- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Önce bi sakin. Kimseye akıl vermedim. Araştırmayan saçma bulur. Ama derinlere giren birçok konudaki örtüşmeyi görüp endişe edebilir demek istedim. Ayrıca illuminati ilk kez duydugum bir konu da degil. Ama ilk kez bu günlerde beni etkiledi. Ayrıca beni korkutan şey robotlar degil yeni dünya düzeni denen şeyde insanların bu derece kontrol altında olması ve o bahsettigim bebekli sahne. İşte tam olarak o nokta da anne ve bebekle çok ilgisi vsr. Birçok üye de zaten bu konuda beni anladı. Siz anlamasanız da olur.Haber bile izlemediğiniz belli kusura bakmayın ama. Ben şimdi 27 yaşındayım,lise 3teydim galiba bunları duyup araştırdığımda. Yeni öğrendiğiniz daha doğrusu öğrenemediğiniz bişey için bide insanlara akıl vermişsiniz araştır vs diye. Merak etmeyin illuminati varsa bile bizimle işleri olduğunu pek sanmıyorum. Robotlar mobotlar gelince ne olcak ? Zamanında evlere bilgisayarları istemiyormuş insanlar dünyayı ele geçirecekler diyehahahah o hesap galiba sizinde. Fazla tepkiler vermeyin. Bunun annelikle çocukla filan alakası yok. Herkesin çocuğu var,herkesin korkuları var sizinki saçma.
Gerçekten o an öyle oldu.Cekiyorsun şuan demekiyi düşün iyi olsun diyelim
Ay dayanamicagim soracagim nik neden Melahatabla ben sizi yaşı büyük saniyordum hepGerçekten o an öyle oldu.
Allah hepimizden razı olsun inşaallah. Sizi çok iyi anlıyorum, birçok annenin zaman zaman yaşadığı korkuları yaşıyorsunuz, ki inanın evladımı 25 yaşına getirdim çok şükür ama hala bazen bende kafamda olumsuz senaryolar kurup sonra mune kendine gel, güzel düşün kötüyü çağırma derim, Allah size de evladınızı sağlıkla büyütüp kızımın yaşlarına getirmeyi nasip etsinBe
Beni anladığınız için çok teşekkürlerbu yazılanlar bana ilaç gibi geliyor. Allah razı olsun.
Emin olun sizden çok çok araştırmışımdır. En azından birileri izlerken köşeden bakmamışımdır. İnandığım şeylerde var araştırıp. Burda uzun uzun yazamam. Ama bu kadar korkmak anlamsız bence. Herşey olacağına varır.Önce bi sakin. Kimseye akıl vermedim. Araştırmayan saçma bulur. Ama derinlere giren birçok konudaki örtüşmeyi görüp endişe edebilir demek istedim. Ayrıca illuminati ilk kez duydugum bir konu da degil. Ama ilk kez bu günlerde beni etkiledi. Ayrıca beni korkutan şey robotlar degil yeni dünya düzeni denen şeyde insanların bu derece kontrol altında olması ve o bahsettigim bebekli sahne. İşte tam olarak o nokta da anne ve benekle çok ilgisi vsr. Birçok üye de zaten bu konuda beni anladı. Siz anlamasanız da olur.
Başka nir nick vardı. İsmimle bağlantılı oldugu için değiştirmek istedim. O an aklımdan "yolla bir taksi yolla, yetiştir brni Melahat abla"şarkısı geçiyordu. Melahatabla olsun dedim. Yirmili yaşlardayım ama bilgilerimde değişik gösterdim ifşa olmamak için. Mune izinli :)Ay dayanamicagim soracagim nik neden Melahatabla ben sizi yaşı büyük saniyordum hephem aklin dagilsin anlat kuzum
Aminn çok teşekkür ediyorum. Anne olmak dünyadaki en güzel ve en zor şeymiş :)Allah hepimizden razı olsun inşaallah. Sizi çok iyi anlıyorum, birçok annenin zaman zaman yaşadığı korkuları yaşıyorsunuz, ki inanın evladımı 25 yaşına getirdim çok şükür ama hala bazen bende kafamda olumsuz senaryolar kurup sonra mune kendine gel, güzel düşün kötüyü çağırma derim, Allah size de evladınızı sağlıkla büyütüp kızımın yaşlarına getirmeyi nasip etsin
Tahmin etmiştimBaşka nir nick vardı. İsmimle bağlantılı oldugu için değiştirmek istedim. O an aklımdan "yolla bir taksi yolla, yetiştir brni Melahat abla"şarkısı geçiyordu. Melahatabla olsun dedim. Yirmili yaşlardayım ama bilgilerimde değişik gösterdim ifşa olmamak için. Mune izinli :)
Ben kimseyle araştırma yarışında degilim zaten. Bu mevzu o üye ile brnim aramda geçen bir konu sadece. Sizle ilgisi yok yani.Emin olun sizden çok çok araştırmışımdır. En azından birileri izlerken köşeden bakmamışımdır. İnandığım şeylerde var araştırıp. Burda uzun uzun yazamam. Ama bu kadar korkmak anlamsız bence. Herşey olacağına varır.
