Lens gözümün arkasına kaçtı

Geuplaşma laf çarpıtma ? Neden beni etiketlediniz ki.
Ben papucumunnickini tanımam bile bu konuda denk geldik ilk defa.

Yazdığınız şeye tebessüm ettim okadar.

Ondan öncede tek mesajım oldu size güzelce açıkladım kendim kullandım diye.
Böyle alay ederek zan altında bırakamazsınız ki..

Ben size ilk sadece kim gozunun arkasina kacti yazdi diye soru sordum siz laf kalabaligi ile soruyu yok ettiniz bazi arkadaslar size birtakim dogru aciklamalar yaptilar kabul etmediniz normaldir.
Yanlis olana yanlis denir burda suru psikolojisindesiniz derseniz bizlere hop ne oluyo derim deriz.
En bastan konuya ve konu sahibine cevap vermeyi bilin genelleme yaparak konusmayin.

Size 1 tane mi laf çarpıtmadım. Lütfen çıkarıp alıntılar mısınız ne lafı çarpıtmışım. Ne konuda üstünüze gelmişim?
Size kötü bir lafım dahi olmadı. Kendi kendinize alınıp böyle dalga geçemezsiniz,böyle bir hakkınız yokki.@papyonkilikli

Nickimi bile yazamiyosun zaten senle gruplasamam

Haha bosv
Haha oluyo oyle kabul edememeler arada aslinda sen benim kaynimgilin karisinin gorumcesinin kizinin 20 yildir lens kullanan arkadasisin taniyorum ben seni cunku ayni fikirde olmak tanismak demektir
Dili pabuc kadar adli uyede diyebilirsin sorun yok

Umarım şimdide ironini yanlış anlamaz
Benim için her zaman kalbimde papuç olarak kalacaksın

Komple ceza alacağız sanırım. Tantanis konuyu kapataydı iyiydi

Umarım şimdide ironini yanlış anlamaz
Benim için her zaman kalbimde papuç olarak kalacaksın

Komple ceza alacağız sanırım. Tantanis konuyu kapataydı iyiydi
Umarim :)Ay hep basima girgirdan geliyo ne geliyosa gidersem 15 gun yokum ozleyin beni tantanis hadi yakma bizi caktirmadan kapattir konuyu

Konu uzamış mesaja gerek kalmamış papuç kafalı aynisindan kullaniyom. 2 kutu lens iki solusyon bir de renkli lens 150 lera malum sitede. Renklileri muhteşem bu arada dimi la tanti?
Şiiişşt..biz konu hakkında konuşuyoruzAa çok uygun . Astigmat varmı sizde ? Benimkiler çok pahalı.astigmattan heralde.

Konu uzamış mesaja gerek kalmamış papuç kafalı aynisindan kullaniyom. 2 kutu lens iki solusyon bir de renkli lens 150 lera malum sitede. Renklileri muhteşem bu arada dimi la tanti?
Hii biliyorum o siteyi ama benim lensim gene pahali orda malum kaliteli bir insan oldugumdan ucuza kacamiyorum
Nickime hakaretten muneyi cagarttirma bana

Şiiişşt..biz konu hakkında konuşuyoruzAa çok uygun . Astigmat varmı sizde ? Benimkiler çok pahalı.astigmattan heralde.

Var aslında ama bu kez tolere edebiliriz dedi doktor, astigmatli almadım. Ama siteye bak bence şimdi tam hatırlamıyorum ama 70 lira gibi bi fiyatı vardı onların da.

Var aslında ama bu kez tolere edebiliriz dedi doktor, astigmatli almadım. Ama siteye bak bence şimdi tam hatırlamıyorum ama 70 lira gibi bi fiyatı vardı onların da.
Nasıl yani astigmat var ama astigmatsız mı kullanıyorsunuz,görme de problem yok mu?

Nasıl yani astigmat var ama astigmatsız mı kullanıyorsunuz,görme de problem yok mu?

Yok benim astigmat çok gelgitli. İlkokul zamanı 2 civarı astigmat vardı geçti. İki sene önce miyop başladı. Sonra astigmat kendini gösterdi tekrar. 1.25 ti. Şimdi 0.75 olmuş. Geriliyor yani. Ama miyop ilerliyor. Düşük derecede olduğu için gormede çok problem olmuyor.

bu site hangi site acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…