Lisans mezunu evli calismayan hanimlar

Beni en cok cigeri bes para etnez bazi kadinlar yaraliyor.bunu bilerek yapiyorlar.kendilerine ovunmekten baska hic birsey grtirmeyen aile huzurlarini cwlismak icin mahvetmis coluk cocuk bi yere savrulmus aldigi para karnini doyurmaya yetmeyen ve ovunup duran bazi kadinlar.kendimi asalak gibi hissetmeme neden oluyor.bilerek yaptiklari icin pek gorusmuuorum.evde de evcil hayvan muamelesi gormekten cok sıkıldim .bu yuzden acilen biseyler yapmam lazim.zira guclu kadin tipinden hoslanmayan bir adamla evliyim.asagilandigim cok oldu bu maddi gelirim olmadigi icin.bundan hoslaniyor demekki.ama surekli degil.milyon da bir.oda bana yetiyor bir kac yil.
Teknik nezaretcilik yapıyordum aldığım bana yetiyodu ama eşime ve ailesine yetmiyordu sonra devlet bunu kaldırdı daimi kaldı oda bir bayan olarak gece gündüz ocakta kalmak helede bebek varken imkansız bende evdeyim beyfendinin sıkıntı ettiği kadrolu memur olmamam kpss kazanmamam .....çalışsam ailesi yer calismasam eziliyorum ....

Teknik nezaretcilik yapıyordum aldığım bana yetiyodu ama eşime ve ailesine yetmiyordu sonra devlet bunu kaldırdı daimi kaldı oda bir bayan olarak gece gündüz ocakta kalmak helede bebek varken imkansız bende evdeyim beyfendinin sıkıntı ettiği kadrolu memur olmamam kpss kazanmamam .....çalışsam ailesi yer calismasam eziliyorum ....
Kocalarin ailesine yedirmesi de ayri bir dert.bununla mucadele edip hemde calismak zor olsa gerek.yak8nlarimda vardi ayni durum.cocuklar buyuyunce adam bakti ki para ancak kendilerine yetiyor.bundan vazgecti.sizin cocuk ta buyuyup masraflar artinca birakin ailesine yedirmeyi kendisi aileden yemeye calisir.bu hep boyle oluyor

Öğretmenim üç yıldır çalıştım şimdi bebek var çalışmıyorm zaten ücretliydim. Kadrolu öğretmenin sadece ek ders ücretine sigortam yarım ve kar tatili bayram 23 Nisan VS tüm tatillerde ücretim kesilirdi.. Şimdi evdeyim. Çok sıkıldım çocuk bakmak çok yoruyor eşim işe arabayla giderken üç senedir aöf yi bitiremedi sınıfta kalır para harcar sigara içer ama ben bişey alamam neden mi çünkü çalışan o. Bu duruma el koymam lazım. İki gün önce kavga ettim. Şimdi konuşmuyırum

Yakında bazı sıkıntılardan dolayı işi değiştirmeyi düşünüyorum. Başka iş arayacağım birkaç Ay'ı bulabilir ama o süre benim için nasıl geçecek hiç bilmiyorum .

Çalışmamak bence çok kötü gün Geçmiyor evde hafta sonu bile

Beni en cok cigeri bes para etnez bazi kadinlar yaraliyor.bunu bilerek yapiyorlar.kendilerine ovunmekten baska hic birsey grtirmeyen aile huzurlarini cwlismak icin mahvetmis coluk cocuk bi yere savrulmus aldigi para karnini doyurmaya yetmeyen ve ovunup duran bazi kadinlar.kendimi asalak gibi hissetmeme neden oluyor.bilerek yaptiklari icin pek gorusmuuorum.evde de evcil hayvan muamelesi gormekten cok sıkıldim .bu yuzden acilen biseyler yapmam lazim.zira guclu kadin tipinden hoslanmayan bir adamla evliyim.asagilandigim cok oldu bu maddi gelirim olmadigi icin.bundan hoslaniyor demekki.ama surekli degil.milyon da bir.oda bana yetiyor bir kac yil.

