Lisans mezunu evli calismayan hanimlar

Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
güzel sanatlar resim mezunuyum. ve calışmıyorum gayette mutlu mesuıt yaşıyorum. hayat bana güzel. zaten istesemde bulundugum kasabada meslegim veya daha önce yaptıogım işler ile ilgili birşey yapamam. burada hiçbir şey yok :)

Bendede aynı.az cocuklar uyusa(2tane)hangi işi yapsam dıye bakıyorum.bide iyi günlerim küçük daha 3.5 aylık.oda hareketlenınce depresyonu degıl yatagı zor gorurum:)buyuk kız 3 yasını gecti .yani bende cok istiyorum deoresyona gırmeyi ama zmnım yok.ah dıyırum kaka bulaşmış manikürsüz ve sürekli ev işi yapan kadına sen neydın ne oldun:)neysekı erken evlenmemişim yasamışım da öyle avutuyorum.ha bıde acıkoğretım ikinci üniv basladım cok boş vaktım varya....onuda bıtırıp tum sertıfıka dıplomaları mutfaga ascam:)

Ben de lisans mezunu,çalışmayan bir bayanim,iki çocuğum var.Vallahi ne zaman gün bitiyor anlamıyorum,ikisine de yeterli ilgiyi gösterebilmek için çırpınıp duruyorum,anneligimi sorguluyorum çoğu zaman,calissaydim onlara karşı daha tahammullu olurmuydum diye düşünmüyor değilim bazen... Ama genele bakarsak huzurluyum,elimdekiler için sukredip önüme bakıyorum... Zira hayat çok kısa, depresyona girmeye vakit yok...

ben de edebiyat mezunuyum formasyon alamadım 2 yıl önce aldım ve aldıgım zaman ikizlerim 2 yasındaydı .Gecen yıl çalıştım ev,çocuklar ,temizlik ,geceleri 4 saat uyku 73 puan aldım. Edebiyatta da 85 in altı çok zor atanması.Bu yıl tekrar hazırlanıyordum çalışmalar da ıyı gıdıyordu hamile kalmısım.Migde bulantıları ,tansyon düşüklüğü derken 1 aydır çalışamadım .Evet üzülüyorum ama bugun bır arkadasımla telefonda konustum kız feryat fıgan 35 yasına gelmıs hep ders çalışmş atamayı yılarca 1 puanla kaçırmıs bırısı kendısı .sen evlendın çocukların var benım oda yok gıt çalış deseler bu yastan sonra ne iş yaparım diyip feryat edıyordu.Pekı suç kımın? Yıllarca alın teriyle çalısan bu ınsanların mı yoksa hak etmeden bazı yerlere gelenlerın mı .Evet depresyona gırıyorum çalısan ınsanla çalışmayan ınsan aynı degerı görmuyo ben bunu bizzat en yakınımdan gördüm.,Ama suç benım degıl ben elımden gelenı yaptım vicdanım rahat temmuza kadar ınsallah calışmaya da devam edecem ama olusa olur olmasa da çocuklarımın canı sag olsun ne yapayım.

Lisans mezunu iki çocuklu ev hanımıyım:cool:
Aslını isterseniz çocuklardan evvel çalışmayı bıraktım.
Ben okumayı çalışmaktan daha çok seviyorum sanırım. Bir ara yüksek yapmaya niyetlendim çocuklar oldu, derken kaldı.
Ama çalışmaya niyetli değilim.
Çok da severek okudum mesela.

Depresyona girmedim evde olduğum için, hatta evi severim. Bir anda ikiz bebek sahibi oldum, günlerce evden çıkmadığım oldu, o dönemde bile pek sıkılmadım. Ev iyidir:kahve:
:temizlik::KK69::hamarat:

Lisans mezunu hemsireyim evdeyim 15aylik bi oglum dogmak uzere olan bi oglum daha var :) oglum yemek yemeyen, uykusu zor olan bi cocuk.. onunla vakit gecirdigim icin mutluyum, birdaha bugunleri yasayamayacagiz.. zaten kardesi gelince daha da yogunlasacagim icin cok sorun etmiyorum ikisi birlikte krese baslayinca ise donerim diye dusunuyorum :) ama senelerce okudum sonrasinda ise basladim ki cidden universite de is hayati da cok yogundu hic evliligimin tadini cikaramamistim simdi gunlerce evden cikmadigim oluyor ama bu beni mutsuz etmiyor :) evde olmak hosuma gidiyor seneler sonra :))

