Lutden akil verin !!

Oglum babasız büyüsün istemedim sadece babasına çok düşkün akşama kadar baba baaba der durur kiyamiyorm ama bende zor durumdayım :KK43:

vallahi ben olsam çocukla da pek yalnız bırakmazdım. ne olur ne olmaz. siz eşiniz olduğu için konduramıyorsunuz ama bu zamanda her şey olabiliyor. kaldı ki ortada böyle bir düşkünlük var.

Anal iliski ve tecavuz ciddi bir bosanma sebebidir. Bosanin demiyorum tabikide sizin fikrinizdir ama bence bu yonuyle esinizle bir konussaniz?

Belki fayda eder.
Konuştum efendim konuştum düzeltiyor kendini duzeltmiyir değil en fazla 2hafta snra gene aynı

Malesef Adam sapık.net.
İnternet geçmişini falan takip et kimbilir nette neler izliyordur da sende uygulama isteği uyanıyordur.
Çocuğun babasını gene görür, ömrün boyunca tecavüze uğramayı göze alacak kadar büyük bir fedakarlık yapma. Zaman geçecek Çocuk büyüyecek, kendi hayatına gidecek. Sen anne olarak üzerine düşeni elbette yap fazlasını yap. Ama hayatın boyunca tecavüze uğrama. Çocuğun da eminim aklı erdiğinde böyle bir fedakarlığı yapmış olmanı dilemezdi. Hiçbir şey için.

Gay ise suphelenmezmiydim tavırlarından falan o zaman benimle de olmak istemezdiki

Gay demeyelim de bisexuel diyelim.
Her iki cinsle de ilişki yaşayabilirler.
Ve fark edilmesi çok çok zordur.
Büyük çoğunluğu evli ve çocukludur zaten.
Tercihi ne yönde olursa olsun bu hayvanlık yapması için kılıf değil tabii ki.

Malesef Adam sapık.net.
İnternet geçmişini falan takip et kimbilir nette neler izliyordur da sende uygulama isteği uyanıyordur.
Çocuğun babasını gene görür, ömrün boyunca tecavüze uğramayı göze alacak kadar büyük bir fedakarlık yapma. Zaman geçecek Çocuk büyüyecek, kendi hayatına gidecek. Sen anne olarak üzerine düşeni elbette yap fazlasını yap. Ama hayatın boyunca tecavüze uğrama. Çocuğun da eminim aklı erdiğinde böyle bir fedakarlığı yapmış olmanı dilemezdi. Hiçbir şey için.
Öyle güzel düşüncelerinizi dile getirdiniz ki aglattiniz beni su an :( gerçekten çocuğum için bile cekmiyeyim mi yani :(

Adam gay degil adam sapik. Sabah sabah sinirlerimi bozdu. Zorla iliskiye giriyor ve visneli turtam sen de cocugunu dusunuyorsun. Bu adam ne kadar saglikli bi baba olabilir. Bu adamla gecirdiginiz her saat sana ve ogluna travma olarak geri donuyor.

Umarim bu konu gercek degildir.

Ailesi arkasinda olup sahip cikan ama tecavuzu cocugu icin kabul eden anne benim akil sinirlarimi zorluyor.

Gay demeyelim de bisexuel diyelim.
Her iki cinsle de ilişki yaşayabilirler.
Ve fark edilmesi çok çok zordur.
Büyük çoğunluğu evli ve çocukludur zaten.
Tercihi ne yönde olursa olsun bu hayvanlık yapması için kılıf değil tabii ki.
Kesinlikle kılıf olamaz

kendini parmaklatma mevzularından sonra ben de adamın cinsel eğiliminin farklı olduğunu düşündüm. sonuçta bu eğilimdeki kişiler de evlenebiliyor. anlamamış olmanız normal.

Adam gay degil adam sapik. Sabah sabah sinirlerimi bozdu. Zorla iliskiye giriyor ve visneli turtam sen de cocugunu dusunuyorsun. Bu adam ne kadar saglikli bi baba olabilir. Bu adamla gecirdiginiz her saat sana ve ogluna travma olarak geri donuyor.
Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricinde

Back
X