O "bazı kadınlar"ı boşverin gitsin zira hayatları reklam onların. Evde oturanından da çalışanından da hayır gelmiyor. Asalaklık başkalarına kötü hissettirerek mutlu olma, başkasının sıkıntısından haz alma sanatıdır. Bi paragraf saydırmaya değmez yani.

Yalnız eşinizin tutumunda ciddi sıkıntılar var. Zaten eşlerin birbirine saygısını ciddi anlamda etkileyen bi mevzu bu çalışıp çalışmama. Sizin durumu ekstra rahatsız edici buldum.

Ben bi hayatı olan kadınlara çok saygı duyuyorum. Üretmek, ürettiğinle gelir elde etmek, yeteneğini ya da emeğini paraya çevirmek de hayatın olmazsa olmaz bi parçası bana göre.

Ha bu demek değil ki illa masa başı işin, sabah 9 aksam 5 memuriyetin olacak ya da plazanın birinde beyaz yakalı olacaksın.

Ama insanın hayatını her koşulda devam ettirmek, bugününden geri kalmamak için bi çabası olmalı. Gittiğiniz kursta yaptığınız el emeği işlerinizi satarsınız örneğin, öğrendiğiniz bilgiyi satarsınız. Çocuğuna bakmak için kariyerine ara veren mühendis arkadaşım komşu çocuklarına matematik dersi veriyo mesela.

Hani daire çizip dilim dilim bölersin ya, işte o dairenin her dilimi dolu dolu ama dozunda yaşanmalı.

Dairenin tamamını evine, çocuklarına ve eşine ayıran insanlarda benim en çok gördüğüm şey takıntılı, kaygılı, evhamlı bi kişilik geliştirmek ve kendini yetersiz hisseden bi insana dönüşmek oluyo mesela. O hale gelmeyi asla istemem.

Dairenin tamamını işine ayıran insanların da başka arızları oluyo. Dedim ya farklı yönleri dolu dolu ama dozunda barındıran kadınlara hayranım.

ben evli degilim yüksek lisans bitirdim uc dil biliyorum ve calısmıyorum:) kendi kendime islerle ugrasıyorum, hayır isleri, dernekler vs.. gezip dolasıyorum hayatın tadını cıkarıyorum yani.. ne gerek var..

Lisans mezunuyum. Sınıf öğretmeniyim. Atanmadım henüz. 16 aylık da ev hanımıyım. Çok canımı sıkıyor bu durum. Ev hanımlığına da tam adapte olamıyorum. Güne gideyim bana birileri gelsin sürekli. Bunlar bayıyor beni. Can sıkıntısı o kadar problem değil. Çarşıya çıkıyorum arkadaşımla vakit geçiriyorum ama hep birşeyler eksik gibi geliyor. Ait olduğum yerde değilim sanki.
Geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım biraz o da sıkıntı. Üç kuruş para alıyorum. Ne düzenin oluyor ne bir söz hakkın.ondan da soğudum bu yıl evdeyim.
Kendimi teselli etmeye şeklim: hem çalışıp hem ev hanımlığı ikisi bir arada çok zor. Ben eninde sonunda çalışmaya başlicam. Nasipse de emekli olana kadar çalışcam. Şimdi evdeyken bu rahatlığın tadını çıkarayım. Çünkü çalışmaya başlayınca biliyorum ki çok arıyacagim bu rahatlığı :)

31 yaşında yum lisans işletme mezunuyum yedi yıl iyi firmalarda çalıştım evlendim çocuğum olana kadar yüne çalıştım sonra oglum oldum 2'5 yaşında şimdide üç aylık hamileyim Allah nasip ederse çocuk olunca evde olmak hiç sıkıcı gelmedi şimdi ikinci de gelince günler su gibi geçer diye düşünüyorum ama çocuklarım büyüsün çalışmayı istiyorum kadın üretmeli kendi ayakları üzerinde durmalı bence

Back
X