Çocuk Hastalıkları LÜTFEN BAKIN ACİL

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
kızlar 1 yaşında kızıma dün akşam karnına kahve döküldü.Hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı.bugün birazdan gene gidicez. pansumana benim derdim şu sargı bezi çok kötü yapışmış, açık yaraya kolayca kalkması için ne yapmalıyım? cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

kızlar 1 yaşında kızıma dün akşam karnına kahve döküldü.Hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı.bugün birazdan gene gidicez. pansumana benim derdim şu sargı bezi çok kötü yapışmış, açık yaraya kolayca kalkması için ne yapmalıyım? cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bunu hastanede doktora sormalısınız en sağlıklı cevabı o verir, mazallah Yanık bu yanlış bir müdahalede iz kalabilir.. Geçmiş olsun...

pansumana gidicez kolonyalı bezb sür bantların üzerine dediler ama yaraya da sürülür mü ki kolonyalı bez

Hastanede yaotriosaniz pansumani onlar alkole benzer ayristirici var su anda hatrlamiyirum asadaki komsumun kizi icin kullanilmisti doktorlar ondan doker ve kolayca cikar m.etmeyn . Gecnis olsun

Yaraya yapistiysa siz sargiyi cekitmeyin apistiysa daha kotu olur...deriyi de kaldi ri. .
Nasil sarmislarki normalde yapismamasi gerek. ..Tekrar pansumana goturun
Gecmis olsun

hastane size hic sari sudan bahsetmedimi yaniklarda kullanilan lutfen gittinizde soru ben simdi ismini hatrlayamadim ve sakin ellemeyin sakin hastane dekiler halletsinn yanik tehlikeli bir yaradir mikrop kaptarirsaniz tedavisi cok zor olur

cvp yazan arkadaşlar içime su serptiniz biraz ağrı kesici verip götüreyim hastaneye

Bizzat başıma geldi ordan biliyorum.
Oksijenli su döktüler üstüne, yumuşadı ve ayrıldı.
Fakat bunu yapılmadan önceki günkü pansumanımda, bi stajer vardı başımda, ve yapıştıgını görünce tutup ağda yapar gibi haşırtt diye çekmişti bezi, ben de çığlığı basmıştım. Meğersem gerizekalı kadın o zamana kadarki bütün iyileşme sürecini alıp götürmüş. Ertesi gün asıl hemşire oksijenli suyla ıslatıp kaldırınca anladım.

canlar hepiniz çok sağolun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın korktuğum kadar olmadı az bi yer yapışmış orayıda suyla ıslattılar açtılar

pansumana gidicez kolonyalı bezb sür bantların üzerine
Bizzat başıma geldi ordan biliyorum.
Oksijenli su döktüler üstüne, yumuşadı ve ayrıldı.
Fakat bunu yapılmadan önceki günkü pansumanımda, bi stajer vardı başımda, ve yapıştıgını görünce tutup ağda yapar gibi haşırtt diye çekmişti bezi, ben de çığlığı basmıştım. Meğersem gerizekalı kadın o zamana kadarki bütün iyileşme sürecini alıp götürmüş. Ertesi gün asıl hemşire oksijenli suyla ıslatıp kaldırınca anladım.
Hastanede stajerler artik herseyi yapiyor malesef. ..
Her Dr tanimadigi icin stajer oldugunu hemsire sanip yap diyor. .
Stajer icin bu odev bayram tabi. .
Gecmis olsun sikayet etseydiniz keske. ..bi nevi insan yaralamaya giriyor

Back
X