LÖSEMİ...

Gozunuzu seveyim her gun her gun acile gidiyorsunuz bir de doktoru elestirmissiniz kani bizim zorumuzla aldilar diye. Gece atesi cikarsa acile gider evet, ama ertesi gun hala kotuyse bir zahmet 18 yasin uzerindeyse dahiliyeden randevu alsin. Acil doktorlari size check up yapmak zorunda degil. Atesi dusurup eve yollar, poliklinige yonlendirir. Acilin mantigi budur zaten. Her gun acile mi gidilir ya

Mesajlarin hepsini okumadim ama sonuc iyiymis neyse ki cok sukur.

ÇOK BİLİYOSUN MAŞALLAH

Benim eşimin sırtında kocaman bi şişlik oldu ve bel kısmına kadar morarmıştı yani cilt altı kanaması olmştu.vücudunun diğer yerlerinde de morluklar var. Geceleri ateşleniyo sürekli kusuyo akdeniz ateşi hastalığı varmış ama diş etleri kanıyo lösemi belirtileri daha çok sanırım ama bana söylemediklerini düşünüyorum ailesiyle.dalak büyümesi ve böbrek yetmezliği de var. Trombosit eksikliği çıktı günlerce trombosit yüklediler vücuduna sizce de olablir mi

allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun üşüyen prenses. Umarım güzel çıkar sonuçları. Bizim bir akrabamizı da kanser diye korkutmuşlardi, bin tane tahlilden sonra sadece kitle olduğu anlaşilmişti. Umarım sizinki de öyle olur. Çok çok geçmiş olsun.
Üzüldüm senden böyle bir konu gördüğüme...

Yok değil konu sahibi yazmıştı virüs mü ne kapmış onunla savaştığı için vücut öyle çıkmış değerler lösemi değilmiş kardeşi çok şükür

Canım benim çok sağol ama lösemi değil çok şükür
1 hafta hastanede yattı tahliller sonuçlar falan
değerleri normale döndü şimdi iyi çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…