Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal paris feria wild ombre

benim de ilk kızıllık olmuştu ama yıkadıkça geçti

ilk kızıllık vardı çok pişman oldum boyadım diye ama yıkadıkça aktı kızıllığı.ne zaman boyadın bilmiyorum ama yıkadıkça senınki de olabilir bence

ilk kızıllık vardı çok pişman oldum boyadım diye ama yıkadıkça aktı kızıllığı.ne zaman boyadın bilmiyorum ama yıkadıkça senınki de olabilir bence

Kizillik yaşamamak için bi kuaför şart yada küllü acik renkler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynıgünkargo.com da var ben sipariş verdim.18+5 tl kargo ücreti

eğer bu boyayı uyguladıktan sonra kızıllık-bakırlık olursa saçınızda, cila yapın. cila uygulaması forumda anlatılmıştı, arama kısmından bulabilirsiniz...

Arkadaslar adanada gratiste var ben yaptim ama sacim turuncuyla sari arasi bisi oldu sari olmadi napabilirim siz de bana yardim edin!!

hiç gerek yok kızlar uğraşmanıza.saçlarınızın üst kısımlarını ayırın tokalayın,altta kalan kısımların uçlarına yoğun krepe yapın saçınızın yarısına kadar gelsin,sonra hindistancevizi yağı sürün azıcık krepenin altta kalan kısımlarına,oryel sürün,aynı işlemi üstteki ayırdığınız saç uçlarına da yapın.

Kizlar bende acicilarla ombre yapmaya calistim ama uclari turuncumsu acik kahve oldu. Gecen gratis te ombre setini gorunce alayim dedim ama galiba en acik renk icin olan uc numarayi almisim sizce yapsam nasil olur. (Diplerim koyu kahve)

Uzun süredir ombreyi yapmak istiyorum ama hala kararsızım. Zaten ülkemize daha yeni geldi bu boya ama kuaförlere de güvenemiyorum. Şu Loreal Wild Ombreleri denemek isterim ama sonuçlardan biraz korkuyorum. Kullananlar daha çok fotoğraf yüklese) Ben internette araştırdım fiyatları da, biraz zor bulunuyor bu boyalar:
....
Şimdiki saç rengim boyalı kumral ama hafif kızılımsı bi renk, ombreler nasıl durur diye dusunuyorum.. Denenler varsa tavsiyelerinizi ya da deneyimlerinizi bekliyorum :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben boyadım bundan ve memnun kaldım 2 ay sonra üstüne daha açık tonu var onu kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…