- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Anladım çok teşekkür ediyorum. Yalnız dünyada böyle. Bir tepki oldugunu da yeni öğrendim ve açıkçası sevindim birazÖyle bir muhabbet gecmisti. Ama suan öyle bir durum yok. Ki zorunlu olacagini sanmam cunki bircok asi karsiti var. Dünyanin cogu yerinde protestolar yapiliyor yani. Kolay kolay zorunlu yapamazlar.
Yalniz sanirim asi olmayanlara seyahat kisitlamalari olacakmis veya toplu alanlarda calisanlara. En fazla o tarz bir asi zorunlulugu gelebilir muhtemelen...
Sebebini bilmiyorum cidden. Aynen bundan sonra karışmaz. Corona konumla kodladımAaa bak buna şaşırdımyazım tarzımız falan mı benziyor acaba artık bayağı tanış olduk karistirmazsiniz
Yeni dünya düzeni vs iyi hoş ama adı üstünde komplo teorisi. Teori:) olabilir de olmayabilir de. O yüzden çokta şaapmamak lazım. Sonsuza kadar yaşamayacağız. Akışına bırakınAslında brnim morale çok ihtiyacım var
Anladım çok teşekkür ediyorum. Yalnız dünyada böyle. Bir tepki oldugunu da yeni öğrendim ve açıkçası sevindim biraz
Aaaayyy ne alaka bence senin sinirlerin bozulmuş komik demedim ben veya konunun dalga geçilecek bir yönünü göremedim yani. Sana olacaklari anlattım ne var ki bundaÇok komik gerçekten. Umarım yaşadığımı yaşamazsın.
Koptum ayy hahahahahaHepsi palavra daha bir aşı bile hala 15 20 senede üretilemiyor yüz yıl öncede bu zamanlar için uzayda yaşayacağımızı falan söylüyorlarmış biz insanlara el ayak yıkamayı öğretiyoruz hastanelerde
İyi de bu yeni olan veya gelecekte olacak bir şey değil ki. Zihin kontrolü için illa tek gözlü bir yaratığın gelip haşırt diye beynimizi pelteye çevirmesine gerek yok. Yıllardır kontrol ediliyoruz zaten çeşitli şekillerde. Kontrol edenlerin illüminati veya başka bir örgüt olmasına da gerek yok. Ama bir isim koymak istiyorsanız en basiti kapitalizm tarafından algılarımızla oynanıyor diyebilirsiniz.
Kim bilir kaç yıldır ne satmak istiyorlarsa bir şekilde ikna olup onu giyiyoruz, neyin sağlıklı olduğuna bizi inandırırlarsa onu yiyoruz. Bırakın Dünya’yı kendi ülkemizde bile neyi ne kadar bilmemize müsaade ediyorlarsa o kadarını bilebiliyoruz.
Bir sabah aniden bambaşka bir yaşama uyanmak imkansız gibi bir şey, yavaş yavaş oluyor. Ama insanlar komplo teorilerini sevdiği için hala gelecekten bahsediliyor. Yanıbaşımızda duran gerçekliği fark edemiyoruz.
Aynen öyle. Güzel kadının ve güzel erkeğin nasıl göründüğüne bile biz değil başkaları karar veriyor. Hayatta nasıl mutlu olacağımıza sosyal medyada başka hayatlara bakarak karar vereceğiz nerdeyse. Manipüle olarak yapmak istekleri şeye alet oluyoruz. Şimdi sosyal medyayla yapılıyor önceden de televizyon aracılığıyla yapılıyordu.zaten sosyal medya ile çoktan tektipleştirildik ki.. en azından insanlığın büyük kısmı..
oradaki evlilikleri görüp kocasına trip atan, beni öyle yerlere götürmeyen kadınlar - bilmiyorlar ki oralara da eşler değil onlara reklam veren firmalar gönderiyor. o yüzden o boy boy fotolar çekiliyor.
sürekli fit ve güzel giyinen kadınlar - çoğu sağlıklı beslenme adı altında zayıflık takıntılı ve o markanın reklamı için giyiyorlar o kıyafetleri, hepsi onlara hediye geliyor.
dekorasyonu muhteşem evler - gene hepsi reklam amaçlı onlara gönderiliyor.
hadi hepsi demeyelim, çoğu öyle.. yada ailelerinin durumu zaten ezelden iyi insanlar. vs vs..
hatta bir video vardı, adam hangi dükkana / restorana gitse işte sen hambugeri şöyle yersin, şu kıyafeti alırsın diye anında önüne çıkarıyorlar. adam çok şaşırıyor her seferinde, ve hepsinin ortak cevabı "e geçenlerde şurada şu yediğini paylaştın, burada check-in yaptın..." şeklinde.. zaten izleniyoruz.
hatta yanılmıyorsam isviçride o hep bahsedilen çip takılma mevzusu epeydir gündemde. deri altımıza çip takılacağı gerçeği belki çok yakın değil ama çok uzak da değil.
