- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Çok sukur içime doğdu vallaha diğer arkadaşın sonucu da temiz insallahCok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
Sonuçlar güzel çıktı biseyi yokmuş çok teşekkür ederim hepinizeİnşallah canım arkadaşım.. sıkıntılı bir süreç ama geçiyor. Senin çok güçlü olman lazım..
çocuk olması güçlüğü daha da arttırıyor ama sen annesin ya.. 2 kat daha güçlü kadın demeksin sen. Sağdan yıkılsan soldan ayağa kalkarsın
Göreyim seni...
Benim bu süreçte en büyük manevi desteğim dualar oldu. Hem konu sahibine hem bebemize okuyacağım...
Habersiz bırakma özelden yaz lütfen:)))
Bizden de iyi haber bizden de burdaki doktorun korkuttugu gibi değilmiş. Sonuclsrininz öyle kötü değil beyaz küre önemli olandi oda gayet iyi dedi. Yinede tahlil yapalım dedi hiç bişey çıkmadı maşallah.Çok çok geçmiş olsun. Gözleriniz aydin. Darısı konuda bahsi geçen ebrar bebeğe inşallah.
O kadar mutluyum ki konudaki bütün msjlari tek tek okudum. Hicbirinizi tanımıyorum nerelisinuz bilmiyorum ama hepinizi çok seviyorum. Iyi niyetleriniz yetti bize. Dualarinizi eksik etmediniz. Hepinizden Allah razı olsun. Konu sahibi arkadaşım kardeşin için de tekrar geçmiş olsun herşey yoluna girer artık bu kadar iyi haber aldık ya yeter
Amin inşallah. Allah dert verip derman aratmasin.Aklim sizdeydi bugun. Gunduz zaten diger arkadasin guzel haberini almistim. Simdi de ebrara bakmak icin girdim. Cok sukur ikiniz icinde cok sevindim. Rabbim tum hastalara sifa versin.
Çok şükür... maşallah :))Bizden de iyi haber bizden de burdaki doktorun korkuttugu gibi değilmiş. Sonuclsrininz öyle kötü değil beyaz küre önemli olandi oda gayet iyi dedi. Yinede tahlil yapalım dedi hiç bişey çıkmadı maşallah.
burda sonuçlardan sadece 1 tanesi var
Enfeksiyon ya da mikrop vb. Birşey olduğunda vücut onla savaştığından trambositler düşebiliyor.Yeğenim itp hastası ordan biliyorum, bağışıklığı güçlenince mutlaka düzelir.Canım çok sevindim iyi habere. Peki doktorlar trombosit düşüklüğünü neye bağladılar?
vücudunda bulaşıcı bir virüs varmış, bağışıklık sistemi çok düşükmüşCanım çok sevindim iyi habere. Peki doktorlar trombosit düşüklüğünü neye bağladılar?
inşallah hala hastanede yatıyorEnfeksiyon ya da mikrop vb. Birşey olduğunda vücut onla savaştığından trambositler düşebiliyor.Yeğenim itp hastası ordan biliyorum, bağışıklığı güçlenince mutlaka düzelir.
Gözünüz aydın, Allahım sağlık bekleyen herkese tez zamanda şifa versin. Çok zor sevdiklerimizin sağlığı ile imtihan edilmek.vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
Çok şükür, inanın çok sevindim, Allah böyle korkular yaşatmasın bir daha:)Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?