Lutden akil verin !!

Boşanin.. Çok ciddiyim bosanin, illa aldatılmak gerekmiyo boşanmak için.

Adam seni, bırak kadın olarak görmeyi insan olarak bile görmüyor. Sen onun için kaygan deliği olan bi nesnesin. Resmen sana seks köleliği yaptırıyor. Duygu yok, ilgi yok, şefkat yok. Sadece onemli olan onun ihtiyacı karşılansın. Bi de utanmadan 'boşalayim bırakcam' mı diyor hayvan. Geç arkadaşım o 'karısıyım her istediğini yapmak zorundayım' zırvalıklarını. Biz erkek egemen bi toplumda yaşıyoruz. Tüm toplumsal ahlaki değerlerimiz neredeyse onları mutlu etmek üzerine kurulmuş. Sen kendi aklina, mantığına bi danış bakalım. Bu adamla koşulsuz, şartsız her istediğinde, bazen zorla, işkence görerek birlikte olmak senin görevin olabilir mi ? Hangi din, hangi kanun, hangi kitap söyler bunu.. Senin kendini suclaman normal tabi. 20 yaşındasın. Hayatın boyunca komşu teyzelerden ' koca nasıl elde tutulur, koca nasıl mutlu edilir, başka kadınları gitmemesi için neler yapılır vs vs vs....) zirvaliklarini dinledin. Kadın olarak ezildin, sindirildin, değersizleştin.. Tek ulvi görevin bir koca bulmak ve onu elde tutmak olduğu benimsetildi. YOK ÖYLE Bİ DÜNYA. Kendine değer vereceksin. Evlilik karşılıklı fedakarlık ister. Sen eşine hürmet ediyosan, saygı gösteriyosan o da aynısını yapmak ZORUNDA. Seks hiç bir cinsiyetin görevi değil. Kadın seks ihtiyacı giderilsin diye yaratılmadi. Seks sadece erkeklerin hakkı, ihtiyacı olan bisey de değil.. sevişmek istemiyorsan sevismezsin. Haa ama niye böyle güzel bi duygudan mahrum kalasin, git doktora tedavi ol, 'seninde rizan olduğu zamanlarda seviş'. Belki de anorgazmi gibi bi sorunun var. Gerçi böyle bi adamla sevişmek kime zevk verir ki ! Lütfen kendine değer ver, LÜTFEN...
Zaman ayırıp okuduğunuz yazdığnz için çok tesekur ediyorm bunları duydukça kendime guenim geliyor aslında benim böyle sozlere ihtiyacım varmış

Herkesin tercihine saygı duymak lazım evet,ilişkide arada sırada farklılık yaratmak da lazım eyvallah ama anal bana çok mide bulandırıcı geliyor yahu !
Sizin de isteğinizle olsa böyle bir yorum yapmazdım ama hem siz istemiyorsunuz canınız yanıyor hem de adam pervasız.
Çok itici çok irite edici.

Şimdiye kadar burda açılan konularda direkt boşan diye yazan insanlara o kadar kızardım ki elbet başka bi yolu vardır hemen kestirip atilmamali die düşünürdüm ama şimdi sana diyorum ki:
BOŞAN. Arkana bile bakmadan git o adamdan. Kucucuksun yaşayacak daha güzel günlerin var. Bunları yaşayıp üstesinden gelebildigine göre sen çok güçlü bi kadınsın.
Lütfen kendi gücünün farkına var ve o adamı hayatından defet. Lütfen. Lütfen. Lütfen.
Defedicem kesinlikle

İnsan sevişirkende insandır
Zevk alcaz diye insan onurunu zedeleyecek seyler yapmayi marifet sanmayin sananlardan da uzak durun
Kimsenin kıçını parmaklama
Ayrıl git insanca yaşa

Baslikta yanlislikla mi yazilmis ne
cok manidar olmus
Aklıma o başlık geldi direk konuya geçmek istedim

ben zorla anal ilişkiye giren, bunu her gün yapan, kabul etmeyince kalkıp oğlumla yatacağım diyen adamın oğlumla yatmasına izin vermezdim. babası da olsa adam tecavüzcü sapık!!!

