- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canim,niye kısa yolu tercih etmiyorsun?bence aşılama hep para,hemde zaman kaybı!ha başarılı olanlarda var.ama çok düşük bir rakam.bence doktorlar formalite icabı yapıyorlar.bana aşılama önerdi doktorum reddettim.direk (tupe )gittim...Hayırlısı canım ben de aşılama tutmazsa ara vericem
Tüpten korkuyorum canım ya o süreç baya zormuş diyorlar dogru muAmin canim,niye kısa yolu tercih etmiyorsun?bence aşılama hep para,hemde zaman kaybı!ha başarılı olanlarda var.ama çok düşük bir rakam.bence doktorlar formalite icabı yapıyorlar.bana aşılama önerdi doktorum reddettim.direk (tupe )gittim...
Hadi hayırlısıyla gelsin canımocakta inşaallah
Bırakmayı düşünmüyorum sabahcıyım zaten. Öğlen 1 de işim bitiyor. Eğer 1 den sonra hastaneye gitme şansım olursa bırakmam. Ama işte sabah gidilecek olursa ne yaparım bilmiyorumBenim de iki haftaya başlıcak canım hemen hemen aynıyız :)
Gelişmelerden haberdar et olur mu merak ederim
Sen işi bırakacak mısın peki
Öğlen 1 den sonra işim bitiyor zaten. Sadece sabahlar dolu. Bakalım nasıl ayarlayacağız. Bırakmak istemiyorum açıkçasısizi alıntıladım da konu sahibi ile ikinize ortak yazayım
tüp bebeğim var
iki güne bir yumurta takibi de yaptırdım zamanında transferi şusu busu
nerede ise hapşırmak için izin alınan herkesin herkesi takip ettiği şehir dışına gidilen bir işim vardı
randevularımı öğle arasına vs almak gibi bir şansım dahi yoktu zira öğle aram da yoktu
buna rağmen işi de aksatmadan koştur koştur gittim geldim
hayatımın en yoğun iş dönemleri idi hatta
işle uğraşmaktan bebek vs düşünemedim de
tüp bebek transfer gününde planlı işime benim yerime başka arkadaşım gidecek diye müşteriye haber vermemi de istediler oysa ki zaten her işe herkes giderdi ve haber vermek gibi bir şey yoktu zira kimin gideceğine müşteri değil amir karar verirdi
bir nevi psikolojik baskı idi madem izin alıyorsun müşteriye de anlat bakalım modunda
ama sıkıntı olmadı ben bunları düşünürken bebek ile ilgili stres olmadım hatta pozitif sonucunu öğrendim salı günü perşembe bir başka arkadaşım ben giderim demesine rağmen şehir dışına gönderildim
sonuç benim tüp bebeğim okulda şimdi
öğretmensiniz arada illa ki boş zamanınız olur
kendinizi çok kasmayın ama tüm hayatınızı da bebeğe endekslemeyin
daha az stres ile mutlu sonuçlar ile kucağınızda bebekler ile buradan yazmaya devam edin
Sabah gidilcekse ayrılmak zorundasın işten canım malesefBırakmayı düşünmüyorum sabahcıyım zaten. Öğlen 1 de işim bitiyor. Eğer 1 den sonra hastaneye gitme şansım olursa bırakmam. Ama işte sabah gidilecek olursa ne yaparım bilmiyorum
Aynen canım ben de onu düşünüyorum şuan..okula girersem doktora git gel yapamam ve tüm enerjimi okulda harcarsam eve ve bebişe odaklanamam gibi geliyor ama çalışmayı da seviyorumArkadasim bebek icin surekli hastaneye gidiyor. Haftada 2 kere falan cagiriyorlar. Gitmesi gelmesiyle neredeyse oyle geciyor gunu. Calissan surekli izin alamazsin.
