Geuplaşma laf çarpıtma ? Neden beni etiketlediniz ki.Aslinda biliyor musunuz burasi toplumun kucuk bir orneklemesi. Bir kisi birinin uzerine gitti mi genel olarak suru psikolojisi icerisinde ayni kisiye yonlenme var o kisi fikrinden vazgecene kadar bu nedenle cok seviyorum burayi buradaki konulari okumayi. Devam etsenize cok guzel oluyor.
Ucuncu gozde kalmistim ben.Denas14__ PabucumunNicki . Devam edelim bence bana da eglence cikti bu ara evde takiliyorum.
PabucumunNicki alinmadin insaallah... ayyy kendimi lise siralarindaki gibi hissettim kizlar sagolun yaa beni bi 12 sene genclestirdiniz yaa... gruplasmalar laf carptirmalar falan :)
Ben size ilk sadece kim gozunun arkasina kacti yazdi diye soru sordum siz laf kalabaligi ile soruyu yok ettiniz bazi arkadaslar size birtakim dogru aciklamalar yaptilar kabul etmediniz normaldir.Aslinda biliyor musunuz burasi toplumun kucuk bir orneklemesi. Bir kisi birinin uzerine gitti mi genel olarak suru psikolojisi icerisinde ayni kisiye yonlenme var o kisi fikrinden vazgecene kadar bu nedenle cok seviyorum burayi buradaki konulari okumayi. Devam etsenize cok guzel oluyor.
Ucuncu gozde kalmistim ben.Denas14__ PabucumunNicki . Devam edelim bence bana da eglence cikti bu ara evde takiliyorum.
PabucumunNicki alinmadin insaallah... ayyy kendimi lise siralarindaki gibi hissettim kizlar sagolun yaa beni bi 12 sene genclestirdiniz yaa... gruplasmalar laf carptirmalar falan :)
Nickimi bile yazamiyosun zaten senle gruplasamamGeuplaşma laf çarpıtma ? Neden beni etiketlediniz ki.
Ben papucumunnickini tanımam bile bu konuda denk geldik ilk defa.
Yazdığınız şeye tebessüm ettim okadar.
Ondan öncede tek mesajım oldu size güzelce açıkladım kendim kullandım diye.
Böyle alay ederek zan altında bırakamazsınız ki..
Hahah hakkaten yazamamışım kusura bakma benim için o papuçNickimi bile yazamiyosun zaten senle gruplasamam
Haha oluyo oyle kabul edememeler arada aslinda sen benim kaynimgilin karisinin gorumcesinin kizinin 20 yildir lens kullanan arkadasisin taniyorum ben seni cunku ayni fikirde olmak tanismak demektirHahah hakkaten yazamamışım kusura bakma benim için o papuç
Yok ben şeyi açıklamaya çalıştım,herhalde arkadaşız sandı beraber burda onun hakkında geyik yapıyoruz sandı. Ondan öyle dedim. Sende mi alındın şimdi vay ben öleyim...
Umarım şimdide ironini yanlış anlamazHaha bosv
Haha oluyo oyle kabul edememeler arada aslinda sen benim kaynimgilin karisinin gorumcesinin kizinin 20 yildir lens kullanan arkadasisin taniyorum ben seni cunku ayni fikirde olmak tanismak demektir
Dili pabuc kadar adli uyede diyebilirsin sorun yok
Umarim :)Ay hep basima girgirdan geliyo ne geliyosa gidersem 15 gun yokum ozleyin beniUmarım şimdide ironini yanlış anlamaz
Benim için her zaman kalbimde papuç olarak kalacaksın
Komple ceza alacağız sanırım. Tantanis konuyu kapataydı iyiydi
Muneyi çağırıp banlari getirmeyelim bence :))Umarım şimdide ironini yanlış anlamaz
Benim için her zaman kalbimde papuç olarak kalacaksın
Komple ceza alacağız sanırım. Tantanis konuyu kapataydı iyiydi
Yok çağarmada şey de ımm sorun halloldu kapanabilir konum diyeMuneyi çağırıp banlari getirmeyelim bence :))
15 gün mü papuç naptın yaa birşey olmaz ben senin yanına gelir arkadaşlık ederimUmarim :)Ay hep basima girgirdan geliyo ne geliyosa gidersem 15 gun yokum ozleyin benitantanis hadi yakma bizi caktirmadan kapattir konuyu
Dusun artik seceremi gel gel yalniz cekilmiyo15 gün mü papuç naptın yaa birşey olmaz ben senin yanına gelir arkadaşlık ederim
Air optix
Şiiişşt..biz konu hakkında konuşuyoruzKonu uzamış mesaja gerek kalmamış papuç kafalı aynisindan kullaniyom. 2 kutu lens iki solusyon bir de renkli lens 150 lera malum sitede. Renklileri muhteşem bu arada dimi la tanti?
Hii biliyorum o siteyi ama benim lensim gene pahali orda malum kaliteli bir insan oldugumdan ucuza kacamiyorumKonu uzamış mesaja gerek kalmamış papuç kafalı aynisindan kullaniyom. 2 kutu lens iki solusyon bir de renkli lens 150 lera malum sitede. Renklileri muhteşem bu arada dimi la tanti?
Şiiişşt..biz konu hakkında konuşuyoruzAa çok uygun . Astigmat varmı sizde ? Benimkiler çok pahalı.astigmattan heralde.
Yesinler senin kaliteni...Hii biliyorum o siteyi ama benim lensim gene pahali orda malum kaliteli bir insan oldugumdan ucuza kacamiyorum
Nickime hakaretten muneyi cagarttirma bana
Nasıl yani astigmat var ama astigmatsız mı kullanıyorsunuz,görme de problem yok mu?Var aslında ama bu kez tolere edebiliriz dedi doktor, astigmatli almadım. Ama siteye bak bence şimdi tam hatırlamıyorum ama 70 lira gibi bi fiyatı vardı onların da.
Nasıl yani astigmat var ama astigmatsız mı kullanıyorsunuz,görme de problem yok mu?
bu site hangi site acabaYok benim astigmat çok gelgitli. İlkokul zamanı 2 civarı astigmat vardı geçti. İki sene önce miyop başladı. Sonra astigmat kendini gösterdi tekrar. 1.25 ti. Şimdi 0.75 olmuş. Geriliyor yani. Ama miyop ilerliyor. Düşük derecede olduğu için gormede çok problem olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?