- 15 Kasım 2020
- 515
- 601
- 53
- 37
Makarna dememiş makara demiş yani dikiş ipi sarılı olan makara sanırım şayet doğru yazıldıysa.Cevaba gelince de ne var ki bunda gerçekten unutup çıktıysanız marketten bence daha dikkatli olun olsun bitsin.He ama hırsızlık yaptıysanız işin rengi değişir o da bizi ilgilendirmez bence.Bir de neden herşeyi eşinize anlatıyorsunuz bu mutlaka bilinmesi gereken bişey miymiş?Unutup cebinize makarna nasıl koydunuz
Teşekkür ederim insanlık hali işte insan böyle durumlar yaşadığında anlıyo bazı şeyleri eşimin değer yargıları ve bana olan güveni çok kırıcıElimde gezdirmeyeyim diye cebinize koymuşsunuz gayet normal bir durum
Eşiniz çok ayıp etmiş
Mağaza da ayrıca saçmalamış, gayet anlaşılır bir durum
Neyse geçmiş olsun
İnşlh bakalım nasıl aşıcaz bu durumuEşiniz daha anlayışlı olabilirdi ama o da eşinin hırsız muamelesi görmesinden rahatsız olmuştur. O nedenle dalgınlığınıza tepki gösteriyor diye tahmin ediyorum.
Biraz zaman geçince unutulur gider.
İnsanlık hali, sıkmayın canınızı.
Burada da olmuştu ya, bir kozmetik mağazasında. Bir ruj için genç bir kızı soyup aramışlardı yıllaaar önce. Anlamıyorum neyin kafası buElimde gezdirmeyeyim diye cebinize koymuşsunuz gayet normal bir durum
Eşiniz çok ayıp etmiş
Mağaza da ayrıca saçmalamış, gayet anlaşılır bir durum
Neyse geçmiş olsun
cebinize nasıl makarna poşetini sokup bi de orda unuttunuz? makarna paketi herhangi bir cebe girebilicek ya da öyle bir şey girse de unutulacak gibi değil kiBen bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Benimle konuşmuyorki tam olarak ne düşünüyor bilmiyorum yüzüme bile bakmıyorMaydonozu manav reyonundaki seffaf posete koydum. Taktim koluma. Kolumda cantam var, oglum da yanimda.
3 parca daha aldik ortalamasi 1 kg olan seyler. Maydonoz hafif tabi, unuttum kolumda
Esim duysa cok rahatsiz olur, neden daha dikkatli olmadin der ama kasitli yapmayacagimi bildigi icin asla küsme vs olmaz.
Diyecegim o ki, dalginliktir, olur.
Esinizin kasitli yaptiginizdan mi suphesi var ki?
Pardon da insan nasıl unutup cebine makara ya da makarna koyabilir?Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Geçen yıl bebek mağazasına gittim biberon ucu almaya. Kullandığım markanın iki çeşir ucu vardı hangisi falan düşündüm sonra birini ödedim diğerini de çantama koymusum eve gelince fark ettim. Şok oldum. Hemen mağazayı aradım fişe bakıp ama geç saat gitmiştim kapanmıs mağaza. Ertesi günü gidip geri verdim. İnsanlık hali olabiliyo böle şeyle
Evet küçük bir makaraDefalarca elimde ekmeği unutup çıktım marketten.
Hatta eşim de yanımda oluyordu çoğu zaman.
Olur öyle şeyler insanız sonuçta ama itham etmeleri kotu olmuş.
Şimdi biz markete bez torbalar la gidiyoruz ya eşim de marketten aldıklarımizi araba yerine torbaya koyalım kasada çıkartılım diyor ben yanlış anlaşılır diye korkuyorum.ne olur olmaz araba gezdiririm daha iyi.
Bir iki sefer öyle arabada başka aldıklarımizi da unuttuk gecirmedik.cok kötü hissediyorum.geri gidip ödüyoruz.
Ben sizin kasten yaptığınızı düşünmüyorum üzülmeyin ama dikkat etmekte fayda var.
Makara dediginiz dikiş ipi makarası değil mi küçük olanlar.
Bende anlam veremiyorum fazla bu tepkiEşiniz neyin tribini yaşıyor acaba? Deli midir nedir? Sanki market müdürü?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?