LÖSEMİ...

Sonuçlar güzel çıktı biseyi yokmuş çok teşekkür ederim hepinize

Çok çok geçmiş olsun. Gözleriniz aydin. Darısı konuda bahsi geçen ebrar bebeğe inşallah.
Bizden de iyi haber bizden de burdaki doktorun korkuttugu gibi değilmiş. Sonuclsrininz öyle kötü değil beyaz küre önemli olandi oda gayet iyi dedi. Yinede tahlil yapalım dedi hiç bişey çıkmadı maşallah.

O kadar mutluyum ki konudaki bütün msjlari tek tek okudum. Hicbirinizi tanımıyorum nerelisinuz bilmiyorum ama hepinizi çok seviyorum. Iyi niyetleriniz yetti bize. Dualarinizi eksik etmediniz. Hepinizden Allah razı olsun. Konu sahibi arkadaşım kardeşin için de tekrar geçmiş olsun herşey yoluna girer artık bu kadar iyi haber aldık ya yeter

Aklim sizdeydi bugun. Gunduz zaten diger arkadasin guzel haberini almistim. Simdi de ebrara bakmak icin girdim. Cok sukur ikiniz icinde cok sevindim. Rabbim tum hastalara sifa versin.

Bizden de iyi haber bizden de burdaki doktorun korkuttugu gibi değilmiş. Sonuclsrininz öyle kötü değil beyaz küre önemli olandi oda gayet iyi dedi. Yinede tahlil yapalım dedi hiç bişey çıkmadı maşallah.
Çok şükür... maşallah :))

Canım çok sevindim iyi habere. Peki doktorlar trombosit düşüklüğünü neye bağladılar?
Enfeksiyon ya da mikrop vb. Birşey olduğunda vücut onla savaştığından trambositler düşebiliyor.Yeğenim itp hastası ordan biliyorum, bağışıklığı güçlenince mutlaka düzelir.

Canım çok sevindim iyi habere. Peki doktorlar trombosit düşüklüğünü neye bağladılar?
vücudunda bulaşıcı bir virüs varmış, bağışıklık sistemi çok düşükmüş
netrofil değeri 1 olmadan hastaneden çıkarmıyorlar tam net bir şey bilmiyorum ama hala hastanede yatıyor ve yatacak

Allah şifalar versin ve insallah tez düzelir değerleri de çıkar kardeşimiz hastahaneden.

Güçlü olun ve en kötüsü geçti şükür hastahanede doğru mudahale ile bu da geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…