Air optix öneririm.acuvue benim gözümü mahvetti kızlar ya internette çok fazla olumsuz yorum yok ama resmen taktıktan sonra eziyet çekiyorum batıyor habire ovalayıp duruyorum bende
yok yok olmadınızAir optix öneririm.
Pazarlamacı gibi olmadım di mi
Kullanımı çok rahat . Benimde gözüm hassas.batma yanma hiçbirşey yok ailecek kullanıyoruz
Bu kullandığım zaten büyük olan. Koca haliyle nasıl gerilere gitti anlamadımO çap büyüklüğü bu kullandığında yokmu?
Evet ya mesela gözden büyük ya biri bakınca hemen anlıyor lens mi var diye. Çünkü kenarları gözden taşıyor anlaşılıyor
Aa anlamamışım kek miyim neBu kullandığım zaten büyük olan. Koca haliyle nasıl gerilere gitti anlamadım
Deneme lensi isteyin bakalım bu yapacak mı :) hassas demekki gözünüz...yok yok olmadınızben daha önce bausch lomb kullanıyodum o bile yapmadı böyle gözümden şakır şakır yaş boşalıyor biranda
Ayy alindiniz mi kusura bakmayin ama ben alinmadim birseye yanlis anlasilmis galiba. be bence dogrubolani soyledim ki halen daha ayni fikirdeyim gozlerimiz dunyaya acilan pencere iyi bakmak lazim her gece irtalama 10 dk ayirip lensi cikarmayi tavsiye etmek cok da yanlis birsey degil sagliga zararli degil. Neyse ne demistiniz kacirmisim? Ya konuya donsek olmuyor mu? Konumuzu hatirlatayim arkadas lensinin gozunun arkasina kactigini soylemis ona tavsiyede bulunun mesela ne bileyim kacmaz deyin kacar diyin aaa benimki beynimin sol lobunda ucuncu goze neden oldu diyin falan olmaz mi??? Hem bence arkadas coktannn lensi ile barisip hayatina geri dondu. Siz de oyle yapin olmaz mi? Iyi gunler. Ben lenslerimi temizleyecegim.Insanlar yanlis aktardiginiz bilgileri duzeltiyolar biraz yeniliklere acik olsaniz alinmasaniz banada cevap vermediniz alindim bende :)papyonkilikli
@SephoraaDenas14__ Hangi marka model lensler onlar miyop icin varmi 15 yildir lens kullaniyorum duymadim hic
Üçüncü göze neden oldu diyelim hmm :)Ayy alindiniz mi kusura bakmayin ama ben alinmadim birseye yanlis anlasilmis galiba. be bence dogrubolani soyledim ki halen daha ayni fikirdeyim gozlerimiz dunyaya acilan pencere iyi bakmak lazim her gece irtalama 10 dk ayirip lensi cikarmayi tavsiye etmek cok da yanlis birsey degil sagliga zararli degil. Neyse ne demistiniz kacirmisim? Ya konuya donsek olmuyor mu? Konumuzu hatirlatayim arkadas lensinin gozunun arkasina kactigini soylemis ona tavsiyede bulunun mesela ne bileyim kacmaz deyin kacar diyin aaa benimki beynimin sol lobunda ucuncu goze neden oldu diyin falan olmaz mi??? Hem bence arkadas coktannn lensi ile barisip hayatina geri dondu. Siz de oyle yapin olmaz mi? Iyi gunler. Ben lenslerimi temizleyecegim.
Oasys 55 60 tl bende onu gece gunduz kullaniyorumPahalı mı
Oasys 55 60 tl bende onu gece gunduz kullaniyorumHem oasysten buyukmus belli oluyomus ciks sevmedim
Saga ya da sola dönerek yat burnunun üzerine düşecek.bikere bende de oldu kaybettim sandim meger arkaya kacmis.gece yarisi uzanirken burnumn ustune dustu.Daha önce de olmuştu ama göz kapağını hareket ettirince geri geldi. Şimdi getiremiyorum ne yapmam lazım bilen var mı?
Biz zaten cevabimizi verdik kacmaz soyle boyle yap cikar dedik ama siz genelleme yaparak ay bide bende yasadim kacar diye yazmislar diye yazinca kim oyle yazmis merak ettim okuyorum bulamiyorumdaAyy alindiniz mi kusura bakmayin ama ben alinmadim birseye yanlis anlasilmis galiba. be bence dogrubolani soyledim ki halen daha ayni fikirdeyim gozlerimiz dunyaya acilan pencere iyi bakmak lazim her gece irtalama 10 dk ayirip lensi cikarmayi tavsiye etmek cok da yanlis birsey degil sagliga zararli degil. Neyse ne demistiniz kacirmisim? Ya konuya donsek olmuyor mu? Konumuzu hatirlatayim arkadas lensinin gozunun arkasina kactigini soylemis ona tavsiyede bulunun mesela ne bileyim kacmaz deyin kacar diyin aaa benimki beynimin sol lobunda ucuncu goze neden oldu diyin falan olmaz mi??? Hem bence arkadas coktannn lensi ile barisip hayatina geri dondu. Siz de oyle yapin olmaz mi? Iyi gunler. Ben lenslerimi temizleyecegim.
Useniyorum cikarmaya doktorda incelme falan yok taniyosun gozunu artik serbestsin dedi ama yapmasan iyi olur dedi devam ediyorumçıkmayan lensi mi gece gündüz kullanıyorsun
Sana şuan tavsiye vermem gerekiyor bir düşüneyim yazacağım
Bi gozune baktirya ne varsa goze kaciyoBen de ilk kez Air optixin deneme lensini almistim gözümün derinliklerinde kayboldu
Cık cık cık olmaz öyle üşeniyor musun ne kadar ayıpUseniyorum cikarmaya doktorda incelme falan yok taniyosun gozunu artik serbestsin dedi ama yapmasan iyi olur dedi devam ediyorum
Cok dusunup yormadin dimi kendini benim icinCık cık cık olmaz öyle üşeniyor musun ne kadar ayıpkötü arkadaş olmiyim.
Düşündüm ve buldum tavsiyem: çıkar ve uyu
Annem olsa şey derdi "kör olursun körCok dusunup yormadin dimi kendini benim icin
Tamam cikarticam
Tovbee :) Gece ruya duzgun gormek icin takiyorum iyyyAnnem olsa şey derdi "kör olursun kör"
Ay sesli güldümTovbee :) Gece ruya duzgun gormek icin takiyorum iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?