Sadece onlar değil ama artı selülit amelyatı artı labioplasti artı meme büyütme de lipoyla birlikte oldumizlemeye aldm öncesi sonrası bakabilirisn
Yok canim ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim 15 ekim ama alper beyin de lipo sonuclarindan memmun kalan cokbenim memorial hastanesinde olacak sizin nerde?
Tşk edeerim seviyorm bombalarımı minik bomba onlarayyy bayildim resimlerine...gögüsler bomba olmus, ama lazer lipoda baya etkili olmus karin felan kalmamis...cok güzeeellllll biran önce olsun bitsin istiyorum
hmmm bisey sorcam...ödemler nasildi?? yani normal pantolonlarimi giyebilirmiyim benim göbek simit ve ic bacak yapilcak..
Hayirlisi ikimizin icinde :)canim ögrendim hastaneyi....Ethica hastanesiymis leventte...baktim internetten özel hastane galiba... otel gibi.. hadi hayirlisi..
Merhaba herkese :)
7 Kasım ' a aldım ben de Alper Bey 'e ameliyat tarihimi çookk heyecanlıyım noolur yaşadıklarınızı paylaşın moral oluyo en azından :)
Sevgili arkadasim 7 kasimdan once ve sonra yasadiklatini bizlerle de paylasir misin? Nasil bir surec, yaptiracagin doktora ne gibi kriterlere gore karar verdin?
Bende bir hafta sonra Lazer lipoliz yaptiriyorum...Alper Tuncele...heycan dorukta.. birazda korku... olup biteni paylasicam sizlerle
Valla canim ben 6.Hissime cok güvenirim hicte yaniltmadi beni bugüne kadarCemre sen nasıl karar verdin Alper Bey e sadece içimi rahatlatmak istediğim doğrudur
Kaç dr la görüştün?
Valla canim ben 6.Hissime cok güvenirim hicte yaniltmadi beni bugüne kadar
gögüs ameliyati oldugumdada cok arastirdim bi doktorda takili kaldim
ve kac doktorla yazistiysam o aklima takilandan sasmadim ve iyikide ona yaptirmisim...
buseferde bu forumda yazilanlari okudum bircogu Alper Tuncelde yaptirmis ve memnun degilim diyen yok..... tabiki baska iki doktorla dahada yazistim
ben yurtdisinda oldugumda görüsme imkanim yok....
diger doktorlarda cok basarilidir eminim onlar hakkindada cok iyi seyler okudum
you tube dan bütün doktorlari dinledim... yine 6.Hissim ben Alper Beye yönlendirdi... ilk onu aklima koydum öylede devam... ve malesef kendisiyle hic görüsmedim...sadece sekreterleriyle konustum... yazistim
Ameliyat olacagim gün ilk görüsme olacak yaniönce konusulacak
sonra dogggggruuu hastaneye insallah.... o yüzden bende heycan iki kat
önceden görüsme olsaydi belki daha bilgili olurdum... daha rahat olurdum...yani beni tam olarak ne bekliyor bilmiyorum....ama sagolsun burdan arkadaslar Bilgi verince biraz daha rahatliyo insan.
nerelerine yaptıracaksın peki?
göbek , simit ve ic bacak peki sen nereleri istiyosun[/QUOT
tüm bacak istiyorum bu cumartesi gideceğim 2. görüşmeye o zaman daha net kararlaştırılacak sanırım ama ben uyluk ön iç diz içi alt bacak komple istiyorum bir de kol istiyorum ama yapacak mı bilmiyorum
hadi hayirlisi.... bende merak ettim simdi...yazarsin görüsmeden sonra
nasil gectigini
hadi hayirlisi.... bende merak ettim simdi...yazarsin görüsmeden sonra
nasil gectigini
Hayirli olsun canimgörüştüm bugün Alper Bey le elle muayene yaptı dr lar alt bacağa çok sıcak bakmıyordu kas onlar diyodu ama Alper bey bi tuttuuu sanki bütün yağlarım elindeydi bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım 7 kasımda operasyon zor bi süreç olcak ama değecek biliyorum :)
Hayirli olsun canim
Ya ben napiiiimmmm benim ameliyatim bu persembeeeeeteşekkür ederim canım sanki ameliyat yarın :)) sarhoş gibi dolanıyorum karar kesin ya bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?