Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Unutup cebinize makarna nasıl koydunuz
Makarna dememiş makara demiş yani dikiş ipi sarılı olan makara sanırım şayet doğru yazıldıysa.Cevaba gelince de ne var ki bunda gerçekten unutup çıktıysanız marketten bence daha dikkatli olun olsun bitsin.He ama hırsızlık yaptıysanız işin rengi değişir o da bizi ilgilendirmez bence.Bir de neden herşeyi eşinize anlatıyorsunuz bu mutlaka bilinmesi gereken bişey miymiş?

Eşiniz daha anlayışlı olabilirdi ama o da eşinin hırsız muamelesi görmesinden rahatsız olmuştur. O nedenle dalgınlığınıza tepki gösteriyor diye tahmin ediyorum.
Biraz zaman geçince unutulur gider.
İnsanlık hali, sıkmayın canınızı.

Elimde gezdirmeyeyim diye cebinize koymuşsunuz gayet normal bir durum

Eşiniz çok ayıp etmiş

Mağaza da ayrıca saçmalamış, gayet anlaşılır bir durum

Neyse geçmiş olsun
Teşekkür ederim insanlık hali işte insan böyle durumlar yaşadığında anlıyo bazı şeyleri eşimin değer yargıları ve bana olan güveni çok kırıcı

İnşlh bakalım nasıl aşıcaz bu durumu

Elimde gezdirmeyeyim diye cebinize koymuşsunuz gayet normal bir durum

Eşiniz çok ayıp etmiş

Mağaza da ayrıca saçmalamış, gayet anlaşılır bir durum

Neyse geçmiş olsun
Burada da olmuştu ya, bir kozmetik mağazasında. Bir ruj için genç bir kızı soyup aramışlardı yıllaaar önce. Anlamıyorum neyin kafası bu

Bir butikte dükkan sahibi kadının telefonunu kendimin sanıp cebime koymuştm eve yaklaşırken farkettim geri götürdüm k.bakmayın dedim. Neden utanayım ki yani insanlık hali benmde kafam bayağ doluydu. Sen kendnden eminsen hiç üzülme.

Maydonozu manav reyonundaki seffaf posete koydum. Taktim koluma. Kolumda cantam var, oglum da yanimda.

3 parca daha aldik ortalamasi 1 kg olan seyler. Maydonoz hafif tabi, unuttum kolumda

Esim duysa cok rahatsiz olur, neden daha dikkatli olmadin der ama kasitli yapmayacagimi bildigi icin asla küsme vs olmaz.

Diyecegim o ki, dalginliktir, olur.
Esinizin kasitli yaptiginizdan mi suphesi var ki? Gorevliler rencide etmis sizi zaten. Esiniz sizi sakinlestirmeliydi bu noktada.

cebinize nasıl makarna poşetini sokup bi de orda unuttunuz? makarna paketi herhangi bir cebe girebilicek ya da öyle bir şey girse de unutulacak gibi değil ki

Benimle konuşmuyorki tam olarak ne düşünüyor bilmiyorum yüzüme bile bakmıyor

Geçen yıl bebek mağazasına gittim biberon ucu almaya. Kullandığım markanın iki çeşit ucu vardı hangisi falan düşündüm sonra birini ödedim diğerini de çantama koymusum eve gelince fark ettim. Şok oldum. Hemen mağazayı aradım fişe bakıp ama geç saat gitmiştim kapanmıs mağaza. Ertesi günü gidip geri verdim. İnsanlık hali olabiliyo böle şeyler

Pardon da insan nasıl unutup cebine makara ya da makarna koyabilir?
O kadar mı küçük bi şey yoksa cebiniz mi büyük?
Ayrıca siz mi fark edip ödemeye döndünüz yoksa görevliler mi fark edip sizi durdurdu?
Bunun adının ne olduğu belli de tamam adını koymayalım

Defalarca elimde ekmeği unutup çıktım marketten.
Hatta eşim de yanımda oluyordu çoğu zaman.
Olur öyle şeyler insanız sonuçta ama itham etmeleri kotu olmuş.

Şimdi biz markete bez torbalar la gidiyoruz ya eşim de marketten aldıklarımizi araba yerine torbaya koyalım kasada çıkartılım diyor ben yanlış anlaşılır diye korkuyorum.ne olur olmaz araba gezdiririm daha iyi.
Bir iki sefer öyle arabada başka aldıklarımizi da unuttuk gecirmedik.cok kötü hissediyorum.geri gidip ödüyoruz.
Ben sizin kasten yaptığınızı düşünmüyorum üzülmeyin ama dikkat etmekte fayda var.

Makara dediginiz dikiş ipi makarası değil mi küçük olanlar.

Evet küçük bir makara

Kizim 1 yaşını yeni gecmisti migrosa alisverise gitmiştik. Biz dolasirken pusetinde boyunun eriştiği herseyi arabasina koymus. Odedik ciktik pusetten aldim araca oturtucam bir baktim puset esya dolu hemen geri donup durumu acikladim cok güldüler. Bir tane oyuncak vardi aldiklarinin arasinda onu da hediye ettiler.
Sizin magaza bir enteresanmis. 1 yil girmeme filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…