LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Sanırım şaka yapıyorsunuz hemde 2. üyelikle ? Benim üye ile neler yazıştığımı bilmeden beni hedef gösteren yorum yapmanız çok talihsizce olmuş.

Şimdi gelelim sana ; 2010 yılından beri bir bitmediniz kaç tane üyeliğiniz var artık saymayı bıraktım belki 40 !

S sevgikah , D deryaseli , C camfanus , B belginkrm sadece 4 üyeliğinizi deşifre ediyorum.

Bir süredir girmiyordum siteye ortalık fena karışmış,her doktorun memnun olan ve olmayan hastaları olabilir,buraya tecrübelerimizi yazmak için giriyoruz ama şu da kesin ki her işlemin belli bir iyileşme süresi var ve erken dönemde yapılan tecrübe paylaşımından çok hakaret ve karalamaya varan paylaşımların da dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum,Alper Bey benim görüştüğüm doktorlar arasında bana en dürüst açıklamalar yapan kişiydi,asla basit bir işlem ertesi gün işe gidersiniz demedi ama bu tarz algı yaratanlar var ve bazı insanlar onları baz alıyor bence ...

Iyi bayramlar 3.5 ay geçti lazer lipolizden sonra alt bacakta incelme 2 cm.Buraya lazer lipoliz öncesi ve sonrası bacaklarimin resmini yüklüyorum karar sizindir arkadaslar. Bacagimdaki tek kusur diz üstümdeki yaglanma idi .Simdi diz dislarimdaki yaglarin alinmasi sonucu ust bacaklarimla uyumsuz alt bacaklarim diz ic alt bacaklarimin ust kismindaki yaglarin alinmasi sonucu sekilsiz alt bacak ust kismim ve alt bacagimdaki kahverengi lekeler bol miktarda mevcut.Bu da eder 3 kusur ve ustune para verdim ustelikte yag alinan bu kisimlardan diz dışım alt bacak diz içi hemen alti yag alinmasina dair bir talebim yoktu benim bildigim alt bacak baldirdan inceltilir.Diz dislarimdaki yag ne icin alınır ??? Ayni zamanda hiç kimseye hakaret ya da karalama yaptığım bir mesaj olduğunu düşünmüyorum yazdıklarım yaşadıklarımdir.Ve burda yaptıracak arkadaşlara yardım amaçlı yazılmış geneli çok araştırın doktorunuzu ve yaptırmayın yazan mesajlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle site yönetimine fotolarımı kaldırdığı için teşekkür ederim.Uye olmayanlarda görebildiği için kaldırmak istedim görmek isteyen üye arkadaşlar bana özelden yazabilirler. Utanıyorum da zaten artık bacağa benzemeyen bacaklarımdan.

çok enterasan! insanlar buralarda yorum yapıyor gerçek bilgiye ulaşmak istiyoruz ama karalama yapanlar ve birilerini daha iyi olduğu konusunda yanıltmaya çalışanlarla dolu. bu sitenin yönetimi acaba nasıl bu sistemi daha iyi hale getirebilirler?

nereye baksam sonuçalrı görmek için en az 6 ay hatta 1 sene beklemek gerekir diye yazmış çizmişler bu arkadaşımızın yazdıkları tamamen bu durumla çelişkili! doktorunu dinlemediği çok belli! hadi doktorunu dinlemedin bari biraz okusaydın be kadın.

nedense hiç inandırıcı değilsiniz. ""....Iyilesme var mı evet su anda sarkmam yok dizim toparladı incelmem 2 cm e çıktı 6 haziran gönderimde 1 cm de doğruydu yalan bir beyan değildi sadece ödem ve şişliklerim devam ettiği için erken yazılmış bir pişmanlık olabilir... "" de size ait diğer yazılar da bir karar verin ama bence o kararı en az 6 ay geçmeden vermeyin ki 2 cm benim alt bacağım incelse çok memnun kalırdım.

gerçek hastalar ile yazışmak istiyorum müsaitseniz lipoliz ile ilgili bir iki soru sormak isterim.

Laserlipoliz biraz pahalı bir yöntem olmasaydı liposuction araştırmaları yapmazdım bence lazerlipoliz konusunda Alper Tuncel bir numara. Bu benim görüşüm aksini düşünenler olabilir. Onların düşüncelerine de saygılıyım ama burada bazı hesaplar var gerçekten alttan alttan karalama yapıp sonra da zeytinyağı gibi su üstüne çıkıyorlar. Bizim bilgilenme hakkımızı resmen gasp ediyorlar. Bir işlem yaptırıp hayaller kurup o hayallerine ulaşamayınca da hemen karalamaya başlıyorlar. Bakın ben hiç bir doktoru tanımıyorum ama bu işlemlerle ilgili çok uzun süredir araştırıyorum ve bir çok dokotrun videolarını izledim sitelerini gezdim instagram hesaplarını takip ediyorum. İnanılmaz bir bilgilendirme kirliliği içerisinde en doğruyu söylediğini düşündüklerimden biri de Alper Tuncel dir.

