- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Siz insanlar iş arkadaşlarıyla hiç sakalaşmıyor falan mı zannediyorsunuzmarket işletiyor sonuçta office değil sonuçta ne kadar ciddi olabilir senin derdin kız zaten kiz değil deme özledim diyen ahmet ama sen ayşenin yazdığına takıyorsun art niyetlisin
Kurumsal binlerce kişinin calıstıgı bir işyerinde calısıyorum ve patron konumuna yakın biri calısanıyla sigara icin iddiaya girdi hatta birbirlerine tuhaf bişey diyeceklerdi kaybeden olursaDimi dimi. Bunun adına başka şey koyamıyorum. İyi niyet diyemiyorum iyi niyet bu değil.
Mesela bir patron olarak çalışanını ezmez, kalplerini kırmaz. Tersine de ben müsade etmem.
Ama iş bu sohbet muhabbete gelince sıkıntı oluyor işte.
Mesela bikaç ay önce sigara bırakmak için iddiaya girmişti hepsi.
Patronum benle sigara bırakmak için iddiaya giriyor?
kurcalamak değil de baskı anlamında söyledim aslında.. Sürekli kime nasıl davradıcağıyla ilgili yorum yaparsanız böyle bi süre sonra -çoğu erkekte olduğu gibi- siz yokken çok farklı siz varken çok farklı davranan bi insana dönüşür yaşantısında.. Sonra 5-10 yıl sonra da bi yerden yakalarsanız gerçek bi davranışını.. Benim evlendiğim adam bu değil diye isyan edersiniz.. Halbuki sizin evlendiğiniz adam odur.. Sadece yıllarca size kendini farklı göstermek zorunda kalmıştır..Ben kurcalamıyorum normalde telini. Çok arada bakıyorum böyle. Hatta bu yazışma geçeli bikaç gün olmuş. Gene yazışıyolar mı diye bakayım dedim bugun oyle gordum
Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin kiHayır ayşeye değil, eşimin aslında ayşeye soruyor oluşuna takıldım. Yani sorunum kesinlikle eşim. Kızdan yana rahatsızlığım yok
Kurumsal binlerce kişinin calıstıgı bir işyerinde calısıyorum ve patron konumuna yakın biri calısanıyla sigara icin iddiaya girdi hatta birbirlerine tuhaf bişey diyeceklerdi kaybeden olursa
Calıssakta insanız yahu niye bu kadar tepkin
Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin kibide eşim rahatsiz olur diye kendi kendine gruba girmiyorsun eşinde öyle yapsın istiyorsun bu erkekler düz mantık o kadar detaylı düşünemez
Fazla kıskancsın ama ortada kıskanılcak bişey yokSanırım gerçekten ben problemliyim bilmiyorum. Bikaç işte çalıştım böyle bi ortamım olmadığı için tuhaf geliyor belki de.
Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin kibide eşim rahatsiz olur diye kendi kendine gruba girmiyorsun eşinde öyle yapsın istiyorsun bu erkekler düz mantık o kadar detaylı düşünemez
Sanırım gerçekten ben problemliyim bilmiyorum. Bikaç işte çalıştım böyle bi ortamım olmadığı için tuhaf geliyor belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?