- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Evet ilkti. Ayrilmak istemiyor degilim ama yapamiyorum bundan sonra kimseyle olamam kimseyi sevemem gibi geliyor
Psikolojik destek alacaksınız maddi durumunuz varsa, ki bu cok acil bir durum bence yemeyin icmeyin online terapiyle baslayın. Eger yapamazsanız size yardımcı olacak videolar izleyip kitaplar okuyun. Kendi hayatınızın analizini yapmaya çalışın, notlar alıp günlük tutup davranış ve duygularınızı yazarak degismesini sağlayın. örneğin, şu anda bana küfür etti ama ben onu aradım tekrar cünkü onu kaybetmekten korkuyorum. Bu korkunun sebebi yalnızlık endişesi. Sağlıklı olan düşünce ise, bana küfür eden birini aramayacağım cünkü beni kaybetmekten korkmayan birini ben de kaybetmekten korkmuyorum. Güçlüyüm ve daha güzel bir sevgiyi hakediyorum.. Gibi gibi en ufak seyleri not alıp, altta yatan korkuyu bulup, altına sağlıklı olan düşünce ve davranısı yazın. Faydası olacaktır.Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Zoe bir çocukluk geçirdim şiddetle ve sevgisizlikle büyüdüm onun yaşadık bir çok şeyi bu yüzden vazgeçemiyorum doğru insan olmadığının farkindayimSürekli vazgeçemem diyosunuz. Nasıl bi akıl vermemizi bekliyosunuz ? Şimdiden bunlari yapan evlenince neler yapar hiç mi düşünmüyosun ? Intihar etmeyi dusunmek yerine evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için ayrılıp şükretmen gerekli.
Evet vazgeçememe sebebim bunlar bir daha kimseyle olamam kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez diye korkuyorumO zaman siz onu çok sevdiğiniz için ona bağlandığınız için değil birlikte olduğunuz için gizli evlilik yaptığınız için bir nev-i ona mecbur olduğunuz için katlanmak zorunda hissediyorsunuz ve ayrılmıyorsunuz hatta bu yüzden intiharı düşünmüşsünüz Özetle siz onu sevmiyorsunuz ve ayrılabilirsiniz ama korkuyorsunuz ..
Evet bunları düşünmek de bana çok ağır geliyorSanki alt metninde onunla cinsel birliktelik yasadim kim beni kabul eder düşüncesi var???
Benimki de binevi boşanmak sanki doğduğum andan beri yanımdaymış gibi hissediyorum onsuz olmayı gözümde çok buyutuyorumNeden zor? Bosanmak daha mı kolay sanıyorsunuz? Şiddete maruz kalmak, es dediğiniz kişi tarafından bıcaklanmak? Üzgünüm bu kafa ile kimse size yardımcı olamaz. Gerekirse destek alın, ailenize de anlatın acık acık en azından annenize.
Siz önce kendinizi sevin ve kendinize değer verin kimseye mecbur hissetmeyin ..Emin olun karşınıza çok daha güzel seven çıkacaktır ..Evet vazgeçememe sebebim bunlar bir daha kimseyle olamam kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez diye korkuyorum
cnm hiç de düşündüğün gibi değil.Evet bunları düşünmek de bana çok ağır geliyor
Evet bunları düşünmek de bana çok ağır geliyor
Keşke benimde öyle olsa banabanada söylediği çok ağır şeyler oldu ama elimden tutan kimsem olmadığı için yinede onu bırakamıyorum bunu çok istiyorum ama yapamiyorumcnm hiç de düşündüğün gibi değil.
inan bana öyle bir seversin ki ve öyle bir sevilirsin ki.......
böyle biri için zaman kaybetme derim. bir zamanlar ben de senin gibi düşünerek ciğeri beş kuruş etmeyen bir adama fedakarlıklar yapıp zaman harcadım. ama yaptığım en iyi iş onu bırakmaktı.
ve onu terk edince bana ne dedi biliyor musun?
beni nasılda bıraktın o..... kim bilir kimin y.... yiyiyorsun dedi.
bunları duyunca ve sonra öyle biri çıktı ki karşıma içimi titretti. anladım ki gerçek aşk buydu.
hiç üzülme ALLAH gönlüne göre versin.