Ben!!!
Yüksek lisans mezunu ve Gül gibi işinden ayrılan ben :(

İlk zamanlar çok güZeldi ama şimdi işimi çoook öZlüyorum. Bebeğim olacak o doğunca belki iş özlemim yatışacak ama şuan keşke diyorum çıkmasaydım. Bu gidişle Doğumdan sonra bebeğim biraz büyüyünce işe döneceğim. BElki de dönmem bilmiyorum. İşten ayrılınca her şey muallakta kaldı.
Bende ne yapacagımı sasıranlardanım anlayacagın

Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
ben ben ben valla cok iyi böylee ohh esimin maas kartı bende kredi kartı bende gezmeye falan da karısmaz her sene tatil planlarını ben yaparım özel günlerde altın olur hediyeler ben beyeniririm benden 1 tane daha yok duya cok guzel yasamaya bakkk keyfini cıkar tabi ask evliligi yaptım cok kücüktim ama bu arada bu sene üni sınavına 1 kere daha girdim güzel bi bölüm kazanırsam ordan devam edicem

valla bu kadınlar akıllanmaz sonra depresyonada girer herseye girer biraz kendinizi düsünün yaa ayy mutfak batmıs dur ben temilzigim esten bisey istemezler cünkü kadın butun gun oturuyo kocası calısmısya kocaya acımayı burda gördüm ben iste esim neden özel günleri unuttu bana pasta almadı ya erkekler saftırık mi desem isinemi gelmiyo desem kimisinin esine göre tabi anladın esin umursamıyo sen yapıcam programı aldırcan hediyeni gidicem sık bi yerde yeöeyine ohhh keyfi sonucta o kocadan bosanmıcaksan dogum gunumu özel günümü unuttu diye trip atıcan da ne olcak bosss

valla kadınlar canınız ne istiyosa yapın yasayın depresyon falan kalmazz

esimin gorevi geregi 2 seneye yakindir yurt disindayiz. istifa ettim geldim buraya. calismamak ve evde olmaktan son derece mutsuzum. yasadiginiz his normal.

Lisans mezunuyum hatta iki üniversite bitirdim. Evlenene kadar çalıştım sonrasında eşimin işi gereği şehir değiştirdik. Çocuk vs derken bir daha çalışmadım. Boş vaktimde pilates vs yapıyorum. Zaten çocuk büyük bir zamanımı alıyor. Kendi çocuğumu kendim büyütüyorum. Soranlara kariyerimin zirvesindeyim diyorum. Depresyonun imkanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ben. Eğer koşullar aileyi zorluyorsa çalışmamak depresyona itebilir. Ama böyle bir durum söz konusu değilse zaten insan hobileriyle ilgileniyor.

Ben ben ben . :KK49:Mutluyum.
Huzurluyum.
Eşimin çok iyi olması bana çok değer vermesi çok büyük etken.
Herkes aynı olamaz. Ama biraz açıkla neden? Yani seni rahatsız ve mutsuz eden şey ne tam olarak?

Lisans, yüksek lisans+4 bilgisayar sertifikası sahibi biri olarak evdeyim.

Depresyonda mıyım hayır, çünkü vakit yok. Düşünmeye ve sıkılmaya vakti olanlar giriyor depresyona, bende öyle bir lüks yok.

Ha evde çok mu mutluyum o da hayır, çünkü emeklerimin birer diploma ve sertifika olarak albümlerdeki resimlerden farkı olsun isterdim ama şu an yok.

Hala bu yaşta kpss ye giriyorum bir umut, özelde bu yaşta ve bu tecrübesizlikle iş de yok.

Bence çalışmayıp mutsuz olan kadının sorunu eşiyle iletişimi, aşk sevgi durumları+ ekonomik zorluk yoksa diğer türlüsü bana pek mümkün gelmiyor. Öğretmenim çalışmıyorum eşim çok ilgili üstüme düşen biri maddi sıkıntım yok. sürekli yiip içip geziyorum hayat çok güzel depresyona girsem Allahin gücüne gider bence:)

Zihni biraz hızlı çalışan insanlar maalesef evde boş boş oturarak mutsuz oluyor.
Bu da depresyonu da tetikliyor, anksiyeteyi de.
Yorulması gereken bir beyin yorulmayınca arıza çıkarıyor.
Çalışmıyorsanız bile kendinize meşgul edecek özellikle beyni yoracak şeylerle ilgilenmenizi tavsiye ederim.
demir bile durduğu yerde paslanıyor, insan mı zarar görmeyecek, hele ki kültürlü ve donanımlı bir insanın hayatını boşa geçiriyor gibi hissetmesi gerçekten mutsuz edici bir durum.

Back
X