- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricinde
Iyi bi sapik diyorsun yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricinde
Çok iğrenç bir durum biseksüel ise modem bulandı su an karşımda oturuyor igrendim yaakendini parmaklatma mevzularından sonra ben de adamın cinsel eğiliminin farklı olduğunu düşündüm. sonuçta bu eğilimdeki kişiler de evlenebiliyor. anlamamış olmanız normal.
Çok iğrenç bir durum biseksüel ise modem bulandı su an karşımda oturuyor igrendim yaa![]()
Evet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acabaVisne sen 2015 temmuz anneleri topigindeydin degil mi? Eger oysa konu fake degil kizlar.
Sana cidden uzuldum. Uzgunum ama kocan seni sevmiyo. Yani camasirini indirip direk sekse baslamasi bile igrencken, birde anal diyorsun. Anal seks zaten haram. Bunu gectim istemiyorum diyosun. Zorla yapiyo. Orasi vajina gibi degilki. Agladigin halde yapiyomus. Niye cekiyosun sen bunu?
Baban bile anlamis ayril demis. Daha neyi dusunuyosun?
Çekmeyin. Çok üzüldüm gerçekten. Yazdıklarınızı okuyan birçok kadının içi sızladı eminim.Öyle güzel düşüncelerinizi dile getirdiniz ki aglattiniz beni su angerçekten çocuğum için bile cekmiyeyim mi yani
![]()
Uzaklaş bu adamdan okuduklarıma inanmak istemiyorum sinirlerin zıpladıEvet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acaba
Çok iğrenç bir durum biseksüel ise modem bulandı su an karşımda oturuyor igrendim yaa![]()
Yanlış anlamayın ama durumdan memnun olan o. Neden boşansınEvet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acaba
Evet kuzum temmuz annelerindeydim ben sevmiyorsa neden ayrılmıyor beni çekiyor onuda anlamadım ayrılsn ozaman odami oğlunu düşünüyor acaba
Annenize mi konuşturdunuz ohaKonuştuk hatta anneme bile konusturdum anal istemiyorum diye defalarca dedim hep bidaha yapmiycam diyor zorla yapıyor buna meraklandim diyor habire![]()
Eğer anal yaparsan ile de tuvaletini tutamam dedim çok sık yapmayız diyo ama iş o noktaya geldgi zaman yapıyorAnal yapma olayini okudugumda sok oldum senin sgligin soz konusu asla izin verme.anal iliskinin zararlari var belki seni dusunmez ama bari ona olacak zararlari soyle once onun icin ikna et.zaten normal iliski bile olsa zorla yapmasi cok kotu.ama anal iliski durumunu hallet once bence.ondan vazgecmeli.annene soylemeseydin keske ya kadin nasil uzulur.esine soyleyince esin annene yansitmandan hic mi utanmadi inanamiyorum ya
Allah razı olsunbıanda hırsımdan gözlerim doldu ben böle olduysam senı düşünemıyorum ben kendımı örnek vereyım ben olsam bıraak aynı evde kalmayı yüzüne bakamam ne bileyim oturup aynı masada yemek yiyemem yapmam yani diyecek söz yok ayrılmayıda göze alamıyorsun allah yar ve yardımcın olsun.