Lütfen akıl verin ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Evet ilkti. Ayrilmak istemiyor degilim ama yapamiyorum bundan sonra kimseyle olamam kimseyi sevemem gibi geliyor

Yol yakınken ayrılın kendinize bunu yapmayın. Birliktelik yaşamış olmanız omrunuzu çöpe atmanızı gerektirmez.

Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Psikolojik destek alacaksınız maddi durumunuz varsa, ki bu cok acil bir durum bence yemeyin icmeyin online terapiyle baslayın. Eger yapamazsanız size yardımcı olacak videolar izleyip kitaplar okuyun. Kendi hayatınızın analizini yapmaya çalışın, notlar alıp günlük tutup davranış ve duygularınızı yazarak degismesini sağlayın. örneğin, şu anda bana küfür etti ama ben onu aradım tekrar cünkü onu kaybetmekten korkuyorum. Bu korkunun sebebi yalnızlık endişesi. Sağlıklı olan düşünce ise, bana küfür eden birini aramayacağım cünkü beni kaybetmekten korkmayan birini ben de kaybetmekten korkmuyorum. Güçlüyüm ve daha güzel bir sevgiyi hakediyorum.. Gibi gibi en ufak seyleri not alıp, altta yatan korkuyu bulup, altına sağlıklı olan düşünce ve davranısı yazın. Faydası olacaktır.

Zoe bir çocukluk geçirdim şiddetle ve sevgisizlikle büyüdüm onun yaşadık bir çok şeyi bu yüzden vazgeçemiyorum doğru insan olmadığının farkindayim

Evet vazgeçememe sebebim bunlar bir daha kimseyle olamam kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez diye korkuyorum

Şuanda bu duruma sabredebilecegini düşünebilirsin ama gerçek bir evlilik içinde bunların devamı daha fazla artarak karşına çıkacak ,ikinci evliliğini yapmış biri olarak aklında en ufak bir şüphe ve sana uymayan bir durum varsa bence bir kez daha dusunmelisin .

Benimki de binevi boşanmak sanki doğduğum andan beri yanımdaymış gibi hissediyorum onsuz olmayı gözümde çok buyutuyorum

Evet vazgeçememe sebebim bunlar bir daha kimseyle olamam kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez diye korkuyorum
Siz önce kendinizi sevin ve kendinize değer verin kimseye mecbur hissetmeyin ..Emin olun karşınıza çok daha güzel seven çıkacaktır ..
Ama önce siz kendi değerinizi belirleyin ..

Evet bunları düşünmek de bana çok ağır geliyor
cnm hiç de düşündüğün gibi değil.
inan bana öyle bir seversin ki ve öyle bir sevilirsin ki.......
böyle biri için zaman kaybetme derim. bir zamanlar ben de senin gibi düşünerek ciğeri beş kuruş etmeyen bir adama fedakarlıklar yapıp zaman harcadım. ama yaptığım en iyi iş onu bırakmaktı.
ve onu terk edince bana ne dedi biliyor musun?
beni nasılda bıraktın o..... kim bilir kimin y.... yiyiyorsun dedi.
bunları duyunca ve sonra öyle biri çıktı ki karşıma içimi titretti. anladım ki gerçek aşk buydu.
hiç üzülme ALLAH gönlüne göre versin.

Evet bunları düşünmek de bana çok ağır geliyor

E evlenseydin de ayrılacaktın bu adamdan?

Her gün aynı evde yasamadiginiz halde bunları yapan aynı çatıda daha beter olur

5 senemi feda ettim ne demek? Bu bakış açısı? Sen yaşadın o yılları ve kendi isteginle? Kimse kafana silah dayamadi?

Lütfen kendine gel acil bir silkelen daha 23 yaşındasın. Kimseyle cinsel birliktelik yasadin diye evlenmek zorunda değilsin. Kimse kimseyle cinsellik yaşadı diye evlenmek zorunda zaten degil. Bundan sonra da bunu yaşarsın ya da yaşamazsın ama bu sadece senin kendi arzu ve isteğinle olsun.