cnm bakın önce kendinize güvenin hiç kimse yaşadığı zor günleri birileriyle atlatmıyor. en azından ben de öyle oldu.Keşke benimde öyle olsa banabanada söylediği çok ağır şeyler oldu ama elimden tutan kimsem olmadığı için yinede onu bırakamıyorum bunu çok istiyorum ama yapamiyorum
Onu hiç tanımamış olmayı o kadar çok isterdim ki Ama burda yazarken sadece özet geçiyorum çok zor zamanlar geçirdim dayanamayıp hastanede sakinleştirici vurulduğum zamnalr oldu bu yaşımda o kadar çok yıprandım ki elimden tutan kimsem yok ondan başka yapmalıyım vazgeçmem gerek biliyorum doğru insan olmadığının farkındayım ama yapamiyorumAh canim, sen sevmek nedir bilmiyorsun ki. 18 yasinda o ergenlik duygular ile birine kapildin iste. Ve adina sevgi diyorsun. Oysa normal bir toplumda yasasaydik, kadin erkek esit olsaydi ve kadinlara namus baskisi yapilmasaydi o çoçuk sadece bir flört olurdu. Ilerleyen yillarda birakirdin sen.
Sen düsün. Sadece 5 yilini vermek mi? Gelecek 50 yilini daha vermek mi? Mutsuz mutsuz? 18 yasinda, gelecek 50-60 yilini geçirecegin insani bulman zaten olan birsey degil. O yasta hayattan ve karsindaki beklentilerin, 25 yasindan daha farkli, 30 yasindan çok çok daha farkli.
Bak 23 yasindasin ve simdiden bile daha farkli düsünüyorsun. Ergenligini üzerinden atmaya basliyorsun ve kendi karakterin daha ortaya çikmaya basladi. Isteklerin beklentilerin degisti. Birseylerin ters gittigini fark ediyorsun artik.
Evlendikten sonra bosanmak çok daha zor oluyor. Bence simdi ayril. Yapamam, edemem deme. Gelecegini çöpe atma sakin. Mutlu olmak herkesin hakki.
Deneyeceğim. Çok teşekkür ederimPsikolojik destek alacaksınız maddi durumunuz varsa, ki bu cok acil bir durum bence yemeyin icmeyin online terapiyle baslayın. Eger yapamazsanız size yardımcı olacak videolar izleyip kitaplar okuyun. Kendi hayatınızın analizini yapmaya çalışın, notlar alıp günlük tutup davranış ve duygularınızı yazarak degismesini sağlayın. örneğin, şu anda bana küfür etti ama ben onu aradım tekrar cünkü onu kaybetmekten korkuyorum. Bu korkunun sebebi yalnızlık endişesi. Sağlıklı olan düşünce ise, bana küfür eden birini aramayacağım cünkü beni kaybetmekten korkmayan birini ben de kaybetmekten korkmuyorum. Güçlüyüm ve daha güzel bir sevgiyi hakediyorum.. Gibi gibi en ufak seyleri not alıp, altta yatan korkuyu bulup, altına sağlıklı olan düşünce ve davranısı yazın. Faydası olacaktır.
Haklisiniz ama çevremdeki hic kimse sizin gibi düşünen insanlar değil bu durumu bilseler neler tasarım tahmin bile edemiyorum cevremde ailemde sizin gibi modern düşünen kimse yokE evlenseydin de ayrılacaktın bu adamdan?
Her gün aynı evde yasamadiginiz halde bunları yapan aynı çatıda daha beter olur
5 senemi feda ettim ne demek? Bu bakış açısı? Sen yaşadın o yılları ve kendi isteginle? Kimse kafana silah dayamadi?
Lütfen kendine gel acil bir silkelen daha 23 yaşındasın. Kimseyle cinsel birliktelik yasadin diye evlenmek zorunda değilsin. Kimse kimseyle cinsellik yaşadı diye evlenmek zorunda zaten degil. Bundan sonra da bunu yaşarsın ya da yaşamazsın ama bu sadece senin kendi arzu ve isteğinle olsun.
Bı erkeğin gönlünü eylemek için değil sen istediğin için ve sonucunun evlilik olması şartına bağlamadan anlatabiliyor muyum?
Ki erkek arkadasinin başına bir iş gelse ya da vefat etse-allah gecinden versin- yine evlenemeyecektin ve yine bakire olmayacaktin. Burada bu konuyu aşması gereken sensin
Eğer böyle bağımlı yaşarsan her geçen gün sadece kendine işleri daha zorlastiracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?