postun altında begenenlerden birisi de kazen.....
desteklemis postu....bir kisi bir posta begeni atıyorsa ..gorusune katılıyorum...anlamı cıkar.
bence siz benim yukarıda yazdıklarımı ,gorus ve itham olarak almıssınız...itham ,sozluk anlamında .suclamak demektir...
bu tam yerinde bir degerlendirme olmamıs ,daha cok ,gorus ve dogru bulmama olabilir,suclama cıkmaz.
bence enerjinizi bana değil de ilgili arkadasa yapmalsınız. destege ihtiyacı var, burayı dost bilmis sırdas bilmis, ki hepimiz oyle biliyoruz,sırlarımızı icimizi dokuyor dostluklar kuruyoruz....destege ihtiyacımız oldugunda buraya kosuyoruz.
ki extrem bir durum sozkonusu ,sizin desteginiz cok onemli olur,hepimize yapılmıs gibi olur, kisisel atısmalar yerine destek dolu yazısmalar cok daha ihtiyacımız olandır.buna agırlık verirsek birbirimize sevgimiz saygımız baglılıgımız artmaz mı?*
Zerbank merhabalar yazılarınızı okudum öncelikle geçiş olsun bende Alper beyi düşünüyorum lazer lipoliz için çok iyi şeyler duydum okudum hakkında bir siz bu kadar çok yüklenmissiniz ama okuduğum kadarıyla psikolojik olarak ameliyattan bir hayli etkilenmissiniz zaten ilk yazınızda da böyle söylemissiniz operasyon sonrasında bir süre beklemek bence daha mantıklı ilk başlarda ödem olabilir dediğiniz şişme ve sarkmalar şimdi daha iyi olduğunu ve incelmelerin devam ettiğini söylemissiniz psikolojik olarak biraz daha sakin ve rahat bir dönem geçirim bence kafanızı çok takmamaya çalışın kafanızı taktıkça doktorada yüklenmissiniz alper beyi savunmuyorum kesinlikle yanlış anlamayın lütfen operasyon sonrasında hersey olabilir yine doktorunuza başvurursunuz sorun ne ise düzelir daha sakin olun
Bir süredir girmiyordum siteye ortalık fena karışmış,her doktorun memnun olan ve olmayan hastaları olabilir,buraya tecrübelerimizi yazmak için giriyoruz ama şu da kesin ki her işlemin belli bir iyileşme süresi var ve erken dönemde yapılan tecrübe paylaşımından çok hakaret ve karalamaya varan paylaşımların da dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum,Alper Bey benim görüştüğüm doktorlar arasında bana en dürüst açıklamalar yapan kişiydi,asla basit bir işlem ertesi gün işe gidersiniz demedi ama bu tarz algı yaratanlar var ve bazı insanlar onları baz alıyor bence ...
Öncelikle site yönetimine fotolarımı kaldırdığı için teşekkür ederim.Uye olmayanlarda görebildiği için kaldırmak istedim görmek isteyen üye arkadaşlar bana özelden yazabilirler. Utanıyorum da zaten artık bacağa benzemeyen bacaklarımdan.Iyi bayramlar 3.5 ay geçti lazer lipolizden sonra alt bacakta incelme 2 cm.Buraya lazer lipoliz öncesi ve sonrası bacaklarimin resmini yüklüyorum karar sizindir arkadaslar. Bacagimdaki tek kusur diz üstümdeki yaglanma idi .Simdi diz dislarimdaki yaglarin alinmasi sonucu ust bacaklarimla uyumsuz alt bacaklarim diz ic alt bacaklarimin ust kismindaki yaglarin alinmasi sonucu sekilsiz alt bacak ust kismim ve alt bacagimdaki kahverengi lekeler bol miktarda mevcut.Bu da eder 3 kusur ve ustune para verdim ustelikte yag alinan bu kisimlardan diz dışım alt bacak diz içi hemen alti yag alinmasina dair bir talebim yoktu benim bildigim alt bacak baldirdan inceltilir.Diz dislarimdaki yag ne icin alınır ??? Ayni zamanda hiç kimseye hakaret ya da karalama yaptığım bir mesaj olduğunu düşünmüyorum yazdıklarım yaşadıklarımdir.Ve burda yaptıracak arkadaşlara yardım amaçlı yazılmış geneli çok araştırın doktorunuzu ve yaptırmayın yazan mesajlardır.