yani bu hastane işi gecici bir surec canim. Allah hayirli saglikli evlatlar versin. İstersen bebis buyuyunce devam edersin, hele ki ucretliye devam etmek istiyorsan her sekilde devam edersin ama o zamanki fikrin ne olur bilemem tabi. Bransini bilmiyorum ama ozel okullara da basvurabilirsin. Hayirlisi olsun. Evde de olacaksan kendini kotu eksik hissetme lutfen. Suanda sartlar ne ise ona adapte olmak en iyisi. Boyama, puzzle gibi aktiviteler yapabilirsin, orgu biliyorsan orgu, kitap, film... Yeter ki agiz tadiyla gecir zamaniniAynen canım ben de onu düşünüyorum şuan..okula girersem doktora git gel yapamam ve tüm enerjimi okulda harcarsam eve ve bebişe odaklanamam gibi geliyor ama çalışmayı da seviyorum
Sağol teşekkür ederim canımyani bu hastane işi gecici bir surec canim. Allah hayirli saglikli evlatlar versin. İstersen bebis buyuyunce devam edersin, hele ki ucretliye devam etmek istiyorsan her sekilde devam edersin ama o zamanki fikrin ne olur bilemem tabi. Bransini bilmiyorum ama ozel okullara da basvurabilirsin. Hayirlisi olsun. Evde de olacaksan kendini kotu eksik hissetme lutfen. Suanda sartlar ne ise ona adapte olmak en iyisi. Boyama, puzzle gibi aktiviteler yapabilirsin, orgu biliyorsan orgu, kitap, film... Yeter ki agiz tadiyla gecir zamanini
Tüp bebekten ben de korkuyorum canım herkes zor bir süreç zahmetli agrılı filan diyor ne biliyim bide negatif olursa diye..Yani tabi bu süreçte zaman sıkıntısı oluyor evet. En iyisi sen hazır evdeyken önce bu tedavi işini hallet sonra duruma göre karar verirsin.
Bu arada nedennaşılamabyapıyorsun? Ne sorununuz var?
Bir arkadaş demiş aşılama zaman kaybı diye, evet çok etkili bir yöntem değil ama taşın ileri değilse denemekte fayda var. Tüp bebek süreci biraz yorucu ve sıkıntılı. Ama korkulcak bişeyi yok
yani evlendikten sonra evde oldugum cok oldu zaman zaman cok yuruyus, spor yaptim. Ailem baska sehirde, onlari rahatca ziyaret ettim. Ogrencim oldukca ozel ders verdim. Arkadas cevresi edindim. Yaz hepten bitmeden de son demlerinin tadini cikarmak lazim =DSağol teşekkür ederim canım
Evdeyim şuan temizlik yemek vs bi şekilde geçiyo zaman..bazen diyorum acaba boşuna mı üniversite okudum diye..
Ama evimi de seviyorum enerjimi alsa da evde durmak ta iyi geliyo
Bazen geliyo dışarı cıkasım gelmiyo bazen de dısardan eve gelesim gelmiyo oyle garip şeyler :)
Sen evde misin neler yapıyosun
Aynen canımyani evlendikten sonra evde oldugum cok oldu zaman zaman cok yuruyus, spor yaptim. Ailem baska sehirde, onlari rahatca ziyaret ettim. Ogrencim oldukca ozel ders verdim. Arkadas cevresi edindim. Yaz hepten bitmeden de son demlerinin tadini cikarmak lazim =D
Şimdi calısıyor musun canımyani evlendikten sonra evde oldugum cok oldu zaman zaman cok yuruyus, spor yaptim. Ailem baska sehirde, onlari rahatca ziyaret ettim. Ogrencim oldukca ozel ders verdim. Arkadas cevresi edindim. Yaz hepten bitmeden de son demlerinin tadini cikarmak lazim =D
Zaten uzun zamandır gittiğim doktorum var canım özele gidiyorum ona devam edicem ama aşılama tutmazsa ara vercem sonra baska hastaneye giderim..eşim de test yaptırdı canımYok be canım tamam zor ama ağrılı felan değil.
Naçizane tavsiyem madem bir sıkıntı yok aşılama denemeden önce kendine iyi bir doktor bul ve yumurta takibi yapılmasını iste. Çok daha kolay aşılamadanda pek bi farkı yok.
Bana hiç böyle birşey önermemişlerdi bizde de gebelik için sıkıntı yoktu. Sonraları başka bir doktorum söylemişti.
Eşinde sperm testi yaptırdı demi.
canim ben artik genele kendimle ilgili bilgi yazmamaya calisiyorum. Beni taniyormuscasina yazanlar oldu da, desifre mi ediyorum kendimi dedim =) ama senin ozel mesajlarin kapali. Oradan yazacaktim =)Şimdi calısıyor musun canım
Aman neyi zor ki?asilamadan tek farkı,kadının yumurtası toplanıyor bukadar..probleminiz nedir?Tüpten korkuyorum canım ya o süreç baya zormuş diyorlar dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?