- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.221
ahhh biliyon tadlum sarjim yuzde 16 dustu mecbur gidecem senin sohbetini seviyom kiz :)Cigerinizi biliyorum sizin.
ahhh biliyon tadlum sarjim yuzde 16 dustu mecbur gidecem senin sohbetini seviyom kiz :)
ananas cayiAyran
Ayran detoxu
Ayran Hawaii de
Ayran markete giderken
Limonlu ayran
Sodali limonlu ayran.
Hepsini toplasan bir mocha etmez.ananas cayi
yesil cayli vs ler
yok o bu su :)
birde benim ordan burdan buldularim puhahagss
1 kilosu su su su sabah 66.9 gelicen
Ağzınız detoks suyu içsin emi sizin hadi inşallah... bol su içtim tuvalet sevdasına uyuyamıyorumSen 3 gibi zor yatarsin.
Carsamba gunu 66.9 sun.
Muzlu elmali smoothie tarzi yesil bir icecek vardi evde.
Yarim cay bardagi , uzerine maden suyu kattim ictim.
Ise yararsa hep yaparim.
20 dkk once gittim simdi tutuyom yazmak sevdasina pugahaaaAğzınız detoks suyu içsin emi sizin hadi inşallah... bol su içtim tuvalet sevdasına uyuyamıyorum
Gostermeseydin inanmayacaktik.sarj yuzde 15 dustu :)Eki Görüntüle 2244695
Bıgün altımıza yapacağız ben bazen üşeniyorum benim oğlan anne tuvaletim var deyince dayanamıyorum20 dkk once gittim simdi tutuyom yazmak sevdasina pugahaaa
puhahaa :) gitmek istemedigimin resmiydi o sapsikGostermeseydin inanmayacaktik.
Uleeennn dedim beni mi takip ediyor. Yeni bir sapigim filan mi oldu.
Ben son dk ya kadar bekliyorum.Ağzınız detoks suyu içsin emi sizin hadi inşallah... bol su içtim tuvalet sevdasına uyuyamıyorum
Biz de amma geveze ciktik.20 dkk once gittim simdi tutuyom yazmak sevdasina pugahaaa
Ben hala goruyorum sanirim sadece pro uyelere olan ozellik oldu simdi.Eskiden ben kimler var kimler yok görüyordum şimdi göremiyorum neden ki acaba
Yok ya yattım tavanı izliyorum tuvalet aralarındaMuttapa7555 hos geldin uyiyamadinmi :)
aaa evet kaldirilmismi yoksa bilmeden tiklamismiyizEskiden ben kimler var kimler yok görüyordum şimdi göremiyorum neden ki acaba
Bakalim gitmek istemedigini telefonun biliyor mu.puhahaa :) gitmek istemedigimin resmiydi o sapsik
Aaaaaa ama olmaz ki bu şimdi ayrımcılık çok saçma beğenmedimBen son dk ya kadar bekliyorum.
Biz de amma geveze ciktik.
Ben hala goruyorum sanirim sadece pro uyelere olan ozellik oldu simdi.
Katiliyorum.Aaaaaa ama olmaz ki bu şimdi ayrımcılık çok saçma beğenmedim((
Bizi beğenmiyiler mevhibe oysa ilmek ilmek mesajla dolduruyoruz sayfaları bdv ye yazsam cevap bulur muaaa evet kaldirilmismi yoksa bilmeden tiklamismiyiz
Kim var kim yok görüyorduk laf atıp muhabbete dahil ediyorduk ya tühKatiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?