Çok teşekkür ederim hemen listeye alındılar izlemediklerim simdi yeni bir dizi buldum real detektive diye farkli değişik bir kurgusu var bakalim yeni başladım.Criminal, gerilim, gizem ortaya karışık yazıyorum o zaman, çoğunu izlemiş olmanız muhtemel. Broadchurch, Dark, %3, Alias Grace, The Mire, The Haunting of Hill House, Unbelievable, Criminal serisi, malum platformdan aklıma ilk gelenler bunlar. En son sırf Almanca dil seçeneği var diye Perfume ve Freud’u izledim. Beklentimin biraz altında kaldıklarını söyleyebilirim.
Ben mindhunter’ı izlememiştim, listeye aldım, başkaca önerilerinize de açığım.
Çok teşekkür ederim hemen listeye alındılar izlemediklerim simdi yeni bir dizi buldum real detektive diye farkli değişik bir kurgusu var bakalim yeni başladım.
Benim tavsiye edeceğim hannibal kesinlikle diyorum eğer psikoloji gerili seviyorsan acaip bir dizi
Bates motel, süpernatural, lee to me bunlarida izleyebilirsin tabi psikoloji ilgini çekiyorsa
Çok teşekkür ederim hemen listeye alındılar izlemediklerim simdi yeni bir dizi buldum real detektive diye farkli değişik bir kurgusu var bakalim yeni başladım.
Benim tavsiye edeceğim hannibal kesinlikle diyorum eğer psikoloji gerili seviyorsan acaip bir dizi
Bates motel, süpernatural, lee to me bunlarida izleyebilirsin tabi psikoloji ilgini çekiyorsa
Her gün dünyada 8.220 çocugun "yeterli gıda bulamadığı " için hayatını kaybettiği ...temiz su ve enerji kaynaklarıni ele geçirebilmek için iç savaşların çıktığı bir dünyada bir çizgi filmle allak bullak olmussunuz...Sekerin veya hayvanlarda kullanılan antibiyotigin vucudumiza yol actigi hasar ile ilgili Allah korusun bilimsel bir yazı okusanız ne hale gelirsiniz zihnimde canlandıramadim.Tebessumum ondandi ...yoksa dalga filan geçmek için değil.Anamnez @Gamzeceylan @Milana22 @MissCherryBlossom ve diğer gülenler. Çok mu komik gerçekten? Anksiyete yaşıyorum. Bu bir hastalık. Üstelik yeni anne oldugumu belirttim. Hani olur geçersiniz de alay etmek neden? Birini anlamak için illa o duruma düşmeniz mi gerekiyor? Umarım düşmezsiniz
Aynen öyle. Güzel kadının ve güzel erkeğin nasıl göründüğüne bile biz değil başkaları karar veriyor. Hayatta nasıl mutlu olacağımıza sosyal medyada başka hayatlara bakarak karar vereceğiz nerdeyse. Manipüle olarak yapmak istekleri şeye alet oluyoruz. Şimdi sosyal medyayla yapılıyor önceden de televizyon aracılığıyla yapılıyordu.
Çoğu influencer veya ünlü ağzına bile sürmeyeceği zayıflama çaylarının reklamını yapıyor, herkes kullandığı her şeye link verme peşinde. İnstagramda yarattıkları sahte dünyanın büyüsüne kapılıyoruz. Bir kısmının orda gördüğümüz yüzleri, vücutları bile gerçek değil. Estetik operasyonlar açısından söylemiyorum basbayağı Photoshop çoğu. Kaldı ki Photoshop olmasa bile kadınların bir çoğu aynı tornadan çıkmış gibi zaten. Bir bakıyorsun 5 yıl önce birbiriyle alakası olmayan 3 kadın şu an aynı yüze sahip.
Geçenlerde bir konu vardı burda bir yurtdışında ünlü bir grup üyesiyle aşk yaşamış, grubun ismini falan da yazmış merak edip baktım. Abartısız 2 hafta sürekli reklam kısmında o grubun sosyal medya hesabı çıktı. Veya herhangi bir alışveriş sitesinde bir ürün incelediğim zaman anında bu forumda reklam olarak çıkıyor. Hatta gün içinde konuştukları şeyleri akşam reklam olarak gördüğünü iddia edenler bile var. Bana denk gelmedi. Günümüzde kontrol edilmek sadece bir tıka bakıyor daha fazlası değil. İnsanoğlu olarak gizemi yaratmayı seviyoruz ama aslında gelecek geldi.
konuştuğum şeyleri reklam olarak görüyorum ben zaman zaman.
kesinlikle artık herşeyimiz kayıtlı. o yüzden zaten bence çip taksalar daha rahat edicem. en azından bilirim. böyle insan haliyle paranoyaya açık oluyo, nerede ne dedim diye.
sistem bu, kabul ettim. sadece akıl sağlığımı korumak için kendim için birşeyler yapıyorum.
çoğu influencer ı takibi bıraktım zaten. hele ki instamom'ları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?