Adam çok sapık içim kötü oldu okurken

Bu konu bir bana mı inandırıcı gelmedi?
Yasın 20 bile olsa, anne olmuş, babası destekçi hatta annesi bile kocasıyla istemediklerini yapma diye yatak mevzusunu konuşabilen bir kadın bunun tecavüz olduğunu nasıl bilmez? Anlamadım gitti.
Tecavüz olduğunu biliyorum sadece ben mi fazla abaetiyorum aslında olabilecek seyler mi size sormak istedim malum daha önce eğlenmedim bilmiyorum

Peki aşk evliliği miydi?
Yani senin uzerine titredigi dönemler oldu mu hiç?
Hep mi böyle hanzoydu?
Söylenecek her şey söylenmiş zaten.
Kendine değer ver.
Ve gözün oğlunun üzerinde olsun.
Kötü bir devirdeyiz malesef.

Adam çok sapık içim kötü oldu okurken

Hic sorma, konu gercek olmasin istedim sadece :( adam agir sapik, hic dokunmadan camasiri indirip anal iliskiye girmeye calisiyor reddedilince gidip oglumla yatacagim diyor, daha bikac ay once boyle bir haber okumustum, bogazima bir yumruk oturdu...

Peki aşk evliliği miydi?
Yani senin uzerine titredigi dönemler oldu mu hiç?
Hep mi böyle hanzoydu?
Söylenecek her şey söylenmiş zaten.
Kendine değer ver.
Ve gözün oğlunun üzerinde olsun.
Kötü bir devirdeyiz malesef.
Aşk evliliği olduğunu zannetmisim asuan oturup düşününce evet ilk zamanlar iyiydi sonradan böyle oldu

Selam kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum eşim cinsel ilişkiyi her istediğinde istemesemde yapmaya çalışıyorum canım yanıyor ona rağmen yapiuorm kırılmasın diye bazen istemesemde zorla yapıyor bunaldm artık yaa az önce bişey oldu işten geldi içkili iste miydi degil miydi onuda anladm yatağa girdi oyununa baktı direk iç csmasirimi çıkartmaya kalktı benimde orası kasidigim için yara oldu acıyor aciyor dedim su an yapmasak olurmu döndü arkasını mırıldanmaya başladı hep bi bahane ya açıyor ya duş almadın dedi .kalktı yataktan oğlumla yatcam dedi gitti bende oturdum sinirden agliyorm suan her seferinde o istiyor diye yapmak zorundamiyim ilgi yok bişey yok direk o ise başlıyor canım acıyor bende istemiyorum yaa bunaldim artık yaa bide istemediğim halde sürekli arkadan yapmaya çalışıyor istemiyorum desem de hala devam ediyor bosalayim birakcam diyor sıkıldım artık bu durumdan ne ilgi var ne güzel bi söz var hiç bişi yok :KK43:(
Bos ver kuserse kussun öküz

Hayatı bir kez daha yaşama şansımız yok. Dünyaya bir daha gelmeyecegiz. Gençsin hayatının en güzel yıllarını yaşaman gerektiği zamanları böyle yaşama. Cesaretsiz olmak için zerre kadar sebep yok. Millet ne derse desin millet seni mutlu etmiyor. Çocuguna daha güzel örnekler yaşatmak daha huzurlu bir ortam saglamak için her şeyden önce kendin için dik dur güçlü ol. İnsan hiçkimseye kendini sevdirmek için kendinden farklı davranmamalı. Severse sever sevmezse sevmez sen neden zorluyosun kendini kırılmasın diye istemediklerini yapıyorsun ki? Bi daha mı geleceksin dünyaya bir daha mı geleceksin bu yaşına? İnsan gibi yaşamak için, cinselliği de insan gibi yaşamak için ayrıl. Ya oku ya da iş ara kendini geliştir elinden ne iyi geliyor neye ilgin var kendine yönel. Kimseye boyun egme. Kendine değer ver.

Tecavüz olduğunu biliyorum sadece ben mi fazla abaetiyorum aslında olabilecek seyler mi size sormak istedim malum daha önce eğlenmedim bilmiyorum

Bunlar hiçbir sebeple olağan karşılanabilecek şeyler değil.
Bunun adı tecavüz,iğrençlik,aşağılama artık ne denirse.
Eşiniz olacak insanımsı sizi resmen köle gibi görüyor,ayrıca sapık.
Yarın öbür gün daha sapıkça emelleri için sizi kullanmayacağı ne malum ??
Başka erkeklerle yatmanız için zorlamayacağı ya da daha burada sayamayacağım ama pek çok insanın tahmin edebileceği sapkınlıklara alet etmeyeceği ?
Kaçın bu adamdan ya,arkanıza bakmadan kaçın gidişiniz çok hayırlı durmuyor çünkü.

Back
X