Öncelikle bana dengesiz yazmışsın bu hukuken suçtur dikkat et hakaretin suçunu da bi avukata danış derim seviyeli ol!!! Amacım senin gibilere yardımcı olmak değil ama burayı okuyup gerçekten bu doktora yaptırmayı düşünenlere yardımcı olmaktır .Sen kimsin??gercekten yaptirmayi dusunen biri olsan bacaklarimin oncesi ve sonrasi fotolarini isterdin ama amacin sadece bana saldirmak ameliyat falan olmak degil gibi geldi bana nedense??Bu sitenin yönetimini seviyorum çünkü kim gerçekten ameliyat olmuş kim saldırı amaçlı yazıyor iyi buluyorlar ben gerçek hastayım peki sen kimsin lazer lipoliz olmayı düşünen biri mi yoksa işin gücün yok bana saldırmayı iş edinmiş biri mi??Tabi bir de şöyle bir gerçek var hiç tanımadığın birine niye böyle saldırır insan amacı ameliyat değilse nedir ??düşünen için bulunması çok kolay bi cevap !!

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle ,ben de haftaya Alper Tuncele lazerlipoliz ile ilgili görüşmeye gideceğim .Sizinle bütün aşamaları paylaşıyor olacağım .

yeterince araştırdıysanız lazer lipolizde alper tuncelin bir numara olduğunu anlamışsınızdır kızlar 38 yaşındayım ve 2 yıl önce alper beyle uzuuuun araştırmalar sonucunda tanıştım ve gerçek anlamda beni bana hayran bıraktıracak bir uygulamayla hayatıma reset attım.. herkese tavsiye ederim evet zorlu bir süreç belki her kafadan bir ses öneri çıkacak ama siz her zaman deneyimi olanlarla konuşmaya çalışın bkz ben

Kızlar merhaba, bu hafta Alper Tuncelle görüşmeye gittim.Öncelikle daha önce beni bu kadar detaylı dinleyip en ince ayrıntısına kadar konuşan ve anlatan bir hekim görmemiştim.
Normal hekimler gibi gel yapalım edelim demek dışında yapılacak herşeyin tüm detaylarını oluşacak komplikasyonları ve daha birsürü şeyin detaylarını anlattı. beni ikna etmek yerine en son tercih edeceğim yöntem olabileceğinden bile bahsetti diyebilirim. Gerçekten mükemmel bir hekim. hepinize tavsiye ediyorum. sonuç olarak karar verdim kesinlikle ona yaptıracağım. Haftaya pztesi lazer lipoliz ameliyatım var. Sonuçları sizinle paylaşacağım. Bana dua edin :)

Vücut hatları zaten en başından beri orantısız biri olarak yazıyorum.. benim yaşadıklarımı az çok yaşayanlarda eminim burdadır. Boyum kısa ve 66 kiloydum aslında kilom düşünülünce kulağa normal geliyor ancak 1.70 boylular için.. Kısacası basenlerim vücuduma göre değildi zaten bir pantolon bulabilmek ve içinde iyi hissetmek benim için imkansızdı. Denemediğim şey elbette kalmamıştı çoğu kişi alper beyi internetten ınstadan görmüş ama ben birebir yakınımdan duyup gittim ve gözüm kapalı güvendim. Şimdi iyi ki diyorum düğünüme 6 ay kala yaptırmıştım şimdi üzerinden 11 ay geçti ve yaşadğım hafifliği düşününce neden daha önce yaptırmadığıma o kabus gibi geçen üniversite hayatıma alışverişlerde ağlamalarıma acıyorum.. Evet çok kolay bir süreç değil ama inanın zor da değil. bacaklarınıza kilolarca yağ şişesi koyduğunuzu düşünün.. çünkü başka tarifi yoktu yaşadığım duygunun. çok şükürki bu histen alper beyle beraber kurtuldum.. karar elbette sizlerin

