- 6 Şubat 2015
- 29
- 14
- 38
- 41
Merhabalar, ben de yeni üye oldum sanırım siz de alt bacaktan lipo olmuşsun bende de genetik ve bi türlü kurtulamadığım baldırlarım ve kalın ayak bileklerim var şuanki sonuçtan memnun musunuz iyileşme süreçleri ve dalgalanma vs nasıl oldu? pek fazla baldırdan olan yok sanırım. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba siz Alper Beye mi ameliyat Oldunuz?bende önümüzdeki hafta görüşeceğim kendisiyle,aklımdaki iki doktordan biri kendisjhoşgeldiniz. aslında iyileşme dönemleri ve etkiler kişiden kişiye değişiyor mutlaka gözle görülür fak edilecek bir incelme gerçekleşiyor.
Merhaba hangi bölgemizin yaptırdınız Alper Beye, bende ameliyat olmak istiyorum,önümüzdeki hafta görüşeceğim kendisiyle,instagram hesabında gördüm yaptığı ameliyatlar çok başarılı, önceliğim basen ama karnımdan da rahatsızım, birkaç Dr germe önerdi, Alper Beyin germeden yaptığı işlemler çok iyi görünüyordu ama herkesin cildi farklı tabiMerhaba geçmiş olsun canım bende alper beye oldum çok memnun kaldım. Tabiki doktorumun her dediğini yaptım hiç dışına çıkmadım acaba siz ne zaman oldunuz operasyonu eğer yeni ise tabiki ödem oluyor. Bendede oldu bu vücudun operasyona verdiği bir tepki sonra ödemler inince gözle görülür fark hemde bir hayli fark oluyor. Doktorum bana yatma demişti tabiki sigarada kullanmıyorum bunlar operasyona çok etki eden şeyler
Merhaba hangi bölgemizin yaptırdınız Alper Beye, bende ameliyat olmak istiyorum,önümüzdeki hafta görüşeceğim kendisiyle,instagram hesabında gördüm yaptığı ameliyatlar çok başarılı, önceliğim basen ama karnımdan da rahatsızım, birkaç Dr germe önerdi, Alper Beyin germeden yaptığı işlemler çok iyi görünüyordu ama herkesin cildi farklı tabi
Mrb çok geçmiş olsun, bayağı olmuş ama ben yeni dolaşıyorum bu sayfayı.foto larına bakabilir miyim bendeSadece onlar değil ama artı selülit amelyatı artı labioplasti artı meme büyütme de lipoyla birlikte oldumizlemeye aldm öncesi sonrası bakabilirisn
Bir insanın alper beye ameliyat olup memnun kalması beni çok düşündürüyor açıkçası gerçekten olan birisi mi ????acaba bence olmak isteyenler burdakilere özellikle çok övenlere pek güvenmesinler ben de oldum tüm denilenleri yaptım bir sürü para verdim şimdi keşke eski halime dönsem diyorum ben streç pantolon bile giyemiyorum artık eski halime bile razıyım ve liposaksin olmadan çok ii düşünün ölen bir kadın oldu daha yeni ve ben de ilk gece ölüme baya yaklaştım bayıldım lavaboda klozetin üstünde ağrıdan 2 hafta uyuyamadım.dertsiz başınıza dert bulmayın.
