- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Cok sinir bozucu bir durum bence kendi kafasina gore davranmis kocasıSiz istemediğiniz halde lojmana başvurmuş yani.
Hiç mi düşünmüyor sizin sağlığınızı?
Resmen emrivaki.Cok sinir bozucu bir durum bence kendi kafasina gore davranmis kocası
Esimin uzulmesi zerre kadar umrumda degil o ayri bir konu benim tek derdim bebegim. Insallah dediginiz gibidir cok kafama takiyorum bir yandanda herkes lojmanda asagi yukari bu sartlarda yasiyor diye icimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok yinede beni kemiren dusunceleri silip atamiyorumBende memur çocuğuyum Türkiye’de gitmediğimiz yer kalmamıştır hep de lojmanlarda kaldık bazıları eskiydi pisti evet biz de küçücüktük ama ölmedik şükür gayet de sağlıklı yaşıyoruz. Bunun için huzursuzluk çıkarıp eşinizi üzmeye gerek yok diye düşünüyorum kendinize göre bi tamiratla yaşayabilirsiniz gayet de takmayın o kadar..
Konusmak fayda etmiyorki. Girmeden once yerleri degistiririz diye karar almistik sonra bir suru huzursuzluk cikardi degistirmekten vazgecti. Kendi memleketine geldiginden beri cok paragoz ve cimri bir insan oldu. Annesi babasi sagolsunlar. Hayatimizi zehir ettiler akillari fikirleri para para para. Ogullarinida bir guzel islediler bes kurus masraf olmasin diye surunmeye bile razilar.Ben lojmani bilmem de,esiniz emniyet mensubuymus yani maddi durumunuz kötü degildir herhalde diye düşünüyorum neden böyle cimrilik yapıyor?
Benim arkadaşın kocasi da ayni böyle
Ama ickiye arkadaşlarıyla aleme gelince para ver nedense
Uf ya sinir oldum
Bence ısrar edin yaptırsın. Yazdiklarinizda haklısınız
Hatta bizde taşınıyoruz kira 1350 tl bana cok degil mi ev alaydın bari dedi esi emniyet mensubu olan arkadaşım
Uzum uzume baka baka kararmış.
Bend3 evi napayim dedim.kredi isleri bana ters.
Bence kesinlikle esinizle konuşun ev anladıgım kadarıyla dökülüyor
Masraflari ben ustlenirim dememe ragmen inat etti gerek yok diye. Hic bir sekilde laf anlatilmaz o adama.Keşke tadilat yaptırmadan oturduğunuz evden çıkmasaydınız. Evet kiralar bu kadar yüksekken lojman büyük bir avantaj ama insanın içine sinen bir evde oturması da önemli. İnsanın içine sinen, içinde huzur bulduğu, ferah bir evde oturması gibisi yok. İstediğiniz tadilatı yaptırması için ısrar edin. Çalışıyorsanız masrafları siz üstlenin.
Yaziklar olsun tek kelimeyle,koskoca adam olmus hala anasinin babasinin sozune mi bakıyorlarEsimin uzulmesi zerre kadar umrumda degil o ayri bir konu benim tek derdim bebegim. Insallah dediginiz gibidir cok kafama takiyorum bir yandanda herkes lojmanda asagi yukari bu sartlarda yasiyor diye icimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok yinede beni kemiren dusunceleri silip atamiyorum
Konusmak fayda etmiyorki. Girmeden once yerleri degistiririz diye karar almistik sonra bir suru huzursuzluk cikardi degistirmekten vazgecti. Kendi memleketine geldiginden beri cok paragoz ve cimri bir insan oldu. Annesi babasi sagolsunlar. Hayatimizi zehir ettiler akillari fikirleri para para para. Ogullarinida bir guzel islediler bes kurus masraf olmasin diye surunmeye bile razilar.
Fikirleriniz icin tesekkuler degerlendirecegim.Kendin yap projeleri var. Mesala multisurface ile her seyi boyayabiliyorsun. Su bazli boya. Sök at musambayi yerleri biya cila gec tek basina. Benim konularimdan bakabilirsin . Ev Cok eski degil ama kendi basima yenileme yapiyorum.
Kapılari da boyuyup cila cekerek mikrop ve yagli boya telasindan kurtulabilirsin. Multi surface 500 ml boya 27 tl felan butun kapilara yeter.
Duvarlari da biya al kendin boya. Oldugu kadar olsun.
Rutubet yok cok sukur yasadigimiz il nemli bir bolge degil. Iradesiz iste bu huyunu bilseydim asla evlenmezdim onunla buraya gelmeden once cok anlayisli bir insandi uc bes kurusa tenezzul etmezdi ama simdi cok degisti. Ben yurt disinda dogdum buyudum cok farkli bir ortamdan geldim onun icin herseyi geride biraktim adam zannettim ama insan yaniliyormus iste. Keske zamanu geriye alabilse insan.Yaziklar olsun tek kelimeyle,koskoca adam olmus hala anasinin babasinin sozune mi bakıyorlar
Hem cocugunuz var artık ellerini ogullarinin üstünden cekseler iyi olcak ne hainler ya
Esin de az degil ama hemen değişmiş cimrilesmis saglam bi kavgayi hak ediyor bence cocuga da yazik gunah hadi sen idare ettin bebek napcak uf ya
Peki rutubet falan varmi evde o da cok tehlikeli kaçıncı kat
Zaten olumlu yonlerinden olmasa lojmana gitmeyi kabul etmezdim. Orda kendime yeni bir cevre edinmek istiyorum. Gitmeyi kabul etmemdeki en buyuk sebep bu. Daha onceki evimizde memur cevresinden cok aile akraba cevresi on plandaydi esim icin varsa yoksa kendi akrabalari kendi anne babasi kendi arkadas cevresi. Aile kavramini tamamen unutmustu neredeyse. Cahil insanlarla hasir nesir olmaktansa lojman ortami daha iyi olur diye dusundum bende ama tadilat yaparak girmeyi dusunmustum.Ben de lojmandayım.90 doğumluyum lojman 93 yapımı.Eksik gedik ille oluyor.
Arkadaşım mutfak dolaplarını boyadı.Yere de mineflo yaptı sağlık açısından nasıl bilmiyorum.
Aslında lojmanın güzel yönleri de var.Çocuk parkı,komşuluk,güvenlik
Esimin uzulmesi zerre kadar umrumda degil o ayri bir konu benim tek derdim bebegim. Insallah dediginiz gibidir cok kafama takiyorum bir yandanda herkes lojmanda asagi yukari bu sartlarda yasiyor diye icimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok yinede beni kemiren dusunceleri silip atamiyorum
Konusmak fayda etmiyorki. Girmeden once yerleri degistiririz diye karar almistik sonra bir suru huzursuzluk cikardi degistirmekten vazgecti. Kendi memleketine geldiginden beri cok paragoz ve cimri bir insan oldu. Annesi babasi sagolsunlar. Hayatimizi zehir ettiler akillari fikirleri para para para. Ogullarinida bir guzel islediler bes kurus masraf olmasin diye surunmeye bile razilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?