Lutden akil verin !!

Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor
Bak ne güzel ailen arkanda.Bu tecavüzcü ayıdan kurtulman lazım.
Bu senin görevin falan değil bu Ada'm sana apaçık tecavüz ediyor.
Ne kadar acı çektiğini tahmin edebiliyorum.
Ayrıca bu kadar sık anal a devam ederse ilerde ciddi sıkıntılar çekersin tuvaletini tutamamak gibi mesela.
Kendini sağlığını düşün.Bu ayıya izin verme gitsin cehennemin dibine küserse küssün.
Ne demek direk iç çamaşırını çıkarmak.
İnsan bi öper sarılır ay sinirlerim bozuldu ayıoğlu ayı pislik.
Lütfen oğlunu da al git o evden kurtul o adamdan.

Ne demek ağladığın halde bırakmadı ?
Ay tüm sinirlerim tepemde şu an.
Ya kadınlar lütfen kendinize gelin.Sırf eve ekmek getiriyor iki lokma yiyoruz diye şöyle adamlara tahammül etmeyen allah aşkına .
Artık herkes çalışıyor bu devirde gidin ekmeğinizi kazanın şu pisliklere katlanmayın ya.
Umarım kendisine de böyle tevacüz ederler pis sapık.
Sen onun karısı mısın seks kölesi mi ?

Mune Mune bu konu cinsellik konusu mu ?

iki yazıp fikir almak rahatlamak yol yordam öğrenmek istemiş kadın..
belli ki cahil yaşadığının ne olduğundan bile haberi yok..
şimdi nasıl yazacak konusuna ?
Konu içeriği eşiyle acıyor diye birlikte olmadığı için yataktan giden koca, anal, oral bahsediliyor.
İçerik cinsellik, taşınmalıydı.

Konu içeriği eşiyle acıyor diye birlikte olmadığı için yataktan giden koca, anal, oral bahsediliyor.
İçerik cinsellik, taşınmalıydı.

kadının derdinin özü o olduğu için paylaşılmış kelimeleri fantezi içeriyormuş gibi yorumlanması benim aklıma yatmadı..

ancak kural buysa yapacak birşey yok..

Konu gerçekse,
Eş küsüyor diye çok ciddi sorunlara tahammül edilmez. Küssün yani, insan kocam küsecek diye bunlara göz yumar mı? Benim bir yakınım sürekli kavga gürültü etmesine rağmen hayati önemde konuları eşiyle konuşmuyor, sebep küsmesi!
Anlayamıyorum bu zihniyeti. Karşında bi köpek varsa, ayrılmayacaksan, eğit.
Ama bence ayrılman en hayırlısı. Arkanda böyle bir baba olması çok güzel ama böyle bir babanın seni 17 yaşında evlendirmesi de ayrı ironik.

Degisikmis. Hayvanca.. Boyle biriyle yasamaya korkardim heralde. Sende sevmiyorsun sanirim bu adami gerci bu okuzun neresini sevecen oda ayri. Ay kocana okuz dedim. Kirildimi?

Back
X