- 21 Kasım 2017
- 30.127
- 131.533
- 598
yazarken unutmustum bak simdi hatırladım. sonuncu oldugum yarismalardan biriydiBiliyorum mütebbeli, hatta sen de yarışma için yapmıştın değil mi? Ben de severim.
yok yok kavrulmus koyma. ben koydum birkere hem koyu renkli oldu hem tadi bir garip oldu. yedik tabii ama sevmedik:)2 türlü tahin var birisi dha çok kavrulmuş ondan mı konuyor acaba
Ben Bursalıyım aslında, eskiden ben de çoğu şeyi yemezdim, yediğim de kuş kadar olurdu. Antep’e atanana kadar yaşamak için yiyordum. Şimdi yemek için yaşıyorum ahhsjsh.yazarken unutmustum bak simdi hatırladım. sonuncu oldugum yarismalardan biriydiama cook lezzetliydi
hatta ablama götürmüştük onlar cig sarimsak sevmiyormus. kimse yemeyince geri aldik biz yedik evde
Çok geleneksel yemekler yapıyorum böyle tarifleri denemek istiyorum. Teşekkürleryok yok kavrulmus koyma. ben koydum birkere hem koyu renkli oldu hem tadi bir garip oldu. yedik tabii ama sevmedik:)
Kız yok artık ciddi misin sen onu falan kötü olarak mı algılanıyorBana da yapmıştın ama ben takılıp cevap vermedim. Saçımı yıkayamıyorum dediğimde ben evi bile kırklıyorum yazmıştın
Ah antebin yemekleri bu sene bizim de gidip gezme fırsatımız oldu herhalde 2 kilo aldık 1 haftada en sevdiğim ise Beyran olduBen Bursalıyım aslında, eskiden ben de çoğu şeyi yemezdim, yediğim de kuş kadar olurdu. Antep’e atanana kadar yaşamak için yiyordum. Şimdi yemek için yaşıyorum ahhsjsh.
benim esim de oyleBen Bursalıyım aslında, eskiden ben de çoğu şeyi yemezdim, yediğim de kuş kadar olurdu. Antep’e atanana kadar yaşamak için yiyordum. Şimdi yemek için yaşıyorum ahhsjsh.
Biliyorum, Bursa’daki göçmen arkadaşlardan. Ajvar da benziyor ona. O da patlıcanlı. Muhammara benziyor ama kesinlikle aynı değil. Onu yapınca ekmeği fazla yiyorum diye artık yapmamaya başladım.lütenitsa sosu
Antep’in tencere yemekleri daha güzel bence kebaptan, bayramdan, lahmacundan. Benim ilk sıramda yuvarlama var.Ah antebin yemekleri bu sene bizim de gidip gezme fırsatımız oldu herhalde 2 kilo aldık 1 haftada en sevdiğim ise Beyran oldu
Yuvalamayı mersinde öğrenmiştim . Hatta ben nohut koyarımAntep’in tencere yemekleri daha güzel bence kebaptan, bayramdan, lahmacundan. Benim ilk sıramda yuvarlama var.
Nohut konuyor zaten, standardı o.Yuvalamayı mersinde öğrenmiştim . Hatta ben nohut koyarım
Yaa ben de kendim buldum sanıyordum asdfdaNohut konuyor zaten, standardı o.
ben de beyaz ekmegi kestim bazi degerlerim kötü çıkıncaBiliyorum, Bursa’daki göçmen arkadaşlardan. Ajvar da benziyor ona. O da patlıcanlı. Muhammara benziyor ama kesinlikle aynı değil. Onu yapınca ekmeği fazla yiyorum diye artık yapmamaya başladım.
yuvalamayi deprem zamani islahiyedeyken biri yapip hayrina dagitmisti. ustune naneli yagli soslaAntep’in tencere yemekleri daha güzel bence kebaptan, bayramdan, lahmacundan. Benim ilk sıramda yuvarlama var.
Benim buzlukta birkaç paket var. Annemler geldiğinde onlara yaparım diye tasarruflu kullanıyorum.ben de beyaz ekmegi kestim bazi degerlerim kötü çıkınca
asrin tandiri lavaarindan aliyorum ozellikle yulaf unlusu cok lezzetli.
Eki Görüntüle 3664420
onu da tavsiye edeyim beyaz ekmek yemek istemeyene :)
yuvalamayi deprem zamani islahiyedeyken biri yapip hayrina dagitmisti. ustune naneli yagli soslaEki Görüntüle 3664421
o kadaaarrrr lezzetliydi ki damagimdaki tadi degismesin diye ömrümce bir daha yemeyi düşünmüyorum:)
Bu durumunun karşıdan nasıl göründüğünü idrak edememen çok ilginç ya. Çok itici görünüyor tabii ki. Kendini kötü hisseden, çaresiz, yorgun annelerin yorumlarına ben şöyleyim böyleyim diye damlıyorsun. O kadını nasıl hissettirdiğinin asla bir önemi yok, yeter ki kendini öv.Kız yok artık ciddi misin sen onu falan kötü olarak mı algılanıyor
o niyetlerde olmadığım ıcın farkında olmamısımdır bunun idrak edememekle ilgisi yok yani . O kadar çirkin duygularım olmadıBu durumunun karşıdan nasıl göründüğünü idrak edememen çok ilginç ya. Çok itici görünüyor tabii ki. Kendini kötü hisseden, çaresiz, yorgun annelerin yorumlarına ben şöyleyim böyleyim diye damlıyorsun. O kadını nasıl hissettirdiğinin asla bir önemi yok, yeter ki kendini öv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?