Lulunun Diyet Günlüğü

allah bağışlasın senin bebeğini de... Verirsin canım kilolarını, zaten çok da bir şey kalmamış şurada...

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek,
krem peynir, salatalık,
1 yumurta,
5 siyah ve 5 yeşil zeytin..

1 saat sonra 1 sütlü nescafe
öğlene doğru 1 kase yoğurtlu baklagil çorbası

öğlen 13.00
8 kaşık mercimek yemeği,
1 tabak havuç salatası az yağlı, sirkeli

ara yarım bardak süt

akşam 18.00
8 kaşık mercimek yemeği,
1 kase yoğurtlu buğday çorbası,
1 tabak havuç salatası az yağlı, sirkeli

gece 2 tane mandalina

spor olarak 50 tane mekik, 30 dakika Leslie sansone, 2 mile

Son düzenleme:

canım emziren bir anneye göre gayet menün iyi en azından yumurtaları azaltmışsın
menünü beğendimbu yoğurtlu buğday çorbasınıda çok severim onu yediğin içinmi ekmek yemedin

canım emziren bir anneye göre gayet menün iyi en azından yumurtaları azaltmışsın
menünü beğendimbu yoğurtlu buğday çorbasınıda çok severim onu yediğin içinmi ekmek yemedin

ihtiyaç hissetmedim canım... yoğurtlu çorba bayağı tok tutuyor...ama kesinlikle yalnız olmaz... yanında bir şeyler yemek lazım...o başta bahsettiğim çorba diyeti de böylece çöpe gitti benim gözümde..

bugünkü liste

sabah
1 bardak süt, 2 haşl. yumurta, krempeynir, 5 siyah, 5 yeşil zeytin, 2 dilim ekmek, erik marmelatı, havuç

ara 1 nescafe

öğlen
1 kase yoğurtlu çorba, 5 kaşık mercimek yemeği 3 küçük köfte,

ara 1 meyve
5 dilim patates kızartması (

akşam
2 köfte,
yoğurt,
2 kase ıspanaklı buğday çorbası.

akşam çorbayı biraz fazla içtim, sanırım...

30 dakika leslie 2 mile
50 mekik..

evet bu sabah itibariyle tartıda 83.9 u da görmüş bulunmaktayım... :)) Maşallah...

Başlangıç 11.11.2011
Başlangıç kilo 86.6
bugünkü tarih 24.11.2011
bugünkü kilo 83.9

23.11.2011 listem

sabah, 1 haşl. yumurta, beyaz peynir, 6 siyah, 3 yeşil zeytin, erik marmelatı, 2 salatalık, 2 dilim tahıllı ekmek.

saat 10.00 1 avuç kuru üzüm

saat 11.30 1 elma

13.00 1 tavuk budu derisiz haşlama, 1 kase yoğurtlu çorba, 1 dilim karışık tahıllı ekmek

15.30 yarım muz

18.00 1 tabak etli taze fasülye yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tabak sirkeli az z.yağlı havuç salatası

19.30 2 tane mandalina

30 dakika 2 mile yürüyüş
60 tane mekik
not: hiç zorlanmadım listeyi yaparken..

24.11.2011 listem

sabah 2 dilim ekmek, krem peynir, havuç salatası, 1 haşl. yumurta,
10.00 1 avuç kuru üzüm
11.00 1 yarım muz
12.00 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
13.00 1 tabak etli taze fasülye, 1 dilim ekmek
16.00 1 nescafe şade şekerli
18.30 2 tane kefal balığı tavada, 1 dilim ekmek, 1 tabak salata az yağlı sirkeli,
20.00 1 elma
21.00 1 kase patlamış mısır

spor olarak
(50 dakika) 4 fast mile leslie sansone + 60 mekik

3 kiloya yakın vermişsin çok iyi emzirdiğin için çabuk gider zaten yertkiş dengeli beslen suyunu ihmal etme

Öncelikle hoşgeldin aramıza. Baştan sona bir çırpıda okudum günlüğünü.

İlk günkü menün hakikaten çok eleştirilecek cinstendi. :)

Ama sonrakilerde belirgin bir düzelme var. Sanki bana daha bilinçlenmişsin gibi geldi.

Bebeğini de Allah bağışlasın canım. :) Çok sıkı bir diyet uygulamana gerek yok tabi. Sütünü ve suyunu ihmal etme. Tatlı gibi zararlı şeyleri yeme, onun yerine meyva ye.

Bundan sonra ben de seni takip ediyor olacağım! Yemeğe başlarken önce bizleri düşün, ondan sonra başla!

Teşekkür ederim canım. Hoşbulduk. Hemen söyliyim, ilk günkü menüm benim günlüğümün ilk menüsü, diyete ben daha önce başladım. kasımın 11 inde. Yani normal menülerim öyle değildi. Diyetkonusunda bayağı bilinçliyim canım, kaç senedir yapa yapa artık. Ama insan burada çok motive oluyor. Canım o kadar sıkkın ki bu halde bile diyete devam etmeyi düşünüyorum yani... Neyse benim sorunum aslında diyete devam edememek, devamını getirememekti şimdiye kadar, biraz fazla kaçırsam diyeti tam bozuyordum. Neyse bundan sonra böyle olmayacak...

Yemeğe başlarken sizi düşünücem, takip edin anacımm... :)

Dün yaptığım sporlardan mı olsa gerek, çok acıktım biraz da fazla yedim...

sabah.
2.5 t.k. erik marmelatı, 5 yeşil zeytin, 2 dilim ekmek, 1 yumurta, krem peynir
10,00. 1 avuç kuru üzüm, 2 tane tamdabu bisküvi
12.00 2 yumurta kıymalı, 3 dilim ekmek, 1 tbk. taze fasülye, 1 kase yoğurtlu çorba

14.30 1 elma
16.00 2 dilim ev keki
akşam 4 kşık pirinç p., havuç salatası, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, ...
gece 1 dilim kek..

55 dakika yürüyüş..

Son düzenleme:
dünkü listem

sabah, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 siyah zeytin

9.00 1 kase yoğurtlu buğday

11.00 1 sütlü nescafe

12.30 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

14.00 1 sütlü nescafe

17.30 1 tavuk budu derisiz tavuk suyuyla, 1 kase yoğurt

20.00 1 elma

23.00 1 bardak süt şekerli

2 mile yürüyüş, bol bol ev işi...

ağır bir grip geçirdiğim 3 günlük bir aradan sonra tekrar geri dönüş yaptım diyete bugün yavaş yavaş... yarından itibaren menülerimi yazıcam. gribin bedeli bana -1 kilo oldu. bu sabah itibariyle kilom 82.9..

sabah 3 tane peynirli çiğ börek, 1 yumurta, çay

öğlen 2 ufak ekler, 1 dilim kek, 2 tane kurabiye, 4 dilim ıspanaklı börek (misafirlerim vardı), çay...

ara 1 nescafe

akşam 1 tabak kerevizli kabak yemeği, 1 dilim ekmek...

diyet menüsü gibi olmamış, olsun devam menüsü, uzun zamandır gelmiyordum, hastalık bitti yola devam...

spor olarak leslie 2 mile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…