi yöntemlerin güvenilirliği konusunda doktorlarınızın verdiği bilgilerin en güvenilir kaynaklar olduğunu belirtmek isterim. Watsaptan Alper bey mi sekreteri mi kim yaziyor bilmedigim için aldigim (avukata talimat vericez koyun yaziyi dava vs ugrasmayin)tarzindaki mesajla tüm yazdıklarımın yalan olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazı yazmamı beklediklerini belirttiler.Ancak bir insanı avukata vericez dava vs ugrasmayin tarzında bir yazı ile yalan beyanda bulunmaya zorlamak ne derece doğru bilmiyorum,bilemiyorum.Yine bu sebepten dava vs ugrasmak istemedigim icin yazdiklarimin da kaldirilmasi icin site yonetiminden yardim da istedim ama ısrarla yazdıklarımın yalan,iftira olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazi için ısrarı anlamış değilim. Sonucta ben burda bana özgü olmakla birlikte ameliyattan sonra yaşadığım süreçleri yazdim sadece.Ve yetiskin insanlarin da benim yaptirmayin yazimla bu ameliyattan vazgecmesi onlarin kararidir ben dayatmiyorum sadece ve sadece uyariyorum sonucta.Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir ama yalan kesinlikle değil ki yalandı yazayım.Su anda 2.5 ay geçti dizlerimin dışı iç e oyuk gibi alt bacağım da kahverengi lekeler var ne olduğunu bilmiyorum ve bana özgü olmakla birlikte hala yaptırdığıma çok pişmanım umarım ilerde düzelirim ve düzelirsem de çıkıp Alper bey den yine burda özür de dilerim.Ve defalarca yazdığım gibi bu yaşadıklarım bana özgüdür sizin başınıza gelmeyebilir.Ayrıca diğer estetik doktorların da itibarını zedeleyici bir yazım ya da yorumum varsa olmadigini dusunmemle birlikte hepsinden özür dilerim. Saygılarımla.

Zerbank merhabalar yazılarınızı okudum öncelikle geçiş olsun bende Alper beyi düşünüyorum lazer lipoliz için çok iyi şeyler duydum okudum hakkında bir siz bu kadar çok yüklenmissiniz ama okuduğum kadarıyla psikolojik olarak ameliyattan bir hayli etkilenmissiniz zaten ilk yazınızda da böyle söylemissiniz operasyon sonrasında bir süre beklemek bence daha mantıklı ilk başlarda ödem olabilir dediğiniz şişme ve sarkmalar şimdi daha iyi olduğunu ve incelmelerin devam ettiğini söylemissiniz psikolojik olarak biraz daha sakin ve rahat bir dönem geçirim bence kafanızı çok takmamaya çalışın kafanızı taktıkça doktorada yüklenmissiniz alper beyi savunmuyorum kesinlikle yanlış anlamayın lütfen operasyon sonrasında hersey olabilir yine doktorunuza başvurursunuz sorun ne ise düzelir daha sakin olun

bu nedir yaaa...arkadas basına gelenleri ictenlikle yazmıs ,dr nin yaptıgına bakınız hele...biz buraya basımıza gelenleri anlatmak,diger kadınlara yol gostermek amacıyla geliyoruz....dogruları yazınca da tehdit alacagız oyle mi...ustelik site yonetimi de arkadasın ozur dilemesini destekleyecek....site ,kimden yana ? doktorlardan mı ? kadınlardan mı?

sahsen ben bundan sonra adı gecen dr ye gitmem....

heeyy hanımlar ,bu arkadasın basına gelenler bizi yıldırmasın...daha cok elestirelim, daha cok doktor ismi verelim, basımıza gelen tum olumsuzlukları yazalım ki, kendini bilmez,burnu kaf dagında,ameliyat oncesi ve sonrası yuzseksen derece degisen ,amacı sırf bizim paramızı almak, sonrasında yuzumuze bakmamak bizi tanımamak olan doktorlar uzerinde biz kadınlar guc sahibi olalım ki bizlerin yaptırım gucunden cekinsinler korksunlar kendilerine ceki duzen versinler.

Merhaba,
site yönetiminin özür dilemeyi desteklediği kanısına nereden vardınız, yapılan paylaşımda "site yönetimi" yazdığı için midir bu görüşünüz ve ithamınız?

Zerbank yönetime ben böyle bir mesaj yazacağım bilgisini vermemiştir, bilgi vermiş olsa dahi, 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesine göre tüm üyeler yazdıklarından kendileri sorumludur.
Kendi iradenizle yazar ve yayınlarsınız bu hep böyle olmuştur.

Site yönetiminin sizin yazdıklarınızla ilgili hiçbir sorumluluğu yoktur. Bir doktor, hastane, kurum, kuruluş, marka, merkez vb yerlerde sorun yaşadığınızda bunun çözüm merci Kadınlar Kulübü ve Kadınlar Kulübü yönetimi değildir, savcılık makamı, adli mercilerdir.

Kadınlar Kulübü size yasalar ve kurallar çerçevesinde paylaşım yapmanız için bir platform oluşturmuştur, taraf tutamaz taraf tutması beklenemez.

Saygılarımla...

postun altında begenenlerden birisi de kazen.....

desteklemis postu....bir kisi bir posta begeni atıyorsa ..gorusune katılıyorum...anlamı cıkar.

bence siz benim yukarıda yazdıklarımı ,gorus ve itham olarak almıssınız...itham ,sozluk anlamında .suclamak demektir...

bu tam yerinde bir degerlendirme olmamıs ,daha cok ,gorus ve dogru bulmama olabilir,suclama cıkmaz.

bence enerjinizi bana değil de ilgili arkadasa yapmalsınız. destege ihtiyacı var, burayı dost bilmis sırdas bilmis, ki hepimiz oyle biliyoruz,sırlarımızı icimizi dokuyor dostluklar kuruyoruz....destege ihtiyacımız oldugunda buraya kosuyoruz.
ki extrem bir durum sozkonusu ,sizin desteginiz cok onemli olur,hepimize yapılmıs gibi olur, kisisel atısmalar yerine destek dolu yazısmalar cok daha ihtiyacımız olandır.buna agırlık verirsek birbirimize sevgimiz saygımız baglılıgımız artmaz mı?*

Arkadaşlar sakin olalim site yönetiminin benim özür dilememi desteklediğini dusunmuyorum ben.Belki başlıkta tüm kullanıcılara ve site yönetimine seslendigim için beğenmislerdir ve amacım doktora yüklenmekte değildir tek amacım tüm içtenliğimle söylüyorum bunu yaptırmayı düşünenlere yardımcı olmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…