Sayın site yönetimi ve sevgili kadinlar kulubu kullanicilari; 19 nisan 2017 tarihinde girmiş olduğum kadinlar kulubu forum sitesi vücut estetiği üst başlığı altındaki yazmış olduğum mesajlarımın bazılarında örneğin; 23 temmuz 2017 tarihli yazımda yazdıklarım ileri gidilmiş ve Doktor Alper beyin itibarını zedeleyici nitelikte ise kendisinden özür dilerim.Sonucta benim ameliyat olup memnun kalmamam başkasının da memnun kalmayacağı anlamına gelmez memnuniyet kişiye özgüdür.Tüm yazılarım ve yorumlarım nedeni ile ameliyat olmak isteyip vazgeçenler olduysa kendilerinden özür dilerim.Hastanede bayılmam kusmam bunlar da bana özgü olabilir aynı şekilde liposaksinda izmitte yasanan ölüm de bunlar sizin de başınıza gelecek diye bir durum yok lazer lipoliz ve liposaksin gibi yöntemlerin güvenilirliği konusunda doktorlarınızın verdiği bilgilerin en güvenilir kaynaklar olduğunu belirtmek isterim. Watsaptan Alper bey mi sekreteri mi kim yaziyor bilmedigim için aldigim (avukata talimat vericez koyun yaziyi dava vs ugrasmayin)tarzindaki mesajla tüm yazdıklarımın yalan olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazı yazmamı beklediklerini belirttiler.Ancak bir insanı avukata vericez dava vs ugrasmayin tarzında bir yazı ile yalan beyanda bulunmaya zorlamak ne derece doğru bilmiyorum,bilemiyorum.Yine bu sebepten dava vs ugrasmak istemedigim icin yazdiklarimin da kaldirilmasi icin site yonetiminden yardim da istedim ama ısrarla yazdıklarımın yalan,iftira olduğunu beyan etmemi istedikleri bir yazi için ısrarı anlamış değilim. Sonucta ben burda bana özgü olmakla birlikte ameliyattan sonra yaşadığım süreçleri yazdim sadece.Ve yetiskin insanlarin da benim yaptirmayin yazimla bu ameliyattan vazgecmesi onlarin kararidir ben dayatmiyorum sadece ve sadece uyariyorum sonucta.Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir ama yalan kesinlikle değil ki yalandı yazayım.Su anda 2.5 ay geçti dizlerimin dışı iç e oyuk gibi alt bacağım da kahverengi lekeler var ne olduğunu bilmiyorum ve bana özgü olmakla birlikte hala yaptırdığıma çok pişmanım umarım ilerde düzelirim ve düzelirsem de çıkıp Alper bey den yine burda özür de dilerim.Ve defalarca yazdığım gibi bu yaşadıklarım bana özgüdür sizin başınıza gelmeyebilir.Ayrıca diğer estetik doktorların da itibarını zedeleyici bir yazım ya da yorumum varsa olmadigini dusunmemle birlikte hepsinden özür dilerim. Saygılarımla.
son durumunuzu öğrenebilir miyim operasyonunuzdan beri oldukça zaman geçmiş :)simdiden hayirli olsun :)) aramiza hosgeldin
gerçek hastalar ile yazışmak istiyorum müsaitseniz lipoliz ile ilgili bir iki soru sormak isterim.Selam ben alper beye geçen kasımda oldum tüm bacak. Bence mutlaka git görüş o zaten sana söyler kilo vermen lazım veya gerek yok diye .. Bana o zaman ideal kilonun üstünde olsaydın kilo ver gel derdim demişti ama görüşmeden bilemezsin .. Tatlı bi doktor muhabbetide keyifli
Öncelikle bana dengesiz yazmışsın bu hukuken suçtur dikkat et hakaretin suçunu da bi avukata danış derim seviyeli ol!!! Amacım senin gibilere yardımcı olmak değil ama burayı okuyup gerçekten bu doktora yaptırmayı düşünenlere yardımcı olmaktır .Sen kimsin??gercekten yaptirmayi dusunen biri olsan bacaklarimin oncesi ve sonrasi fotolarini isterdin ama amacin sadece bana saldirmak ameliyat falan olmak degil gibi geldi bana nedense??Bu sitenin yönetimini seviyorum çünkü kim gerçekten ameliyat olmuş kim saldırı amaçlı yazıyor iyi buluyorlar ben gerçek hastayım peki sen kimsin lazer lipoliz olmayı düşünen biri mi yoksa işin gücün yok bana saldırmayı iş edinmiş biri mi??Tabi bir de şöyle bir gerçek var hiç tanımadığın birine niye böyle saldırır insan amacı ameliyat değilse nedir ??düşünen için bulunması çok kolay bi cevap !!nedense hiç inandırıcı değilsiniz. ""....Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir... "" de size ait diğer yazılar da bir karar verin ama bence o kararı en az 6 ay geçmeden vermeyin ki 2 cm benim alt bacağım incelse çok memnun kalırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?