Bı erkeğin gönlünü eylemek için değil sen istediğin için ve sonucunun evlilik olması şartına bağlamadan anlatabiliyor muyum?

Ki erkek arkadasinin başına bir iş gelse ya da vefat etse-allah gecinden versin- yine evlenemeyecektin ve yine bakire olmayacaktin. Burada bu konuyu aşması gereken sensin

Eğer böyle bağımlı yaşarsan her geçen gün sadece kendine işleri daha zorlastiracaksin

Keşke benimde öyle olsa banabanada söylediği çok ağır şeyler oldu ama elimden tutan kimsem olmadığı için yinede onu bırakamıyorum bunu çok istiyorum ama yapamiyorum

Keşke benimde öyle olsa banabanada söylediği çok ağır şeyler oldu ama elimden tutan kimsem olmadığı için yinede onu bırakamıyorum bunu çok istiyorum ama yapamiyorum
cnm bakın önce kendinize güvenin hiç kimse yaşadığı zor günleri birileriyle atlatmıyor. en azından ben de öyle oldu.
bence siz bırakmak istemiyorsunuz. isteseniz olur. tamam belki çok sevdiniz. ve belki hala seviyorsunuz. ve evet o sizin ilk erkeğinizdi. ama bu adamla bir ömür geçmez. kendinize ve doğacak çocuklarınıza haksızlık bu.

Onu hiç tanımamış olmayı o kadar çok isterdim ki Ama burda yazarken sadece özet geçiyorum çok zor zamanlar geçirdim dayanamayıp hastanede sakinleştirici vurulduğum zamnalr oldu bu yaşımda o kadar çok yıprandım ki elimden tutan kimsem yok ondan başka yapmalıyım vazgeçmem gerek biliyorum doğru insan olmadığının farkındayım ama yapamiyorum

Deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

Kusura bakmayın ama aileniz ve çevreniz bilmediği için dini nikahınız geçersiz, bunu aklı selim bütün ilahiyatçılar söylüyor zaten. Nikah aleniyettir, kişinin soyunun belli olmasıdır, kadının haklarını almasıdır, bu yüzden dini nikah resmi nikah olmadan geçersizdir diyorlar., siz gizli yaptığınız o nikahla bunların hiçbirini sağlamamışsınız. Bugün hamile kalsanız o nikahla hak bile iddia edemesiniz, kimse ama dini nikahı varmış demez. Kusura bakmayın ama nişanlınız sizi yatağa atmak için kılıf bulmuş sadece. Bunu son dönemde çok duymaya başladım. Güya dini bütün gençler, sırf birşeyler yaşamayı mübah göstermek için aralarında nikah kıyıyor ama ailelerin bile haberi yok, ama yaptığınızın zinadan bir farkı yok dinen, ama sorsan hepsi kız ve bekar annenizin bile bilmediği bir nikahın geçerli olduğuna nasıl inanırsınız, kendinizi mi yoksa haşa Allahı mı kandırıyorsunuz. Bence biran evvel aklınızı başınıza alın. Sırf sizi yatağa atmak için güya dini kullanan, işini görüncede nasıl olsa bırakamaz diye size kötü davranan adamla nasıl bir gelecek düşünüyorsunuz merak ettim.

Haklisiniz ama çevremdeki hic kimse sizin gibi düşünen insanlar değil bu durumu bilseler neler tasarım tahmin bile edemiyorum cevremde ailemde sizin gibi modern düşünen kimse yok

Resmi nikah olmadan dini nikah yapan hangi inamsa şikayet edilmeli yok böyle bir şey
Birliktelik yaşamış olabilirsin bu boşanmana engel değil
Yapmışssın bir hata. Bırakabilirsin yani böyle din bağlılığı olacaksa olmasın

Abi bunun da nesini seviyorsun allahaşkına adam kovid19 un mutasyonlaşmış hali

Ha diyorsan ki ben diğer kadınlara iyilik yapacam onlar yanmasım diye bu adamla duracam sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…