- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
belki de
sizin ortamınız nasıldı mesela
yani ben patronun arabasına binip yanına oturup bir yerlere de gittim hatta bizimki ben şehri bilmediğim için bana takılır aaa kavşağı kaçırdık nereden döneceğiz vs de derdi
ne bileyim sevgilimizi de sorar düğünümüze de gelir doğumuna ne kadar kaldı da derdi
adamın adını yazsam ülkenin yarısı tanır o kadar da bilinen birisidir
bir yandan tv den canlı yayına katılır bir yandan da bizimle muhabbet ederdi, yediğini paylaşır, bölüşürdü
neden despot olsun
başka özleyen yok mu demesin ki eşiniz ya da ne demesini beklerdiniz özledim geliyorum diyene
ya da şöyle soralım o gruptaki çalışanlardan birisi de siz olsaydınız ve eşinizin cümlesini okusaydınız ne düşünürdünüz
bence olay burada düğümleniyor bu cümle sizde ne uyandırıyor
eşiniz değil son patronunuz size o cümleyi yazsaydı tepkiniz ve içinizden geçirdiğiniz ne olurdu
Adam flörtez bi yapıya mı sahip başkalarına karşı nasıl
Ya işte tam net böyledir diyemiyorum. Ben kendimde arıyorum kabahati. Eğer flörtleşmeye çalışıyorsa gerçekten arkama dönüp bakmam affım yoktur bu konuda. Ben öyle hissediyorum, öyle anlıyorum. Ondan rahatsızım yada öyle olmadığını kendimi iknaya çalışıyorum.
Normalde kibar konuşan biridir başkalarına karşı. Ama karşısındaki müşteri kız öğrenciyse adamın ses tonu 2 ton inceliyor. Kırılıyor resmen kibarlıktan konuşurken. Her müşteriye karşı değil, sadece kızlara karşı böyle.
Çok art niyetlisiniz, o kadar art niyelisiniz ki kendinizi lise grubuna bile ekletememişsiniz. yazık...Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.
Hımm var bence onda bişeyler sizde yüklenmeyin çok kendinizeYa işte tam net böyledir diyemiyorum. Ben kendimde arıyorum kabahati. Eğer flörtleşmeye çalışıyorsa gerçekten arkama dönüp bakmam affım yoktur bu konuda. Ben öyle hissediyorum, öyle anlıyorum. Ondan rahatsızım yada öyle olmadığını kendimi iknaya çalışıyorum.
Normalde kibar konuşan biridir başkalarına karşı. Ama karşısındaki müşteri kız öğrenciyse adamın ses tonu 2 ton inceliyor. Kırılıyor resmen kibarlıktan konuşurken. Her müşteriye karşı değil, sadece kızlara karşı böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?