Lens gözümün arkasına kaçtı

Peki...

Bir ay boyunca çıkarmana gerek yok denilenlere inanmasın mı?
Var öyle.şahsen benimki.. Gözümde uyuyorum. Hiç çıkarmıyorum. İşte içim rahat etsin diye ayda 1-2 kere çıkarıyorum.
Ama lensim özel yani oksijen geçirebilirliği açısından..

Bir problem de yaşamadım şimdiye kadar
Rahat 7-8 yıldır kullanıyorum.

Peki saglikla gule gule kullanin.

Lens gözün arkasına kaçabiliyor, göz kapağının en dibine diyeyim daha doğrusu. Genelde katlanarak gidiyor, kaç kere gözümü ovalarken kaçtı da çıkardım hatırlamıyorum. Parmağınızla göz kapağınıza masaj yapar gibi hareketler yaparsanız çıkıyor.

10 sayfa olunca tek tek bakamadım, ne oldu tantanis ? Nen var kuzum? Artık bahtiyar mısın? Mes-ud musun?
Iyiyim iyiyim :) Lensin gözümün arkasına kaçamayacağını öğrendim, cahilliğime doymayayım görmeyince kaçtı sandım

Batmalar vs geçti çıktığını da görmedim ama uyurken çıktı sanırım lens.

Evet kat kat olup öyle geri gitmişti daha önce göz kapağını hareket ettirince çıktı ama dün gece başaramadım. Kendisi çıktı galiba.

Simdi lens yataktaysa kuruyunca kirilir elini yuzunu cizer carsafi silkele

Ben de ilk kez Air optixin deneme lensini almistim gözümün derinliklerinde kayboldu

Acuvue oasys kullanıyordum daha önce Air optix daha rahat kesinlikle. Çapı biraz gözümden büyük takip çıkarırken zor oluyor o ayrı..

O çap büyüklüğü bu kullandığında yokmu?

Evet ya mesela gözden büyük ya biri bakınca hemen anlıyor lens mi var diye. Çünkü kenarları gözden taşıyor anlaşılıyor

acuvue benim gözümü mahvetti kızlar ya internette çok fazla olumsuz yorum yok ama resmen taktıktan sonra eziyet çekiyorum batıyor habire ovalayıp duruyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…