Beni en cok cigeri bes para etnez bazi kadinlar yaraliyor.bunu bilerek yapiyorlar.kendilerine ovunmekten baska hic birsey grtirmeyen aile huzurlarini cwlismak icin mahvetmis coluk cocuk bi yere savrulmus aldigi para karnini doyurmaya yetmeyen ve ovunup duran bazi kadinlar.kendimi asalak gibi hissetmeme neden oluyor.bilerek yaptiklari icin pek gorusmuuorum.evde de evcil hayvan muamelesi gormekten cok sıkıldim .bu yuzden acilen biseyler yapmam lazim.zira guclu kadin tipinden hoslanmayan bir adamla evliyim.asagilandigim cok oldu bu maddi gelirim olmadigi icin.bundan hoslaniyor demekki.ama surekli degil.milyon da bir.oda bana yetiyor bir kac yil.
O "bazı kadınlar"ı boşverin gitsin zira hayatları reklam onların. Evde oturanından da çalışanından da hayır gelmiyor. Asalaklık başkalarına kötü hissettirerek mutlu olma, başkasının sıkıntısından haz alma sanatıdır. Bi paragraf saydırmaya değmez yani.
Yalnız eşinizin tutumunda ciddi sıkıntılar var. Zaten eşlerin birbirine saygısını ciddi anlamda etkileyen bi mevzu bu çalışıp çalışmama. Sizin durumu ekstra rahatsız edici buldum.
Ben bi hayatı olan kadınlara çok saygı duyuyorum. Üretmek, ürettiğinle gelir elde etmek, yeteneğini ya da emeğini paraya çevirmek de hayatın olmazsa olmaz bi parçası bana göre.
Ha bu demek değil ki illa masa başı işin, sabah 9 aksam 5 memuriyetin olacak ya da plazanın birinde beyaz yakalı olacaksın.
Ama insanın hayatını her koşulda devam ettirmek, bugününden geri kalmamak için bi çabası olmalı. Gittiğiniz kursta yaptığınız el emeği işlerinizi satarsınız örneğin, öğrendiğiniz bilgiyi satarsınız. Çocuğuna bakmak için kariyerine ara veren mühendis arkadaşım komşu çocuklarına matematik dersi veriyo mesela.
Hani daire çizip dilim dilim bölersin ya, işte o dairenin her dilimi dolu dolu ama dozunda yaşanmalı.
Dairenin tamamını evine, çocuklarına ve eşine ayıran insanlarda benim en çok gördüğüm şey takıntılı, kaygılı, evhamlı bi kişilik geliştirmek ve kendini yetersiz hisseden bi insana dönüşmek oluyo mesela. O hale gelmeyi asla istemem.
Dairenin tamamını işine ayıran insanların da başka arızları oluyo. Dedim ya farklı yönleri dolu dolu ama dozunda barındıran kadınlara hayranım.