- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.261
Millet wc ye bunu yazan tosun yazar.zaten wc ye gitmiyom kacirmim yine guldum :)
Soyleme kiz bu sefer. Kiymetini bilmiyor.o ananas yaradiginda benden yeni icatlar istersin dimi :))
Yani onunda etkisi var bu düşüncemde :)
Amannn gidin be cok ararsiniz beni.iyi geceler datlum bende kaciyorum sarj imdat beni doyur diyor
Sen yine fesatlık peşindesin dimiMillet wc ye bunu yazan tosun yazar.
Sen puhahanin elli tonu yaz altina ALL _StaR was here yaz .
Soyleme kiz bu sefer. Kiymetini bilmiyor.
Biz en azindan dusunuyoruz . Bir de baskasinin akliyla dusunenler var.
ALL StaR markasini butun dunyaya duyuracagim. Wc lerle baslamak akillica.Sen yine fesatlık peşindesin dimi
Ben de öyle uyanıverdim anlamadım neden gün içinde çok işim varAncak bir saat yatabildim.
Artik yatabilecegimi sanmiyorum.
5 saat sonra okula gidecegim.
Bugun uyku getiren bir cay alacagim.
Gune yulaf ezmesiyle basladim.
En çok gidilen yerALL StaR markasini butun dunyaya duyuracagim. Wc lerle baslamak akillica.
Aksamki mekanimiz.Ben de öyle uyanıverdim anlamadım neden gün içinde çok işim vargündüz uğrayamam ama akşam yine burdayım kesin
Ben zannetmiyorum gidişi biraz mecburi olmuştu şartlar değişmediyse zor yaniAksamki mekanimiz.Muzikli mekan mi yapsak artik.
Bir kac gundur pg . aklima geliyor. Belki gelir diyorum.
Yatamayus ergenous kk ye dalayaus sendromuna yakalandik.Ben zannetmiyorum gidişi biraz mecburi olmuştu şartlar değişmediyse zor yani
Bari icimizden biri uyusun kendini kurtarsin.Sesim kesilirse bilki uyuyup kaldım ve telefon suratıma yapıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?