Lisans mezunuyum ama evdeyim :/

En azından hamile kalabiliyosun canım bu yönden bak..ben daha bir tane tutturamadım

Aman neyi zor ki?asilamadan tek farkı,kadının yumurtası toplanıyor bukadar..probleminiz nedir?
Not:)kulaktan dolma herşeye inanma!
Anlatanlar vardı onları okudum canım işte yumurta toplama oluyormus onların döllenip yerlestirilmesi vs o süreç uzunmuş diyorlardı

Bende lisans mezunuyum evdeyim konu komsuya pek soz acmayi sevmem bir seneye yakindir gizliden tedavi goruyoruz bu ay cok kotu bir sonuc aldim dusuktu ama senelerdir evli olanlarla karsilasinca cok eziliyorum hatta bir tane hic egitim gormedigini bildigim bir komsum okuyorlar okuyorlar ne oluyor bak evdeler kocalari salmiyor dedi yanimda :) fakat benim derdim cok baska ailemizi buyutmek istiyoruz ama bu konuda yipratici bir tedavi surecimiz var iki haftadir kursa basladim hic olmazsa yorulmadan bazi seyleri kulak ardi etmeme destek oluyor neden her seyi aciklamak zorundayim bilmiyorum paylasmak istemiyorum . Sartlar ne gerektiriyorsa o sekilde davraniyorum sizde mutlaka en iyisini dusunmussunuzdur.

Canım tedavin nasıl gidiyor aşılama mı tüp bebek mi?
Ay boşver agzı olan konuşur yani ona ne ki ister calısırız ister evde otururuz biz de memnun değiliz ki bu durumdan..
Ben de bu ay aşılama yaptırıcam çalışamıyorum
Ne kursuna gidiyosun canım evdeyken neler yapıyosun

ben atansam bile altı yıl doğu köyüne gitmem mesela. ben de kolejde çalışıyorum ama işinde iyi olduğunu gösterirsen kolay kolay işten çıkartılmazsın. herşey atanmak değil neredeyse her yere başvurup çalışmak lazım. emin ol evde oturup stres yapacaksın o stresle çocukta olmaz.

Haklısın canım
Ben de öyle düşünüyorum da ama tedavi süresince doktor hastaneye cagırıcak bir de gebelik olusursa sıkıntı da yasayabilirim bunlar aklıma gelince nasıl işe başlıcam diyorum

Maddi bir sıkıntınız yoksa, önceliği çocuğa ver. Bir güzel hamile kal, yaş ilerledikçe zor oluyor. Birde bu bir fırsat olabilir. Daha sonra tekrar çalışırsın.

Ama eşim açıköğretime yazıldı
Ben de yazılmak istedim yok boşver dedi istediğim bölümlere..
Kpss kursuna gideyim diyorum memurluğa girerim diyorum evde hazırlan diyo evde ben ders çalışamıyorum ki
Sabahtan beri ağlıyorum
Tüm gün evde tekim yaptıgım hiçbişey yok yemek temizlikk
Kendimi kötü işe yaramaz hissediyorum kızlar

Evet
Oğlak bayanlarıyla iyidir ama hiç erkeklerini bilmiyorum bakalım nasıl olacağız
Eşim oğlak canım
Çok mantıkçıdır duygularını bastırır genelde öyle hareket eder
Her alanda başarıyı hedefler hırs yapar
Ve inatçıdır dediğim dediktir
Ben romantik duygusal evcimen duygulara daha cok önem veren biriyim eşim tersi

Ayni durumdayız yani 1 kez denedim kpss yi ama bölümümun kontenjanı parmakla sayılı hal böyle olunca 83 ten aşağı ınmiyor ve o kapasite de yok maalesef 1 yılda olacak is değil senelerce oturup çalışmam lazım sanırım .1 yıl da ücretli öğretmenlik yaptım ama harikaydı yani evime yakın yemek yol para derdi yok yarım gün gezmeye gider gibi aldığım üç beş kuruş ekstradan gelen para gibi hemde çalışmak prestij açısından da önemli benim için. Derken bebeğim oldu ben ağır bir ameliyat geçirdim sağlık problemlerim var ve suan öyle skldim ki 4 yıldır evdeyim çocuğa bakacak kimse yok aileler uzakta .is görüşmesine bile gidecek vakit yok çocuğu bırakıp. ..tam herseyden bunalıp nete baktığım da bu konu geldi önüme .daha apartmanda seviyesiz cuhela saçma sapan komşuların hal ve hareketleri ile ugrastigima değinmek bile istemiyorum

Asıl çocuktan sonra bişey yapamazsın ki.evde calisilmiyir maalesef. Gezmeye çık bence kafa dagit oyle

Ben evde hazırlandım canım hem çalıştım hem hazırlandım hem de yeni evliydim sen düşün. Sonuç 90 aldım ve İstanbul'a atandım, çok çok iyi bir kuruma..Evde hazırlanabilirsin yani

Yorumlari okumadim, daha once konusuldu mi bilmiyorum ama bence evde kalip kpss ye hazirlanmak daha mantikli. Ben olsam evde oturup tum gun bosken ders calisirdim. Hem de tedaviye rahatca gider gelirdim. Hic sayi az, puanlar yuksek demeyin. Sonucta o puanlari yapanlardan neyiniz eksik? Kafam da rahat olurdu hem simdi hem de ilerisi icin.

Ben evde hazırlandım canım hem çalıştım hem hazırlandım hem de yeni evliydim sen düşün. Sonuç 90 aldım ve İstanbul'a atandım, çok çok iyi bir kuruma..Evde hazırlanabilirsin yani
Ben evde çalışamıyorum canım kursa gitmem lazım bilmiyorum ki

Ben evde ders calısamıyorum canım odaklanamıyorum ki

Ayy tam benim istediğim gibi bir oğlum olacak demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…