Lipisaksin olurken çok düşünün kızlar ama cokk
Sayın site yönetimi ve sevgili kadinlar kulubu kullanicilari; 19 nisan 2017 tarihinde girmiş olduğum kadinlar kulubu forum sitesi vücut estetiği üst başlığı altındaki yazmış olduğum mesajlarımın bazılarında örneğin; 23 temmuz 2017 tarihli yazımda yazdıklarım ileri gidilmiş ve Doktor Alper beyin itibarını zedeleyici nitelikte ise kendisinden özür dilerim.Sonucta benim ameliyat olup memnun kalmamam başkasının da memnun kalmayacağı anlamına gelmez memnuniyet kişiye özgüdür.Tüm yazılarım ve yorumlarım nedeni ile ameliyat olmak isteyip vazgeçenler olduysa kendilerinden özür dilerim.Hastanede bayılmam kusmam bunlar da bana özgü olabilir aynı şekilde liposaksinda izmitte yasanan ölüm de bunlar sizin de başınıza gelecek diye bir durum yok lazer lipoliz ve liposaksin gibi yöntemlerin güvenilirliği konusunda doktorlarınızın verdiği bilgilerin en güvenilir kaynaklar olduğunu belirtmek isterim. Watsaptan Alper bey mi sekreteri mi kim yaziyor bilmedigim için aldigim (avukata talimat vericez koyun yaziyi dava vs ugrasmayin)tarzindaki mesajla tüm yazdıklarımın yalan olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazı yazmamı beklediklerini belirttiler.Ancak bir insanı avukata vericez dava vs ugrasmayin tarzında bir yazı ile yalan beyanda bulunmaya zorlamak ne derece doğru bilmiyorum,bilemiyorum.Yine bu sebepten dava vs ugrasmak istemedigim icin yazdiklarimin da kaldirilmasi icin site yonetiminden yardim da istedim ama ısrarla yazdıklarımın yalan,iftira olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazi için ısrarı anlamış değilim. Sonucta ben burda bana özgü olmakla birlikte ameliyattan sonra yaşadığım süreçleri yazdim sadece.Ve yetiskin insanlarin da benim yaptirmayin yazimla bu ameliyattan vazgecmesi onlarin kararidir ben dayatmiyorum sadece ve sadece uyariyorum sonucta.Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir ama yalan kesinlikle değil ki yalandı yazayım.Su anda 2.5 ay geçti dizlerimin dışı iç e oyuk gibi alt bacağım da kahverengi lekeler var ne olduğunu bilmiyorum ve bana özgü olmakla birlikte hala yaptırdığıma çok pişmanım umarım ilerde düzelirim ve düzelirsem de çıkıp Alper bey den yine burda özür de dilerim.Ve defalarca yazdığım gibi bu yaşadıklarım bana özgüdür sizin başınıza gelmeyebilir.Ayrıca diğer estetik doktorların da itibarını zedeleyici bir yazım ya da yorumum varsa olmadigini dusunmemle birlikte hepsinden özür dilerim. Saygılarımla.
Sayın site yönetimi ve sevgili kadinlar kulubu kullanicilari; 19 nisan 2017 tarihinde girmiş olduğum kadinlar kulubu forum sitesi vücut estetiği üst başlığı altındaki yazmış olduğum mesajlarımın bazılarında örneğin; 23 temmuz 2017 tarihli yazımda yazdıklarım ileri gidilmiş ve Doktor Alper beyin itibarını zedeleyici nitelikte ise kendisinden özür dilerim.Sonucta benim ameliyat olup memnun kalmamam başkasının da memnun kalmayacağı anlamına gelmez memnuniyet kişiye özgüdür.Tüm yazılarım ve yorumlarım nedeni ile ameliyat olmak isteyip vazgeçenler olduysa kendilerinden özür dilerim.Hastanede bayılmam kusmam bunlar da bana özgü olabilir aynı şekilde liposaksinda izmitte yasanan ölüm de bunlar sizin de başınıza gelecek diye bir durum yok lazer lipoliz ve liposaksin gibi yöntemlerin güvenilirliği konusunda doktorlarınızın verdiği bilgilerin en güvenilir kaynaklar olduğunu belirtmek isterim. Watsaptan Alper bey mi sekreteri mi kim yaziyor bilmedigim için aldigim (avukata talimat vericez koyun yaziyi dava vs