Lütfen akıl verin ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Muallimee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
152
109
33
28
Konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum 23 yaşındayım 5 yıllık bir birlikteliğim var ve 3 ay sonra evleniyorum aslında erkek arkadaşım tanistigimiz ilk günden beri hep evlenmek istiyordu bende o zaman okuduğum için ailem beni vermedi bu sene okulum bitiyor ve bu sene evlenicez daha doğrusu bilemiyorum ailem beni 5 sene sonra vereceği için onun ısrarları üzerine 2. Yilimizda dini nikah yaptık ailelerden gizli buna o kadar pişmanım ki anlatamam benim asıl sorum dini nikahtan sonra bana karşı davranışlarını çok değişti onu birakamayacagimdan emin oldgu için heralde bilmiyorum sevilmediğini hissediyorum kendimi çok değersiz hissediyorum aslında beraberken yan yanarken mutluyum ama her sey de benim isteğim olsun istiyor bana sormuyor bile kizdigi zamanlar küfürler ediyor her seferinde birdaha etmem diyor ama yinede ediyor bana psikolojik şiddet uyguluyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir birliktelik yaşadık ve 5 senemi verdiğim için vazgeçemiyorum lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım?

Ömrünüzü vermenizden iyidir herhalde. Zararın neresinden dönersen kardır.

Bana bu yaptıklarına ragmen onu çok seviyorum ve ben çok duygusal bir insanım güçsüzüm hayata karşı kaldıramıyorum vazgeçemiyorum
Evlendikten sonra size yapacakları saygısızlıklar ve küfürler sevginizi de bitirecek. Şuan bitmesi boşanmanızdan daha kolay değil mi?

Resmi olarak nikahlanmadan ayrıl derim. Neden gencecik yaşınızda, boyunuzdan büyük işlere bulaşıyorsunuz anlamıyorum.
o zamanlar bunun bu kadar önemli bir şey olduğunu idrak edememiştim şuan çok pişmanım. Bana yaptığı her şeye rağmen seviyorum ve çok baglandım vazgeçemiyorum istiyorum aslında ama vazgeçemiyorum

o zamanlar bunun bu kadar önemli bir şey olduğunu idrak edememiştim şuan çok pişmanım. Bana yaptığı her şeye rağmen seviyorum ve çok baglandım vazgeçemiyorum istiyorum aslında ama vazgeçemiyorum
Buradaki arkadaşların bir çoğu senden hem yaşça büyük, hemde daha tecrübeli. Onlara kulak ver lütfen. Herkes yanılıyor olamaz.

Muhtemelen dini nikahı yapmak isteyen de kendisi idi değil mi? Yasınız küçükmüş yapmıssınız bir hata bunu kabul ederek neyse artık zararın neresinden dönseniz kardır. Ayrılın , net olun. Küfür ediyor diyorsunuz. Nasıl kendinize bunu yakıstırıyorsunuz?

Evlendikten sonra size yapacakları saygısızlıklar ve küfürler sevginizi de bitirecek. Şuan bitmesi boşanmanızdan daha kolay değil mi?
[/QUOTE
Daha kolaydır elbette ama ben çok zayıf bir insanım bunu cevremde ki herkes söyler çoğu zaman intiharı düşünüyorum normal bir insan için kolay olabilir ama benim gözümde dağlar kadar büyük bir sey ondan ayrilmak

Evlen o halde ayrılma

Evet çok ısrar etmişti ısrarlarına dayanamaz olmuştum hatta ya dini nikah olsun yada bitsin demişti çok sevdiğim için kabul etmiştim. Tabiki kendime yakıştıramıyorum ama vazgeçmekte çok zor benim icin

Sana şimdiden psikolojik şiddet uyguluyor değer vermiyorsa ya da hissettirmiyorsa bundan bi cacık olmaz.. nice 5 lerini ziyan etme feda etme derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…