LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Sadece onlar değil ama artı selülit amelyatı artı labioplasti artı meme büyütme de lipoyla birlikte oldum izlemeye aldm öncesi sonrası bakabilirisn

ayyy bayildim resimlerine...gögüsler bomba olmus, ama lazer lipoda baya etkili olmus karin felan kalmamis...cok güzeeellllll biran önce olsun bitsin istiyorum
hmmm bisey sorcam...ödemler nasildi?? yani normal pantolonlarimi giyebilirmiyim benim göbek simit ve ic bacak yapilcak..

Yok canim ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim 15 ekim ama alper beyin de lipo sonuclarindan memmun kalan cok benim memorial hastanesinde olacak sizin nerde?

canim ögrendim hastaneyi....Ethica hastanesiymis leventte...baktim internetten özel hastane galiba... otel gibi.. hadi hayirlisi..

Tşk edeerim seviyorm bombalarımı minik bomba onlar Ödem ilk hafta oldu ben 2 hafta evde korseyle dolaştm hiç kıyafet giymedim :)

Merhaba herkese :)

7 Kasım ' a aldım ben de Alper Bey 'e ameliyat tarihimi çookk heyecanlıyım noolur yaşadıklarınızı paylaşın moral oluyo en azından :)

Sevgili arkadasim 7 kasimdan once ve sonra yasadiklatini bizlerle de paylasir misin? Nasil bir surec, yaptiracagin doktora ne gibi kriterlere gore karar verdin?

Bende bir hafta sonra Lazer lipoliz yaptiriyorum...Alper Tuncele...heycan dorukta.. birazda korku... olup biteni paylasicam sizlerle

Sevgili arkadasim 7 kasimdan once ve sonra yasadiklatini bizlerle de paylasir misin? Nasil bir surec, yaptiracagin doktora ne gibi kriterlere gore karar verdin?

Merhaba canım. Şu an çok heyecanlıyım tabii sanki yarın olacak buna karar vermek bile başlı başına bir sorundu. Ben ilk Alper Tuncel ile görüştüm. Alper Bey le konuşurken senin soru sormana bile gerek kalmıyor o o kadar çok şey anlatıyor ki gerek operasyonla gerek süreçle ilgili soru sormaya kalksam onun cevabını verdiği şeylerin çoğu aklıma bile gelmezdi.. Daha sonra Esthetica ya gittim oradaki dr la yıldızım barışmadı yani ne biliyim ısınamadım ona yapabilecekmiş gibi gelmedi. Sonra Hasan Fındık ile görüştüm. Hasan Fındık da gerçekten iyi bir dr du fakat sonra yorum aradığımda hep meme büyütme ve burun hakkındaki yorumlarla karşılaştım lazer lipo ile ilgili çok fazla yoruma rastlayamadığım için eledim açıkçası fiyatı da Alper Tuncel den biraz daha uygundu. Sonra Esteworld den bir dr ile görüştüm o da tatmin etmedi beni belki fazla genç olması ürküttü evet hani gençlik iyidir vs ama sanki bu tarz işlemleri dr lar yaptıkça yetenek ve beceri kazanır gibi bi izlenim oluştu bende dr larla görüştükçe tabii sadece benim fikrim bu. En son Ercan Karacaoğlu ile görüştüm ama o bacaklarımın çok güzel olduğunu bana yapabileceği işlemin sadece diz içini almak olacağını söyledi. Ama ben biraz da incelsin istiyorum bu şekilde mutlu değilim. Bir de Alper Bey ' i aratmadığım yer kalmadı şikayetvar.com dan bile baktım ve hakkında olumsuz hiçbir şeyerastlamadım rastlasaydım fikrim değişir miydi bilmiyorum ama değişmezdi sanırım çünkü oraya ilk gittiğimde Alper Bey den o enerjiyi aldım sanki birileri senin sorularını cevaplayıp başından savmaya çalışırken Alper Bey in sormadığın sorulara bile cevap vermesi beni etkiledi belki de bir de konuşma tarzından ben bu işi biliyorum diyo sanki öyle hissettim ben :) destan yazdım ama şu ana kadar yaşadıklarım bunlardı cumartesi 2. muayenem var Alper Bey ilk görüşmede sadece bilgi veriyor sanırım bakalım asıl her şey bu Cumartesi belli olacak.. çok heyecanlı yahuu :)

Bende bir hafta sonra Lazer lipoliz yaptiriyorum...Alper Tuncele...heycan dorukta.. birazda korku... olup biteni paylasicam sizlerle

Cemre sen nasıl karar verdin Alper Bey e sadece içimi rahatlatmak istediğim doğrudur

Kaç dr la görüştün?

Cemre sen nasıl karar verdin Alper Bey e sadece içimi rahatlatmak istediğim doğrudur

Kaç dr la görüştün?
Valla canim ben 6.Hissime cok güvenirim hicte yaniltmadi beni bugüne kadar
gögüs ameliyati oldugumdada cok arastirdim bi doktorda takili kaldim
ve kac doktorla yazistiysam o aklima takilandan sasmadim ve iyikide ona yaptirmisim...
buseferde bu forumda yazilanlari okudum bircogu Alper Tuncelde yaptirmis ve memnun degilim diyen yok..... tabiki baska iki doktorla dahada yazistim
ben yurtdisinda oldugumda görüsme imkanim yok....
diger doktorlarda cok basarilidir eminim onlar hakkindada cok iyi seyler okudum
you tube dan bütün doktorlari dinledim... yine 6.Hissim ben Alper Beye yönlendirdi... ilk onu aklima koydum öylede devam... ve malesef kendisiyle hic görüsmedim...sadece sekreterleriyle konustum... yazistim
Ameliyat olacagim gün ilk görüsme olacak yani önce konusulacak
sonra dogggggruuu hastaneye insallah.... o yüzden bende heycan iki kat
önceden görüsme olsaydi belki daha bilgili olurdum... daha rahat olurdum...yani beni tam olarak ne bekliyor bilmiyorum....ama sagolsun burdan arkadaslar Bilgi verince biraz daha rahatliyo insan.

nerelerine yaptıracaksın peki?

benimde öyle oldu işte ilk Alper Tuncel e gittim sonra da gittiğim hiç kimse onun yerini tutmadı dedim ilk verdiğim karar her zaman doğrudur zaten

hadi hayirlisi.... bende merak ettim simdi...yazarsin görüsmeden sonra
nasil gectigini

hadi hayirlisi.... bende merak ettim simdi...yazarsin görüsmeden sonra
nasil gectigini

görüştüm bugün Alper Bey le elle muayene yaptı dr lar alt bacağa çok sıcak bakmıyordu kas onlar diyodu ama Alper bey bi tuttuuu sanki bütün yağlarım elindeydi bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım 7 kasımda operasyon zor bi süreç olcak ama değecek biliyorum :)

Hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…