- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ohhhh şükürÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
amin inşallah ama daha 4 gün yatacakmış diğer sonuçlar çıkmamışGözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin ebrar bebek için de inş güzel haberler gelir
Tamam arkadaşım Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versinEbrar kızımın adı
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın :)vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
Çok sevindim geçmiş olsunÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
ya hastaneden salmıyorlar kemik iliği çalışmıyormuşdişlerine baktirin zamaninda bendede okadar yuksek degerler ciktiki losemi gozuyle bakiyorlardi artik disim apse yapip vucuda inanilmaz bir enfeksiyon yaymis tabi onu bulana kadar ne cektik
Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel biseyGözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin ebrar bebek için de inş güzel haberler gelir
Gözünüz aydın. Rabbim kimseye dermansız dert vermesinCok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
Gözünüzaydın çok sevindim Allah sağlıkla huzurla evladınızı büyütmeyi nasip etsin. 2.5 yaşında kızım var 2.bebeğimi bekliyorum bir anne için evladın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Allah şifa bekleyen tüm bebeklere şifa versin ailelerine gayret kuvvet versin.Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
Cok sukur bizden de iyi haber var. Temiz çıktı bugün sonuclarimiz. Hepinizden Allah razı olsun. Birilerinin bilmediği tanımadığı halde dua etmesi çok güzel bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?