- 8 Temmuz 2017
- 400
- 341
- 33
- 31
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Amin inşallahÇok şükür, inanın çok sevindim, Allah böyle korkular yaşatmasın bir daha:)
Ohh çok şükür arkadaşım çok sevindim. Rabbim daimi şifa versin . Tekrar yasatmasin bu korkuları hiç birimizeCok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
Amin inşallahOhh çok şükür arkadaşım çok sevindim. Rabbim daimi şifa versin . Tekrar yasatmasin bu korkuları hiç birimize
merhaba bana dönüs yaparmısınız size özel mesaj yazamadım .Lenfosit değeri yüksek, plt değeri düşük çıkmış galiba? Değerleri tam olarak yazabilir misiniz?
Gozunuzu seveyim her gun her gun acile gidiyorsunuz bir de doktoru elestirmissiniz kani bizim zorumuzla aldilar diye. Gece atesi cikarsa acile gider evet, ama ertesi gun hala kotuyse bir zahmet 18 yasin uzerindeyse dahiliyeden randevu alsin. Acil doktorlari size check up yapmak zorunda degil. Atesi dusurup eve yollar, poliklinige yonlendirir. Acilin mantigi budur zaten. Her gun acile mi gidilir yakız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
ÇOK BİLİYOSUN MAŞALLAHGozunuzu seveyim her gun her gun acile gidiyorsunuz bir de doktoru elestirmissiniz kani bizim zorumuzla aldilar diye. Gece atesi cikarsa acile gider evet, ama ertesi gun hala kotuyse bir zahmet 18 yasin uzerindeyse dahiliyeden randevu alsin. Acil doktorlari size check up yapmak zorunda degil. Atesi dusurup eve yollar, poliklinige yonlendirir. Acilin mantigi budur zaten. Her gun acile mi gidilir ya
Valla cok mi bilemedim ama dogruyu biliyor. Biz milletce acilden inanilmaz bi potansiyel bekliyoruz. Hakli benceÇOK BİLİYOSUN MAŞALLAH
allah yardımcınız olsun.kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Yok değil konu sahibi yazmıştı virüs mü ne kapmış onunla savaştığı için vücut öyle çıkmış değerler lösemi değilmiş kardeşi çok şükürGeçmiş olsun üşüyen prenses. Umarım güzel çıkar sonuçları. Bizim bir akrabamizı da kanser diye korkutmuşlardi, bin tane tahlilden sonra sadece kitle olduğu anlaşilmişti. Umarım sizinki de öyle olur. Çok çok geçmiş olsun.
Üzüldüm senden böyle bir konu gördüğüme...
Canım benim çok sağol ama lösemi değil çok şükürGeçmiş olsun üşüyen prenses. Umarım güzel çıkar sonuçları. Bizim bir akrabamizı da kanser diye korkutmuşlardi, bin tane tahlilden sonra sadece kitle olduğu anlaşilmişti. Umarım sizinki de öyle olur. Çok çok geçmiş olsun.
Üzüldüm senden böyle bir konu gördüğüme...
Canım benim çok sağol ama lösemi değil çok şükür
1 hafta hastanede yattı tahliller sonuçlar falan
değerleri normale döndü şimdi iyi çok şükürr
Ne teşhisi kondu acaba teşekkürlerCanım benim çok sağol ama lösemi değil çok şükür
1 hafta hastanede yattı tahliller sonuçlar falan
değerleri normale döndü şimdi iyi çok şükürr
Ne alakaEvlendin mi konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?