Herkes öyle algılıyor. Aslında hep yaratıcı bir nickim olsun istedim. Yıllardır buradayım. Ama bi türlü de beceremedim. Mesela idrakyollarıiltihabı gibi :)Tahmin etmiştimyok ben bilgilere bakmadim da. Öyle abla deyince başta büyük sandım guzin abla gibi
Bakın orası doğru hem mutluluk verici hem de endişe:)) ama güzel duygular bugünlerin tadını çıkarın, ileride minik bebe büyüdüğünde okul seçimleri, ergenliği derken vallahi komplo momplo düşünecek vaktiniz olmayacak, yapma çocuğum, o öyle olmaz evladım demekten başka bir şey düşünemez olacaksınız :))))Aminn çok teşekkür ediyorum. Anne olmak dünyadaki en güzel ve en zor şeymiş :)
Bu arada nedense benim aklımda iki evladınız vardı diye kalmış. İnşallah siz de olumsuz senaryolardan hiç birini yaşamazsınız. İnşallah çok güzel günler bizleri bekliyordur.Bakın orası doğru hem mutluluk verici hem de endişe:)) ama güzel duygular bugünlerin tadını çıkarın, ileride minik bebe büyüdüğünde okul seçimleri, ergenliği derken vallahi komplo momplo düşünecek vaktiniz olmayacak, yapma çocuğum, o öyle olmaz evladım demekten başka bir şey düşünemez olacaksınız :))))
Ben de bücür cadı ya başladım bir de güzel yorumlar bana hep iyi geldigi için burada konu açtım. İnşallah siz de daha iyi olursunuz15 martda Türkiye den yaşadığım ülkeye geldim ve 2 gün sonra sınırlar kapatıldı. O haftalar bende oturup bir sürü video izleyip oturup ağlıyordum çip istemiyorum, biz nasıl kötü insanlar olduk Allah biZi cezalandırıyor diye baktım kötüye gidiyorum. Eski dizileri izlemeye başladım kafamı dağıttım sizde elinizden olmayan şeyler için kendinizi üzmeyi bırakın
Boşver benimkide hic alengirli değilHerkes öyle algılıyor. Aslında hep yaratıcı bir nickim olsun istedim. Yıllardır buradayım. Ama bi türlü de beceremedim. Mesela idrakyollarıiltihabı gibi :)
Teşekkürler. Yorumunuz iyi geldi. Yalnız corona aşısı çıkarsa zorunlu mu olacak?Türkiyede niyeyse bu konularla dalga geciliyor.
Ama amerika almanya israil vs gibi ülkeler bu konular yüzünden protesto yapiyor son aylardir..
Yani suan dahi insanlar karsi cikiyor zorunlu corona asisina karsi. Bill gatese karsi cok insan var suan.
Cip vs gelse cogu insan taktirmaz ki suan ortada olmadigi halde insanlar protesto ediyor bu komplo teorileri yüzünden.. polis devleti gelsin istemiyoruz diyorlar vs birde cidden zorunlu cip de vs gelirse hic düsünemiyorum.. insanlar kiyameti koparir yani
Kimse modern köle olmak istemez merak etmeyin..
Birkere insanlar karsi cikar.. o bilmem zirt pirt illuminati aileleri dünyadaki insanlardan daha azinliktadir. Birseycik olmaz.
En fazla butun dünyada ki insanlar toplasir devletlere karsi savasir..
Ama sizde sakin olun yinede. Ben ortada elle tutulur birsey yok iken evham yapmayi tavsiye etmem.
Pp niz akılda kalıcı. Ama nedense ben sizi hep sudoku nickli üyeyle karısıtırıyorum:)Boşver benimkide hic alengirli değilama o niki bende seviyorum olsun be ne yapalim ben pp mi seviyorum ama
Teşekkürler. Yorumunuz iyi geldi. Yalnız corona aşısı çıkarsa zorunlu mu olacak?
Aaa bak buna şaşırdımPp niz akılda kalıcı. Ama nedense ben sizi hep sudoku nickli üyeyle karısıtırıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?