- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Peki...İki haftadır kullanmıyorum iki hafta önce yeni lens yazdırdım. Lens acemisi değilim yani.
Tavsiye vermekte sıkıntı yok, doğru olmayan şeyler söylemekte sıkıntı var. Kullandığınız markanın oksijen geçirgenliği azdır o yüzden öyle demiştir doktorunuz muhtemelen.
Bir ay boyunca çıkarmana gerek yok denilenlere inanmasın mı?Goz kurulugum var artik eskisi kadar uzun zaman takamiyorum hemen batma yapiyor daha cok gozluk kullaniyorum ben artik. Dogum yaptim doguma bile ozel izin gozlukle girdim :) numaralarim cok yuksek benim. Ben cok ozen gostermedim ama banyoya denize girdim disarda dustu genelde lens kisinin uzerine duser hele kazak falan giydiysen oradan aldim hemen taktum falan ozensiz davrandim saatlerce ders calistim bilgisayara baktim lensle o da goz kuruluguna neden oldu. Sana tavsiye evde takma lensi gelir gelmez cikar. Bir ay boyunca cikarmaniza gerek yok diyye satilanlara inanma hergun cikar kutusuna koy takmafan oncede kendi sivisiyla bolca yika.
Peki saglikla gule gule kullanin.Bir ay boyunca çıkarmana gerek yok denilenlere inanmasın mı?
Var öyle.şahsen benimki.. Gözümde uyuyorum. Hiç çıkarmıyorum. İşte içim rahat etsin diye ayda 1-2 kere çıkarıyorum.
Ama lensim özel yani oksijen geçirebilirliği açısından..
Bir problem de yaşamadım şimdiye kadar
Rahat 7-8 yıldır kullanıyorum.
Iyiyim iyiyim :) Lensin gözümün arkasına kaçamayacağını öğrendim, cahilliğime doymayayım görmeyince kaçtı sandım10 sayfa olunca tek tek bakamadım, ne oldutantanis ? Nen var kuzum? Artık bahtiyar mısın? Mes-ud musun?
Evet kat kat olup öyle geri gitmişti daha önce göz kapağını hareket ettirince çıktı ama dün gece başaramadım. Kendisi çıktı galiba.Lens gözün arkasına kaçabiliyor, göz kapağının en dibine diyeyim daha doğrusu. Genelde katlanarak gidiyor, kaç kere gözümü ovalarken kaçtı da çıkardım hatırlamıyorum. Parmağınızla göz kapağınıza masaj yapar gibi hareketler yaparsanız çıkıyor.
Insanlar yanlis aktardiginiz bilgileri duzeltiyolar biraz yeniliklere acik olsaniz alinmasaniz banada cevap vermediniz alindim bende :)papyonkilikli
in vino veritas Denas14__ Hangi marka model lensler onlar miyop icin varmi 15 yildir lens kullaniyorum duymadim hic
Simdi lens yataktaysa kuruyunca kirilir elini yuzunu cizer carsafi silkeleIyiyim iyiyim :) Lensin gözümün arkasına kaçamayacağını öğrendim, cahilliğime doymayayım görmeyince kaçtı sandım
Batmalar vs geçti çıktığını da görmedim ama uyurken çıktı sanırım lens.
Buraya yazsak oluyor muInsanlar yanlis aktardiginiz bilgileri duzeltiyolar biraz yeniliklere acik olsaniz alinmasaniz banada cevap vermediniz alindim bende :)papyonkilikli
in vino veritas Denas14__ Hangi marka model lensler onlar miyop icin varmi 15 yildir lens kullaniyorum duymadim hic
Yok artık bahtsiz bedevi gibi hissettim kendimi şimdiSimdi lens yataktaysa kuruyunca kirilir elini yuzunu cizer carsafi silkele
Satmiyoruzya yaz ne olcak yada yarim yaz ben arastiririmBuraya yazsak oluyor mu
Air optixSatmiyoruzya yaz ne olcak yada yarim yaz ben arastiririm
lens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
Gordum 99 tl ben kendi lenslerimi night&day kullanmaya devam bitene kadar tesekkurlerAir optix
Konu sahibi kısa yoldan nasa ile görüşsün uzayda bir lens bulunmusmu diyelens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
Pahalı mıGordum 99 tl ben kendi lenslerimi night&day kullanmaya devam bitene kadar tesekkurler
Ben de ilk kez Air optixin deneme lensini almistim gözümün derinliklerinde kaybolduAir optix
O çap büyüklüğü bu kullandığında yokmu?Ben de ilk kez Air optixin deneme lensini almistim gözümün derinliklerinde kayboldu
Acuvue oasys kullanıyordum daha önce Air optix daha rahat kesinlikle. Çapı biraz gözümden büyük takip çıkarırken zor oluyor o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?