LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Alper Tuncel e lazer lipo yaptiranlar bi yardimci olabilir mi ? dr korseyi kendisimi veriyo ucretini aliyo yoksa fiyata dahil mi korse ya da disaridan kendimizmi alip goturuyoruz ama sonucta bedeni nasil ayarliycaz ki kendimiz ??

Alper Tuncel e lazer lipo yaptiranlar bi yardimci olabilir mi ? dr korseyi kendisimi veriyo ucretini aliyo yoksa fiyata dahil mi korse ya da disaridan kendimizmi alip goturuyoruz ama sonucta bedeni nasil ayarliycaz ki kendimiz ??
Canim bence kendisi veriyor korseyi fiyat dahildir ama sen yinede bir sor

Cnm korse doktor veriyo ücrete dahil
Ama yedek bitanede kendin alırsan iyi olur sonucta bikac hafta giyceksin ve haliyle degismek zorunda kalcaksin...
Bende bu cuma ameliyat oluyorum...
Heycandan napcami bilmiyorum
C ChAneL81 dualarim seninle

Cemre sende seraparisle arka arkaya amelyat olcan o zaman sanada şimdiden geçmiş olsun :) yedek korse bencede kesinlikle olmalı C ChAneL81 ben hazırım herşey tamam seni bekliyorum hazır bi şekilde

Cemre sende seraparisle arka arkaya amelyat olcan o zaman sanada şimdiden geçmiş olsun :) yedek korse bencede kesinlikle olmalı C ChAneL81 ben hazırım herşey tamam seni bekliyorum hazır bi şekilde
Ayyy teşekkürler cnm..evet seraparis in ertesi gunüde sıra bende... ikimizdede heycan dorukta

Ben daha valizimi hazirlamadim bile ama yarin baslucam ufff heyecan tavan yapacak hele ucaga binerken

Oyyy canimm dualarin icin tsk ederim

Ewet canim yedek sart ayyy bu cuma diimi azcik kaldii insallah cok cok guzel gececek senin de seraparis in de :)

Ewet canim yedek sart ayyy bu cuma diimi azcik kaldii insallah cok cok guzel gececek senin de seraparis in de :)
Insallah canim guzel hepimiz icin bende yedek korse yoktu zaten kolay kirlenmedi benimkide hep dikkatli oldum dus almadan hemen yikamaya atiyordum yikandiktan sonra hemen fon makineysiyle kurutuyordum :) o korseler biraz pahali allahtan bende iki tane var iki kere lipo oldugum icin :)) carsamba ucuyorum istanbula hayirlisiyla daha valizimi bile hazirlamadim kosturup durmaktan camasirmis temizlikmis hepsini halletmeye calisiyorum

ayyy yerinde olmak istedim hemen olmak istedim bende :) ama dogum kontrol hapi kullaniorum birakmam lazimmis 3 hafta once bi de sigarayi azaltmam lazimmis ama ben ameliyat yarinmis gibi heyecan yaptigimdan daha cok ictim bugun sigara bi de arkadaslar vardi malum muhabbetle gidiyo engel olamiyosun

Cnm valla atom karinca gibisin.bu hizla ucaga gerek kalmadan ucucan istanbula gibime geliyorumarim gonlunce olur ameliyatin.

hic sorma o sigarayi yine senin sadece lipo olacak benim gibi uzun kesi olmayacak benim durup daha keitik aslinda icmemem gerek ama gelen giden icince bide stres ayy napim allah korusun hersey guzel gecer insallah.

Cnm valla atom karinca gibisin.bu hizla ucaga gerek kalmadan ucucan istanbula gibime geliyorumarim gonlunce olur ameliyatin.
insallah canim aynen oyleyim

hic sorma o sigarayi yine senin sadece lipo olacak benim gibi uzun kesi olmayacak benim durup daha keitik aslinda icmemem gerek ama gelen giden icince bide stres ayy napim allah korusun hersey guzel gecer insallah.

insallah canim aynen oyleyim
insallah guzel gececek ama en azindan bikac gun azalt ben londradayken sistiti apandist sanip oole bi acip kapatmislardi genel anestezi sonrasi sigaradan midem bulanmisti ayni sey olursa tekrar belki sigaayi birakirim umut fakirin ekmegi iste :)

sagol canim insallah hersey güzel gecer, sen yukarda yazmissin dogum kontrol hapi birakilmali felan diye
bana asistan bayan hic ama hicbisey demedi... ben 2 hafta önce gögüs ameliyatindan bildigim icin bazi seyler yenmicek
icilmicek kendiligimden sordum mesaj yazdim... cay kahve sigara bazi ilaclar birakmam gerekiyomu diye
cok cok iyi olur diye cevap geldi sadece.... ama dogum kontrol hapini 2 hafta önce birakmis oldum..
onuda sirf adeti ayarlamak icin aldim yokta ameliyatta Adetli olcaktim....yaaaaaaaaaaa bisey olurmuki bi etkisi varmiki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…