herkese selamlar, uzun yıllar boyu takip ettim ama ilk mesaj bugüne kısmetmiş. takipleirmden biliyorum ki karar aşamasında daha önce yaşadıklarını anlatan, fikir veren iyisiyle kötüsüyle yazılan yorumlara aç bi şekilde oluyoruz. Ben perşembe öğlen lazerlipoliz olacağım. Doktorum Alper Tuncel, Levent Estetica hastanesinde. Tabii ki bir çok doktor inceledim araştırdım ama genellikle sosyal medya forum vb alanlardan. Alper bey ile ise 2 kez görüştüm, ilki mart civarındaydı tarih almama rağmen maddi sürprizlerden dolayı ertelemiştim. geçen haftalarda tekrar görüştüm ve 7 haziran için tarih aldım. Ben yapı itibariye bir şeye takar sonuna kadar da ondan vazgeçmem aklıma yattıysa. Bu sebeple başka hiç bir doktorla görüşmedim, yalnız şu var dolgu botox vs için sürekli gittiğim doktor olan Ali bey var, eski superplasttan, mini karın germe önermişti ve tahmini verdiği rakam bile dudağımı uçuklatmıştı. Rakamdan öte karın germeye sıcak bakmıyorum nedense. Kendimle ilgili de bilgi vereyim 38 yaşındayım 47 kiloyum 2.5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca zayıııııfff bir insan oldum fakat doğumdan sonra sezeryan doğum ayrıca, bir göbek kaldı ki, bende onu geliştirmek için elimden geleni yaptım sanırım. Kolum bacağım çöp gibi ama göbek ve yanlarda simit var. İlk tercihim bunlardan kurtulmaktı, doktorla görüştüğümde kendi yağlarımı beni çok üzen alt bacağıma enjeksiyon yapabilirmiyiz diye sordum, baktı ve uygun olduğumu öğrendim. Tabii benim için bir anlamda bir taşla iki kuş gibi, hem göbekten kurtulmak hem de etek şort tayt giyme veee rahat rahat. büyük motivasyon oldu. Şimdi gelelim sıkıntılara.. bir çevremdekiler çok zayıf olduğumu söylüyor aman ameliyat ağır gelir bişey olur anestezi vs vs, bu yorumlar beni bunalıma sokuyor tabii. yine de kararlıyım yapacağım diyorum bu defa ya bozukluk vs olursa ya çukurlar kalırsa, ya bacaklarım asimetrik erirse. hadi bunları da atlattım diyelim korse olayından da ürküyorum çok sıkıymış vs okuyorum ben hayatta sıkıntılı şeyler giyebilen bir insan değilim, atlet bile beni sıkar o derece. ağrılar morluklar korkular off off. Bunları özellikle yazıyorum ki bu aşamada olan insanlar aaa tek değilim herkes aynı hissediyormuş diyebilsin. Allah izin verirse ameliyattan çıkışta da yazacağım şöyle oldu böyle oldu. ve inşallah korkmayın yaaa bişey yokmuş demeyi çok istiyorum. Alper beye gelirsek sitede çok bilgi kirliliği var sahte profiller yorumlar vs vs.. Ben iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum, umarım haklı çıkarım. Yaklaşımı da gayet iyi, sonraki süreçlerde yaşanabilecek olumsuzluklarda yardımcı olacağını da görüştük kendisine bu konuda gönülden inanıyorum . Mesela karnımın dümdüz olmayacağını, ortada bir yuvarlak bölüm kalacağını söyledi ( gerçi ben onu ayva göbeği gibi diye bilinçaltıma kazıdım çok iyimserlik değildir inşallah ) bacaklarıma konulacak yağların büyük bölümünün eriyeceğini belki de tamamının eriyeceğini de belirtti, ne yapalım en fazla bu haline döner dedim:) Asimetri olursa bile gözle anlaşılmayacak derecede olabileceğini, zaten tek bi noktadan erime olmadığını da belirtti. Çukur şeklinde vs erime olacağını sanmıyorum zaten. Olmamalı da bence. Bunun dışında tüm operayonların risk taşıdığını da belirtti, burada doktorun çalışma stilinin alabileceği önlemlerin önemini de anlattı.Kan değerlerime de ameeliyattan önce baktırdık onda da az bir düşüklük var ama sorun teşkil edecek gibi değilmiş. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor hep böyle gitmesi en büyük dileğim. Fiyat soranlar olacaktır. Gayet makul bence, ki genelde sitede telaffuz edilen rakamlar. Ama şunu diyebilirim isteriz de isteriz diye tutturmuyorlar, bu kadar param var dedim ortayı bulduk. Bu artı bir puan tabi.. soru sormak isteyenlere, yattığım süre boyunca elimde pc olacak sanıyorum :) gerçi şu aşamada söyleyebileceğim herşeyi yazdım. Önemli olan sonrası. Aşırı stresliyim, aşırı korkuyorum, bana bol şans dileyin..

Son düzenleme:
Sude Hanım, Alper Hocayı tanıyanlardan ve ameliyat olmuş hastalardan biri olarak söylüyorum ,bu kadar güzel anlatırdı süreç .Sizin ameliyat sonrası için yaşadıklarınızı burdan takip ediyor olacağım , herkes için iyi olacaktır süreçleri bilmek.Tekrardan geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…