LÖSEMİ...

Gozunuz aydin. Allah bir daha yasatmasin. Hastalikta en kotu sey belirsizliktir. Losemi mi degil mi diye beklemek bilirim cok zor. Bende kanser atlattim ama kemoterapi vucuda agir geldi. Cok kotu oldum. Doktorum bana soylememis ama annemlere acaba tedavi losemiye mi cevirdi demis. Trombositlerim 3 ay yukselmedi kan hep bitik. Doktor kan aldi periferik yayma yapti. En sonunda kemik iligi biyopsisi yaptiki sormayin o cok zor biseydi hala sizlar. Sukur bisey cikmadi. Sonra trombosit kan yukseldi zaten. O yuzden onun psikolojisini anliyorum. Ama sukur bisey cikmamis

Konunuzu takip ediyordum, çok sevindim iyi haber almanıza. Rabbim Ebrar bebeğe de şifalar versin, herkese sağlık sıhhat versin.

ÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
ohhhh şükür
aman Allah çaresiz hastalık vermesin virüs geçer gider
çok sevindim.. gözünüz aydın :)

Gözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin ebrar bebek için de inş güzel haberler gelir

Gözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin ebrar bebek için de inş güzel haberler gelir
amin inşallah ama daha 4 gün yatacakmış diğer sonuçlar çıkmamış

kanda enfeksiyon orani fazla cikti sanirim viral birsey olabilir dedigine gore ??

dişlerine baktirin zamaninda bendede okadar yuksek degerler ciktiki losemi gozuyle bakiyorlardi artik disim apse yapip vucuda inanilmaz bir enfeksiyon yaymis tabi onu bulana kadar ne cektik

dişlerine baktirin zamaninda bendede okadar yuksek degerler ciktiki losemi gozuyle bakiyorlardi artik disim apse yapip vucuda inanilmaz bir enfeksiyon yaymis tabi onu bulana kadar ne cektik
ya hastaneden salmıyorlar kemik iliği çalışmıyormuş

burda sonuçlardan sadece 1 tanesi var

Eklentiler

• rptLaboratuvarSonucRaporu-1.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 379
Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey

Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
Gözünüzaydın çok sevindim Allah sağlıkla huzurla evladınızı büyütmeyi nasip etsin. 2.5 yaşında kızım var 2.bebeğimi bekliyorum bir anne için evladın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Allah şifa bekleyen tüm bebeklere şifa versin ailelerine gayret kuvvet versin.

Çok şükür size de geçmiş olsun. Iki güzel haberle günü muhteşem kapattık şükürler olsun.

Allahım tüm hastalara şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…