- Konu Sahibi Cilekli Turtam
İstemiyorum dediğim zaman kusuyor bende sürekli istemediğim halde bile gönlü olsun diye yapiyorm![]()
küserse küssün ya olur mu oyle seyMüsade etmesemde zorla yapıyor
bildigin tecavuz edıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyorum dediğim zaman kusuyor bende sürekli istemediğim halde bile gönlü olsun diye yapiyorm![]()
küserse küssün ya olur mu oyle seyMüsade etmesemde zorla yapıyor
Agladigim halde bile devam eden bir adam var
Silkeliycem silkeliycem karar verdimadam değil o .. hayvan bile değil zira tecavüz eden hayvan yok..
peki senin kendine layık gördüğün hayat bu mu ? kendine layık gördüğün eş bu mu ?
silkele şu pisliği hayatından..
Bak ne güzel ailen arkanda.Bu tecavüzcü ayıdan kurtulman lazım.Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor
Konu içeriği eşiyle acıyor diye birlikte olmadığı için yataktan giden koca, anal, oral bahsediliyor.Mune bu konu cinsellik konusu mu ?
iki yazıp fikir almak rahatlamak yol yordam öğrenmek istemiş kadın..
belli ki cahil yaşadığının ne olduğundan bile haberi yok..
şimdi nasıl yazacak konusuna ?
Daha ne olsun konuda ayrıntıdan bol ne var cinsellikten başka bir şey yok.Mune bu konu cinsellik konusu mu ?
iki yazıp fikir almak rahatlamak yol yordam öğrenmek istemiş kadın..
belli ki cahil yaşadığının ne olduğundan bile haberi yok..
şimdi nasıl yazacak konusuna ?
Konu içeriği eşiyle acıyor diye birlikte olmadığı için yataktan giden koca, anal, oral bahsediliyor.
İçerik cinsellik, taşınmalıydı.
Bence de çok fazla detay var.Daha ne olsun konuda ayrıntıdan bol ne var cinsellikten başka bir şey yok.
alistirmissin adami. Nedemek bi Kere yapar gecer sanki cocuk bu Şeker veripte kandiriyorsunBen karisiyim diye her isteklerini karşılamak istedim meraktir bir kere yapar geçer dedim ama alıştı adam bu seferde kesinlikle suç bende katiliyorm size