ugrasmayin)tarzindaki mesajla tüm yazdıklarımın yalan olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazı yazmamı beklediklerini belirttiler.Ancak bir insanı avukata vericez dava vs ugrasmayin tarzında bir yazı ile yalan beyanda bulunmaya zorlamak ne derece doğru bilmiyorum,bilemiyorum.Yine bu sebepten dava vs ugrasmak istemedigim icin yazdiklarimin da kaldirilmasi icin site yonetiminden yardim da istedim ama ısrarla yazdıklarımın yalan,iftira olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazi için ısrarı anlamış değilim. Sonucta ben burda bana özgü olmakla birlikte ameliyattan sonra yaşadığım süreçleri yazdim sadece.Ve yetiskin insanlarin da benim yaptirmayin yazimla bu ameliyattan vazgecmesi onlarin kararidir ben dayatmiyorum sadece ve sadece uyariyorum sonucta.Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir ama yalan kesinlikle değil ki yalandı yazayım.Su anda 2.5 ay geçti dizlerimin dışı iç e oyuk gibi alt bacağım da kahverengi lekeler var ne olduğunu bilmiyorum ve bana özgü olmakla birlikte hala yaptırdığıma çok pişmanım umarım ilerde düzelirim ve düzelirsem de çıkıp Alper bey den yine burda özür de dilerim.Ve defalarca yazdığım gibi bu yaşadıklarım bana özgüdür sizin başınıza gelmeyebilir.Ayrıca diğer estetik doktorların da itibarını zedeleyici bir yazım ya da yorumum varsa olmadigini dusunmemle birlikte hepsinden özür dilerim. Saygılarımla.
bu nedir yaaa...arkadas basına gelenleri ictenlikle yazmıs ,dr nin yaptıgına bakınız hele...biz buraya basımıza gelenleri anlatmak,diger kadınlara yol gostermek amacıyla geliyoruz....dogruları yazınca da tehdit alacagız oyle mi...ustelik site yonetimi de arkadasın ozur dilemesini destekleyecek....site ,kimden yana ? doktorlardan mı ? kadınlardan mı?
sahsen ben bundan sonra adı gecen dr ye gitmem....
heeyy hanımlar ,bu arkadasın basına gelenler bizi yıldırmasın...daha cok elestirelim, daha cok doktor ismi verelim, basımıza gelen tum olumsuzlukları yazalım ki, kendini bilmez,burnu kaf dagında,ameliyat oncesi ve sonrası yuzseksen derece degisen ,amacı sırf bizim paramızı almak, sonrasında yuzumuze bakmamak bizi tanımamak olan doktorlar uzerinde biz kadınlar guc sahibi olalım ki bizlerin yaptırım gucunden cekinsinler korksunlar kendilerine ceki duzen versinler.
Arkadaşlar sakin olalim site yönetiminin benim özür dilememi desteklediğini dusunmuyorum ben.Belki başlıkta tüm kullanıcılara ve site yönetimine seslendigim için beğenmislerdir ve amacım doktora yüklenmekte değildir tek amacım tüm içtenliğimle söylüyorum bunu yaptırmayı düşünenlere yardımcı olmaktır.postun altında begenenlerden birisi de kazen.....
desteklemis postu....bir kisi bir posta begeni atıyorsa ..gorusune katılıyorum...anlamı cıkar.
bence siz benim yukarıda yazdıklarımı ,gorus ve itham olarak almıssınız...itham ,sozluk anlamında .suclamak demektir...
bu tam yerinde bir degerlendirme olmamıs ,daha cok ,gorus ve dogru bulmama olabilir,suclama cıkmaz.
bence enerjinizi bana değil de ilgili arkadasa yapmalsınız. destege ihtiyacı var, burayı dost bilmis sırdas bilmis, ki hepimiz oyle biliyoruz,sırlarımızı icimizi dokuyor dostluklar kuruyoruz....destege ihtiyacımız oldugunda buraya kosuyoruz.
ki extrem bir durum sozkonusu ,sizin desteginiz cok onemli olur,hepimize yapılmıs gibi olur, kisisel atısmalar yerine destek dolu yazısmalar cok daha ihtiyacımız olandır.buna agırlık verirsek birbirimize sevgimiz saygımız baglılıgımız artmaz mı?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?