LÖSEMİ...

Rabbım bizleri korktuklarimizla sınamasın inşAllah. Sonuçları güzel gelir Rabbım sifa versin. Gönlünüzü ferah tutun. Bu mübarek günlerde bol bol dua edin. Bende kısmet olursa namazlarımdan sonra kardeşinize dua edecem. Adı nedir?

girlinred senin yorumları severim cidden ama harbi bu ne alaka kızın bu konusunda sorulacak şey mi
İyi de kardeşi sağlıklıymış sorun yok okudum ön sayfaları. Senin gibi bilip bilmeden beğenmedim atanlar da bir zahmet baksalarmış ön sayfalara. Gereksiz işler. Konuyu hortlatan da ayrı gereksiz, 5 sene geçmiş açılalı

Diğer beğenmedim atanları bilemem ama kendim için soyliyim bu konunun üzerine ne alaka geldi cidden. Bende okudum sağlıklı olduğunu bu ayrı ama merak ediyorsan özelden mesaj atabilirsin veya başka bir konusuna yazarsın ne biliyim yersiz olmuş kardesinin lösemi şüphesi konusunda evlendin mi diye sorman.

Beş yılda bu konunun etkisinden kurtulmuşlardır herhalde, sorun bile yokmuş neticede. Konu sahibi buraya yazan biri değil, görünce aklıma geldi.

doktor önerebilirmisiniz

Doktorlara da ayrı öfkelendim nasil bir savsaklik anlamıyorum ayrica zaten kanser belirtilerinde yorgunluk vs var diye durmuştum inşallah değildir dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…